Косопад - 18

• 74 832
  • 896
  •   3
Отговори
# 195
Незнам, поне за естествена я купих , от магазините Зоя, имат и серии с бои от естествени материали - къна, индиго и т.н. Simple Smile Някой ползвал ли е от тях?  Иначе от маслото с екстракт от коприва и репей съм доволна

Аз ползвах тази веднъж. Много добро покритие направи, не ми усили косопада (поне да ми направи впечатление) и вече сигурно 5-6 месеца цвета не мърда, въпреки че непрекъснато ползвам разни масла. Не повторих, защото не ми хареса цвета, както и на другите билкови и къните и спрях да се боядисвам изобщо.
https://www.zoya.bg/Билкова-боя-за-коса-светло-кестеняво-био-100 … .Билкова-боя-v196

От маслата по мои наблюдения косопада се засилва в началото и след няколко третирания намалява. При мен последната комбинация, която даде някакъв ефект напоследък е стария стимулант на Икаров и шампоан алпецин. Да видим докога.

# 196
Къната не подсилва ли косата?

# 197
Къната не подсилва ли косата?
Прави косъма по-плътен.

# 198
Много се колебая да започна с къна заради косопад, но чета противоречиви мнения

# 199
Би трябвало да помага, подсилва косъма, уплътнява го и т.н. Поне за това реших да ползвам къна, но на мен не ми оцветява добре. Може би трябваше да стоя по- дълго? На като за първи път с тази къна не ми се рискуваше Simple Smile , т.е. да я тествам дали ще ми дразни скалпа. Засега е добре, косата стои по- плътна и обемна, цвят-почти никакъв на побелелите места. От къносването и изсушаването досега , т.е. два дни почти не видях да пада. Може би при тренирането наистина са изпадали тези , които иначе биха паднали в следващите дни?

# 200
staliq, писа че маслата помагат при теб. Би ли споделила като цяло колко сериозен е при теб косопада, по колко падат ( ако ги броиш, де Simple Smile от колко време е и т.н. Благодаря

# 201
Driada, и аз съм с побелели места и това е една от причините да се колебая дали ще оцвети къна, какъв цвят ще стане /сега съм тъмно кестеняво към черно/

# 202
Страдам от ужасен косопад.Рядката ми и много тънка коса изтъня и започна да пада преди няколко месеца.Купих си някакви продукти на Тианде,след чиято употреба,не смея да се среша,защото ме е страх,да не оплешивея.Косопадът ми се засили ужасно.Някой използвал ли е козметика на тази фирма?

# 203
Driada, и аз съм с побелели места и това е една от причините да се колебая дали ще оцвети къна, какъв цвят ще стане /сега съм тъмно кестеняво към черно/
Белите косми стават рижави.За да се изравни цвета,се нанася индиго върху вече къносаната коса. Имам доста бели косми,и само така убивам оранжевото.Има тема за къната ,най-добре четете там

# 204
staliq, писа че маслата помагат при теб. Би ли споделила като цяло колко сериозен е при теб косопада, по колко падат ( ако ги броиш, де Simple Smile от колко време е и т.н. Благодаря

Много сериозен от няколко години, от изключително гъста коса стигнах до прозиране на скалпа без видима причина на изследванията отначало. Накрая по друг повод се разбра, че имам някакво (неуточнено засега) ревматологично автоимунно и предполагат, че проблема е от него. Но пък за него ми се налага да пия лекарство със страничен ефект алопеция, та купона е пълен Grinning

# 205
  • През девет планини в десета...
Добре, ако косопада е от хормонален произход, но не от болест а от естествено намаляне на прогестерон и естроген има ли някакво противопоставяне на такъв вид косопад изобщо?

# 206
Изпращам ви двата пакета изследвания , които обещах пакетите са щитовидна жлеза и косопад на лаборатория Рамус

# 207
Има и АNA скрининг, не се вижда на снимката Simple Smile

# 208
Зелено камъче, да нещо подобно имаше предвид и дерматоложката, която посетих, та по този повод изписа минoксидил Simple Smile, който аз така и незапочнах. Реших да пробвам с по- леката артилерея.   staliq, благодаря за отговора. Тъй като и ти спомена за маслата, та затова попитах.

# 209
Страдам от ужасен косопад.Рядката ми и много тънка коса изтъня и започна да пада преди няколко месеца.Купих си някакви продукти на Тианде,след чиято употреба,не смея да се среша,защото ме е страх,да не оплешивея.Косопадът ми се засили ужасно.Някой използвал ли е козметика на тази фирма?
Съжалявам да го чуя, не съм ползвала нико тяхно

Общи условия

Активация на акаунт