Как бихте накарали вашият партньор да ви поглези

• 6 406
  • 210
  •   1
Отговори
# 165
Точно защото няма да е от разстояние, а ще си делим децата. Но те ще предпочетат да останат да живеят в къщата, която е негова и в която аз сама дори да ме остави да живея в нея, което е нелогично да се случи, защото той ще предпочете да си остане тук близо до мама и тати, които също живеят в двора, но в съседна къща, аз не мога да си позволя финансово да живея в 450 квадрата къща с 4 декара двор. Месечните разходи за нея са само около 30 000 лв - малко хора могат да си го позволят. Или той ще остане в къщата и ще ми даде известна сума пари колко да си купя пършав апартамент, в който едва ли ще има място за 3 детски стаи и за същия стандарт като тук с двор, отопляем басеин и всякакви екстри. Или ще продадем къщата и всеки в неговата си посока. И пак той е облагодетелстван защото има големи доходи и може да предостави повече лукс на децата. За мен принципно тази простотия с делене на децата и да имат от всичко по две и една седмица при единия, а другата - при другия -  ми е трудно да я приема. Сложно е.

# 166
  • София
Обричаш се на нещастен живот, защото ще ти е трудно да смениш стандарта?!
Какво целиш, като ни разправяш тези неща, честно?

Той деца няма да гледа, кое му е сложното?

# 167
Никак не е сложно даже. Но ми се струва, че за теб няма угодия. А ти мислила ли си сама да посещаваш психотерапевт?

# 168
Човек, който му говори същото, каквото и ти, може да е всичко друго, но не медиатор.
На твое място бих престанала да занимавам аудиторията с кухия си брачен живот, за да мобилизирам ресурсите си в посока собственото си благоденствие, па макар и в изгнаничеството на съжителство от подобен характер.

Медиаторът не знаеше аз какво му говоря - сам си измисли какво да му каже и се оказа, че е същото. Явно истината за всички е една и при който и медиатор да иде все същото ще чуе.
Аз пък не разбирам като твоя живот е толкова препълнен чии го дириш по форумите да си пъхаш носа в чуждите животи, да обиждаш и да изливаш агресия, натрупана едва ли от щастлив и удовлетворителен брачен живот.

# 169
Никак не е сложно даже. Но ми се струва, че за теб няма угодия. А ти мислила ли си сама да посещаваш психотерапевт?

Не само съм мислела, но и много пъти съм го правила. Всички са единодушни, че съм най-нормалния човек на света и не знаят какво повече да направят за мен

# 170
Обричаш се на нещастен живот, защото ще ти е трудно да смениш стандарта?!
Какво целиш, като ни разправяш тези неща, честно?

Той деца няма да гледа, кое му е сложното?

защото след развода няма да е по-щастлив.
Не целя нищо - просто отговарям на зададени от вас въproси? Или вие питате, но отговор не искате?

# 171
  • София
Глупости не ми се слушат.
Човек е щастлив, когато ИСКА да е щастлив.
От подобни ревливи и мрънкачески образи ми призлява, честно ти казвам.

# 172
Simple Smile Психотерапевтите не боравят с подобни категоричности, надали някой ти е казал, че си супер нормална. Попитах те не, за да казваш, че си нормална, а да се замислиш дали да не поработиш над себе си, да се разбираш по-добре, да се виждаш отстрани. Звучиш доста налудничаво, между другото. Изглеждаш превъртяла винта. Нали знаеш като се прецака резбата на капачката как въртиш, въртиш и не се затваря.

# 173

Аз съм щастлива  в себе си и никога не мрънкам. Питат ме и отговарям и после Що мрънкаш. А ти що питаш?

# 174
Simple Smile Психотерапевтите не боравят с подобни категоричности, надали някой ти е казал, че си супер нормална. Попитах те не, за да казваш, че си нормална, а да се замислиш дали да не поработиш над себе си, да се разбираш по-добре, да се виждаш отстрани. Звучиш доста налудничаво, между другото. Изглеждаш превъртяла винта. Нали знаеш като се прецака резбата на капачката как въртиш, въртиш и не се затваря.

Ако искаш вярвай - това са фактите чисти и натурални.

# 175
  • София

Аз съм щастлива  в себе си и никога не мрънкам. Питат ме и отговарям и после Що мрънкаш. А ти що питаш?
Десетките ти коментари тук са ода на радостта ли? Laughing

# 176

Одата на радостта ще е от теб. Разкажи за успешния си и щастлив семеен живот да повдигнеш духа на треда

# 177
Стига, наистина я попитахме жената и тя просто си разказа.
Дано и самата тя да успее да си подреди живота и собственото щастие - с или без господина.

# 178
  • София

Одата на радостта ще е от теб. Разкажи за успешния си и щастлив семеен живот да повдигнеш духа на треда
Не искам, лесно хващам уроки.

# 179
Плочата се извъртя, и пак дойде ред на атаките от страна на нещастно омъжената за богат мъж Simple Smile
Ти си ок и няма какво да променяш. Точка.
Той не може да се промени и точка.
Спасявай се, както можеш, никой не може да ти помогне с готови решения, които, на всичкото отгоре, и да работят за теб.

Общи условия

Активация на акаунт