Косопад - 18

• 74 784
  • 896
  •   1
Отговори
# 285
https://revita.bg/blog/zdrave-i-krasota/polezni-saveti/deficitat … prichinyava-kosop попаднах на интересна статия, ще взема да го изследвам моя витамин Д или направо да го почвам? По назад в темите съм попадала на момичета, които го приемат. Бихте ли споделили в какъв ползвахте и т.н

# 286
Витамин Д е добре да се изследва и след това лекар да назначи приема му. Аз приемам Вигантол, отпуска се с рецепта.

# 287
И аз приемам, оказах се два пъти поднормена.
Лекар ми назначи дозата.

# 288
И аз в кюпа с нисък витамин Д.

# 289
Благодаря Ви за отговорите. Днес нещо пак изпаднах в паника заради тази коса, направо ми писна.. Наистина средно успявам да преброя не повече от 50 косъма на ден и 100 при къпане (+ресане сред къпане), не мога да преценя нормално ли е, поради това, че преди никога не съм ги броила, къдрех я и изглеждаше по обемна, не се омазняваше толкова. Те ми се струва че е по- добре положението, ту не, незнам... Пия вече 1 месец и половина Приорина , за нови разтежи имам, но не мога да преценя достатъчни ли са? Като цяло имам усещането че бавно, но е оредяла последните 2 години. Да, не ми падат по 200 на ден, но всеки ден устойчиво по около 50 и докъде ще я докарам незнам. Бройката е средна и в нея слагам 20%, което не съм видяла, т.е. по земята, по пода и т.н Маслената маска може би помага, но вече ще ги правя  на 1 месец, че и прекаляването не е добре си мисля. При вас как върви ?

# 290
Благодаря Ви за отговорите. Днес нещо пак изпаднах в паника заради тази коса, направо ми писна.. Наистина средно успявам да преброя не повече от 50 косъма на ден и 100 при къпане (+ресане сред къпане), не мога да преценя нормално ли е, поради това, че преди никога не съм ги броила, къдрех я и изглеждаше по обемна, не се омазняваше толкова. Те ми се струва че е по- добре положението, ту не, незнам... Пия вече 1 месец и половина Приорина , за нови разтежи имам, но не мога да преценя достатъчни ли са? Като цяло имам усещането че бавно, но е оредяла последните 2 години. Да, не ми падат по 200 на ден, но всеки ден устойчиво по около 50 и докъде ще я докарам незнам. Бройката е средна и в нея слагам 20%, което не съм видяла, т.е. по земята, по пода и т.н Маслената маска може би помага, но вече ще ги правя  на 1 месец, че и прекаляването не е добре си мисля. При вас как върви ?

Аз също пия Приорин по силна препоръка от позната. Скоро ще приключа третата опаковка. Мога да кажа, че косопадът намаля наполовина, въпреки това косата ми постепенно оредя и изтъня през последната година. Скоро ще навършва 49 години и отдавам това на хормонални и възрастови промени. Не съм правила задълбочени изследвания, за да установя конкретна причина и някакви липси в организма, но и това предстои. Някой може ли да коментира, дали след края на приема на Приорин трябва да се направи пауза или мога да взимам друг продукт със сходно действие. Има ли смисъл и полза да се взима само биотин или да се комбинира с други добавки? Имате ли лични впечатления от тези продукти:

както и от Геритамин хиалурон в лилавата опаковка.

# 291
Не съм ползвала нищо от изброените. Така че не мога да дам мнение, като цяло всички продукти които съм ползвала ампули с Aminexil , шампоани след няколко ползвания започват да ми дразнят скалпа и ги зарязвам. Най- дълго използвах серията на Кларан с хинин (шампоан и тоник) От тях в началото ми се стори, че има страхотен ефект, но след около 3 седмици и те започнаха да изсушават и съответно да дразнят.  От хапчетата на Ревалит пих около 3 месеца и ефект не видях. Сега да видим Приорина.... Купих си и този спрей
Но го ползвах само веднъж и не мога да дам още мнение. Спреят е с чемерика коприва, голям репей и розмарин.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 19:11 от bubanka

# 292
Аз се интересувам от приема на таблетки, защото козметиката не повлиява косопада, когато причината е вътрешна, а само действа на вида на косата и състоянието на скалпа.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 19:12 от bubanka

# 293
Аз също пия Приорин по силна препоръка от позната. Скоро ще приключа третата опаковка. Мога да кажа, че косопадът намаля наполовина, въпреки това косата ми постепенно оредя и изтъня през последната година. Скоро ще навършва 49 години и отдавам това на хормонални и възрастови промени. Не съм правила задълбочени изследвания, за да установя конкретна причина и някакви липси в организма, но и това предстои. Някой може ли да коментира, дали след края на приема на Приорин трябва да се направи пауза или мога да взимам друг продукт със сходно действие. Има ли смисъл и полза да се взима само биотин или да се комбинира с други добавки? Имате ли лични впечатления от тези продукти:

както и от Геритамин хиалурон в лилавата опаковка.
От тези на снимката, си вземи Алайв. Аз бях доволна, когато ги пиех. Като свършиш Приорин, направи пауза 2 седмици и тогава пий тези.

