Косопад - 18

• 74 735
  • 896
  •   1
Отговори
# 330
Проблем е многото козметика, многото добавки....кои са добри за теб, кои влияят добре на мен,......
Това вече е проба, няма как да има еднозначен отговор.
Точно де. Пробваш едно- не става. Чуваш за друго- айде  и него. После трето- пак не е ок. И като се влезе в този кръг няма излизане. Постоянно се вглеждаш в себе си, очакваш резултат, а такъв няма, депресито си, казваш си да опиташ поредните добавки, пореден шампоан, ......

# 331
Ами правим каквото можем и това е.
Аз сега ще пускам кръвнни:
 Естрадиол, тестостерон, прогестерон, пролактин, андростендион, DHEAs, Т3,Т4,rT3, феритин, желязо, В12 - 7 дни преди цикъл, вит.Д

# 332
Проблем е многото козметика, многото добавки....кои са добри за теб, кои влияят добре на мен,......
Това вече е проба, няма как да има еднозначен отговор.
Точно де. Пробваш едно- не става. Чуваш за друго- айде  и него. После трето- пак не е ок. И като се влезе в този кръг няма излизане. Постоянно се вглеждаш в себе си, очакваш резултат, а такъв няма, депресито си, казваш си да опиташ поредните добавки, пореден шампоан, ......
За това се спрях на едно и смятам да карам с него поне 4-5 месеца. Може би много от продуктите са си добри, но ние очакваме веднага да подействат, пък то не става.

# 333
Ами правим каквото можем и това е.
Аз сега ще пускам кръвнни:
 Естрадиол, тестостерон, прогестерон, пролактин, андростендион, DHEAs, Т3,Т4,rT3, феритин, желязо, В12 - 7 дни преди цикъл, вит.Д
Всичко ли 7 дни преди цикъл?

# 334
Вит.Д и Б може да не е , но ще го направя наведнъж.
Това ми е казал лекарят.

# 335
Може ли после да споделиш колко са ти стрували изследванията?

# 336
Може ли после да споделиш колко са ти стрували изследванията?
В Кандиларов ще ги правя.По спомен около 200лв. , че и ореди съм пускала.
Следващият месец ще напиша.Simple Smile

# 337
И аз се заинтересувах от шампоана Напура, споделете впечатления, който го е ползвал, разбира се?
Ужасен е! В предните теми сме го коментирали и никой не е бил доволен по спомен. Нанася се на суха коса, чакаш известно време и тогава мокриш и миеш. Не прави никаква пяна, прави косата суха и ефект за косопада - нулев.

# 338
Спести ми едни пари. Бях го мушнала в кошницата заедно с ампулите и тъкмо щях да поръчвам.

# 339
Спести ми едни пари. Бях го мушнала в кошницата заедно с ампулите и тъкмо щях да поръчвам.
Аз ползвам на Линеа био ампули, които са бюджетни и ми влияят добре ,но съм чела добри отзиви и за Алфапарф.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 15:54 от ДХ3

# 340
Линеа био и Алфапарф при мен не правят нищо. Сега ползвам Лореал ампули и един тоник на Дори, но предполагам е още рано за резултат.

# 341
И аз се заинтересувах от шампоана Напура, споделете впечатления, който го е ползвал, разбира се?
Ужасен е! В предните теми сме го коментирали и никой не е бил доволен по спомен. Нанася се на суха коса, чакаш известно време и тогава мокриш и миеш. Не прави никаква пяна, прави косата суха и ефект за косопада - нулев.

Благодаря!

# 342
Пробвах няколко ампули Bioxil и съм доволна. Сега си купих опаковка с 12 бр.
Шампоанът не знам до колко е от значение., в момента съм с Phytonovathrix.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:56 от Фръц!

# 343
Какъв ефект видя от ампулите?

# 344
Само при разресване ми падат по няколко косъма. Нямам по дрехите, по възглавницата, не падат при неволно пипане на косата. За мен това е много добро състояние на косата ми.

През годините съм пила доста тобавки, но не ми понасят, а и не искам хапове. Била съм доволна от шампоаните против косопад но Phyto, тогава бяха други серии имаше някакъв с номер 1 и поддържащ с номер 2. После ползвах Phytocyane, но след време започна много да ми се омазнява в корена.

Phytonovathrix го намерих най-изгодно в Ремедиум, а ампулите си поръчах от сайта  zachoveka.com. Пробните 3 бройки си купих на майтап от друг сайт продукти за коса, за да си достигна безплатната доставка. Не очаквах, че ще видя резултат от само 2 апликации.

Общи условия

Активация на акаунт