Косопад - 18

• 74 813
  • 896
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, някой може ли да ми каже, каква е разликата между тези два продукта, и кой според вас е по-добър?

# 226
Благодаря за отговорите, май дозата на Приорина е ниска?

# 227
определено е ниска.. комбинираните добавки са добро решение за "поддръжка", но не са достатъчно концентрирани спрямо такива специфични нужди.

Мелинда - разликата в лосионите (без да съм гледала състава им) е че единия е за временен/сезонен косопад а другия за хроничен. Предполагам този за хроничен ще да е по-силен, но само предполагам, може и да е просто маркетингов трик и да продават две почти еднакви лосиончета в различни опаковки.

# 228
Мелинда - разликата в лосионите (без да съм гледала състава им) е че единия е за временен/сезонен косопад а другия за хроничен. Предполагам този за хроничен ще да е по-силен, но само предполагам, може и да е просто маркетингов трик и да продават две почти еднакви лосиончета в различни опаковки.
[/quote]

Да  и аз точно това мисля.. за това се чудя кой да си взема. Благодаря ти за бързия отговор. 😊

# 229
Melinda, не си давай парите за Дюкре. Никаква работа не вършат. Обсъждали сме ги много пъти в старите теми. Само парите ще си дадеш.

# 230
От козметиката на Дюкре освен сърбеш по скалпа друг ефект не видях.

# 231
А шампоаните на Ревалид дали си струват? Чудя се дали да пробвам и техните витамини.

# 232
Аз пък ползвах шампоана на Дюкре и съм много доволна, дори нова коса ми израстна.

# 233
Аз забелязах, че като ползвам лечебния шампоан кетозал косопада ми намалява, отделно имам желязодефицитна анемия и нисък витамин Д, но явно и проблемен скалп...

# 234
Аз забелязах, че като ползвам лечебния шампоан кетозал косопада ми намалява, отделно имам желязодефицитна анемия и нисък витамин Д, но явно и проблемен скалп...

Аз също съм със анемия, то май основно от това пада косата, но със Дюкре и геритамин се овладява положението.

# 235
А шампоаните на Ревалид дали си струват? Чудя се дали да пробвам и техните витамини.
Нито Ревалид, нито Дефлувал, нито Приорин шампоани ми действат на мен. Никакъв ефект

# 236
Момичета, пиша и тук за един продукт, който бях спечелила от игра в бг-мамма. Съдържа мио инозитол и фолиева киселина. Мисля да го попия с цел да поправя косопада. Дерматологът каза, че не е необходим, но нали го имам у дома..... А и доста добри отзиви прочетох за инозитола. Сега разбрах, че повишава нивата на прогестерона.

# 237
Момичета и аз съм с косопад от мес април-СЕРИОЗЕН
Изследвала съм доста неща в норма са, но ми откриха ендометреоза и си мислех, че косопада може да е от него- но лекарите отричат
Чета за биотина и освен този на Натрол  има ли друг, който бихте препоръчали. Ползвам паралелно два шампоана : Приорин и Дюкре, но сякъш ми излезе лек пърхут- та сега ползвам Виши Деркос..редувам ги.
Някой има ли впечатления от Плазмотерапия за косопад-PRP ?

# 238
Момичета, а какво мислите за тези ампули? При мен започна традиционният есенен косопад. За сега не много сериозен, но искам да взема мерки.

# 239
За биотина, аз пия на Now Foods.

Общи условия

Активация на акаунт