# 294
Благодаря! Миналия ден в аптеката, докато разглеждах продуктите за коса, една жена мина покрай мен и без дори да се спре, взе една опаковка на Alive. Зачетох се в описанието, стори ми се добре, но реших да попитам за отзиви.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 19:12 от bubanka

# 295
Здравейте момичета.. Имам косопад от юли месец (родих март месец тази година). Напоследък обаче косопада е много сериозен.. Направо цели кичури (особено като се къпя) излизам много отчаяна. Пробвах шампоан ревалид не ми помогна. В момента пробвам мострички на тианде за косопад, но с две измивания не мисля че ще разбера дали ми помага. Запопнах и витамини да пия и сякаш витамини плюс тианде има леко подобрение. Знам че или е някаква липса на витамини или хормоните още не са ок или и двете. Някой ако е ползвал мастър херб на тианде да изкаже мнение? И другия ми въпрос е на какъв лекар трябва да отида или ако реша какви изследвания трябва да пусна? Започва на места да липсва коса и започвам да се притеснявам.. Sad

# 296
Здравейте момичета.. Имам косопад от юли месец (родих март месец тази година). Напоследък обаче косопада е много сериозен.. Направо цели кичури (особено като се къпя) излизам много отчаяна. Пробвах шампоан ревалид не ми помогна. В момента пробвам мострички на тианде за косопад, но с две измивания не мисля че ще разбера дали ми помага. Запопнах и витамини да пия и сякаш витамини плюс тианде има леко подобрение. Знам че или е някаква липса на витамини или хормоните още не са ок или и двете. Някой ако е ползвал мастър херб на тианде да изкаже мнение? И другия ми въпрос е на какъв лекар трябва да отида или ако реша какви изследвания трябва да пусна? Започва на места да липсва коса и започвам да се притеснявам.. Sad

Пробвай геритамин, на мен веднага спира да ми пада като изпия две-три капсулки, освен това съм много доволна от шампоана на Дюкре анафаза, след две опаковки започна да ми расте нова коса. Сега ползвам Биорехаб на Тианде, но не съм доволна, нито спира косопада нито косата ми стои добре.

# 297
Здравейте, аз да се оплача, днес ми падна ужасно много коса в банята, отдавна не ми се беше случвало чак толкова. Вадиха ми зъб онзи ден и ми изписаха антибиотик, може ли да е от това. Последните няколко месеца полагам постоянни грижи за косата си, пия витамини, пия отвара от коприва през 3 дни, използвам гела на Давинес, втривам отвара от розмарин, използвам само професионални или натурални продукти, правя обливка с отвара от розмарин и коприва +домашен ябълков оцет след всяко измиване. Всичко добре, като структура изглежда се заздравява, но явно няма да ми се размине есенния косопад. Дано да е било просто еднократно. Попринцип си ми пада доста при миене, но се успокоявам с това, че е дълга и вероятно поради дължината количеството изглежда много, но това днес просто не е нормално, не мога да си позволя да изгубя повече коса, моля дайте съвет!
Толкова ми пада попринцип в банята:

А днес положението беше такова:

Забавих измиването й с два дни и правих маска с масла, тривитаминол, жълтък и кисело мляко и няколко капки ром, попринцип след маслена маска си ми пада повече, но чак такова чудо... Притесних се и реших да се допитам до вас. Как мислите, да отида ли на лекар? Това ми е косата иначе към момента:

# 298
И аз днес съм разочарована, защото нищо не може да се направи повече за моя косопад. Така каза дерматологът.

# 299
Здравейте, аз да се оплача, днес ми падна ужасно много коса в банята, отдавна не ми се беше случвало чак толкова...
Косата ти изтглежда много добре, незнам дали е нормално, но при тази дължина и есенното време може и да е нормално... Моята дължина я намалих драстично, не че спя да капе, но малко може би от Приорина се посъживи. И аз слагам масла и спрей с репей, но не съм много редовна.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:41 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт