Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-гадната зодия за жена! - 2

 • 36 748
 • 784
 •   1
Отговори
# 30
 • Аз ще се вмъкна в теб, ще разбъркам в теб, ще разхвърлям душата ти аз, ще се влея във теб, ще кипя във теб, ще взривя покоя ти!
 • Мнения: 3 387
 МоарейнД в това отношение съм уцелила - никога не съм я третирала като бебе, не съм ѝ говорила на бебешки, не се смущавам от неудобните ѝ въпроси... Говоря с нея като с възрастен. Тя проговори много рано. В момента има по-богат речник от мен, познава всички букви, но отказва да ги свързва и да чете, иначе обожава някой да ѝ чете, брои до 100 и т.н. нещица. Бабите на около я наричат "стареница" - в смисъл, че е като голям човек..
Но пак, тази вечна драма, това вечно моткане... Леле хора, колко е туткава... А пък като ѝ дам зор => още повече реве и се мотае... Пушат ми ушите с нея.
Отворена съм за съвети как да се справяме двете със ситуацията! Kiss

# 31
 • Мнения: 9 568
Буквите съм знаела на 2г, първа написана дума имам на 2г и 8м. Сама си четях от 3 годишна. От тогава предизвиквах дивашка омраза в де що има възрастен, особено в периода 1-3 клас. Странно детство имах. Децата в ДГ бяха като зверчета. Отказах да ходя там. След като учителката ме набила, баща ми си ме прибра в къщи.
Сатурн в 3 дом май играе роля там.

Големия ми син без малко да изпита същото на гърба си, преместихме го веднага в частно училище.
Не прощават, гадовете, ако си по-способен от техните деца.

Едит: Скорпион съм.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 05:40 от Dez

# 32
 • Мнения: 5 569
Ах, Цвете, как те разбирам. И моята е тутка. Аз дето съм раз-два, тя е поне раз-двеста. Чак като викна по-така се размърдва .. евентуално. На мене не пушек от ушите, ми направо цял взривен арсенал ми минава пред очите, всякакви пироефекти.
Скорпион е и няма никакъв хъс да научи я букви, я да брои повече от 10. Дай ѝ само да скача, тича, хлопа, тропа и не я закачай, щото и без това не чува тогава. Не ми се мисли как ще я кара ученичка по-натам. Лошо ми е още от сега. Но пък е много логична и креативна, чак мене изненадва на моменти.

# 33
 • София
 • Мнения: 31 960
Евенце, ще дойде момент тя да те учи♥

# 34
 • Мнения: 5 569
Евенце, ще дойде момент тя да те учи♥
О, Горджи, от твоята клавиатура право в Божиите /и нейните/ уши да иде. И по-скоро да е, че септември почва предучилищна. Grinning

# 35
 • София
 • Мнения: 31 960
Аз съм такова дете на мама и тате. Са`, да не се хваля, ама няма да имаш проблем голям. Само с бунтарството, ама там ще си безсилна.
Вътрешен усрем за познание, интерес с широко отворени очи и безинтерес, когато не иска, защото така Grinning
Хуманитари сме, от всичките ми знайни Скорпита, не натискай математика.
Успех и радост желая! Вълнуващо ще е ♥

# 36
 • Мнения: X
Отворена съм за съвети как да се справяме двете със ситуацията! Kiss

За теб мисля, че е ясно - да свикваш Grinning
Извън кръга на шегата, това което описваш е много типично за дете везни. Драмата ще я израсне с годините, ама за колебливостта ще трябва да помагаш.

# 37
 • България
 • Мнения: 5 739
 МоарейнД в това отношение съм уцелила - никога не съм я третирала като бебе, не съм ѝ говорила на бебешки, не се смущавам от неудобните ѝ въпроси... Говоря с нея като с възрастен. Тя проговори много рано. В момента има по-богат речник от мен, познава всички букви, но отказва да ги свързва и да чете, иначе обожава някой да ѝ чете, брои до 100 и т.н. нещица. Бабите на около я наричат "стареница" - в смисъл, че е като голям човек..
Но пак, тази вечна драма, това вечно моткане... Леле хора, колко е туткава... А пък като ѝ дам зор => още повече реве и се мотае... Пушат ми ушите с нея.
Отворена съм за съвети как да се справяме двете със ситуацията! Kiss
Май трябва да се прехвърлим в темата за Везни. https://www.bg-mamma.com/?topic=1085009
Там поне ще получиш съвети от повече хора.
Напук на твърдението, че сме бъбриви интриганти, пишем рядко и малко, но ако някой пита нещо, веднага отговаряме. Hug
Ето, в случая с туткането не мога да помогна. Аз съм родена петаче - според Скорпиона у дома. Joy
Имах стол да пътната врата, на който чаках обута и облечена, Скорпи и Теле да се набутат, за да излезем навън.

# 38
 • Мнения: 5 309
Аз съм седмаче, пипам бързо, тръгвам бързо - ако ще и потоп да е вкъщи, аз изчезвам - само да се ходи някъде на хубаво място.
Нямам туткавост ни в една област. Премислянето и бавенето е само за важни решения, когато се засягат и други хора, материални блага, потенциални сериозни рискове и т.н. Не мога и да изтърпя туткави хора, припирам ги. Но при мен луната е в най-бързащия знак.

# 39
 • Мнения: 5 569
Кой е най-бързащия знак?
... и безинтерес, когато не иска, защото така Grinning
Вълнуващо ще е ♥
Това е разковничето - "защото така". Ако не пожелае сама не поддава с ни-щи-чко ни-ко-га. И не е инат, точно бунтарство си е. Та, вълнуващо е да, игра на нерви .. моите, но айде аз ѝ хванах цаката, обаче баща ѝ милия го върти като обръч.

# 40
 • Мнения: 1 200
За мен най-бързащи, припряни, но и даващи зор на околните са рогатите добитъци. Наумят ли си нещо, през глава се мятат, без да мислят разбира се. Мисленето го оставят на въздушните, ами то не може всички да са мислители.

Везнянковц са умни хора, но без да се възползват от това, за разлика от брат им - Близнака. 
Моят вкъщи всичко на всичко една луна в телец има, но е такъв мързелан, че аз - тройна телкиня (ако продължавам да ям така, може и четворна да стана) му се чудя на мързела. Да умува не го мързи и да е любопитен към вселената и човека, чисто за физическа активност говоря.

# 41
 • Мнения: 2 980

Рак:  Защо не може да е идеално?!
Нейният бъдещ мъж е умен, красив и богат и я обича безумно. Те ще живеят в къща с градинка, а наоколо, облени в слънчевата светлина, ще топуркат с босите си краченца шепа дребни дечица. Жената Рак ще бъде вярна, всеотдайна, изключителна домакиня и ревностна майка. Всъщност с любовта си ще се опита да задуши както децата, така и съпруга си. В живота рядко се случва нещата да са така идеални, както ги иска. Затова жената Рак ден и нощ ще излиза от кожата си, вбесена, че идеалният съпруг си хвърля чорапите на пода, а приказните им деца на моменти по-скоро приличат на изчадия от ада. Никой не може да утоли щенията на вътрешните демони на жената Рак.

Джу, ти верно ми го каза веднъж, а ся тотално се затвърди объркването на зодията ми Grinning . Ни за домакиня ставам, ни искам къща, ни шепа дечица, та и в реала  - аз си хвърлям повече чорапите по пода от мъжете хахахх. А за задушаване - направо съм си обратното. Постоянно аз се оплаквам, че някой ме задушава мен и ми отнемат от моето си време ххахах

# 42
 • Нидерландия
 • Мнения: 597
За мен в моите отношения и наблюдения са жените-близнаци. Не искам да обиждам никого но са толкова непостоянни в мнения, действия, обещания че всеки път се чудя това един и същи човек ли е. Може би аз като характер не понасям променливи хора и съм доста консервативна в това отношение. Как жените близнаци държат приятелства ми е много чудно. Как държат мъжете си ми е ясно... С това че всеки ден са различни и така  не им омръзват 😁

# 43
 • Мнения: 3 151
Аз съм Дева, но много хаотична.
Обожавам и безкрайно държа на чистотата във всичките й форми, но съм доста разхвърляна. Имам си “Столът” в спалнята и там има огромен куп с дрехи.
Не знам как в целия безпорядък у дома е чисто, наистина чисто. И обожавам аромати, всякакви - чисти дрехи, козметика, парфюми, свещи, ароматизатори. Грижовна до крайност за тези, които обичам.
Много критична съм, особено към себе си, но и много жалостива - все ми е жал, я за човек, я за животно. Остър език имам, не жаля, ако ме ядосат.
Намесвам асцендент и луна, имам огън и вода. От огъня съм много емоционална, от водата много рязка - наранят ли ме, приключила съм, тихо и кротко, без скандали. Оттам и злопаметността, не прощавам.
Хипохондрията ме гони стабилно, но постепенно се научих да я владея. Не харесвам прости и тъпи хора (по моите критерии, разбира се).
Майка ми твърди, че с мен може да се живее само ако много ме обича този някой Grinning. Понякога казва, че моето призвание е фелдфебел в женски затвор Grinning.

Имах приятелка родена на моята дата, много различни сме и затова приключих.
Ненавиждам интриги и клюки, нямам никакъв интерес към чуждия живот и не понасям да обсъждам някого - познат или не, без значение. Това основно ни раздели. Интересчийството никога не е било в природата ми, а уж на една дата родени...
От години имам 2 приятелки Близнак, прекрасни, дори и в двете фази. Аз не съм обсебваща и изисквам същото, а Близнак са именно такива. Изключително интелигентни.
Скорпион много обичам, дълбоки, интуитивни, грижовни.
Водолей е мама, януарски. Владея настроенията й и когато е в нейната си нирвана не я закачам. Прекрасни фантазьори, артистични.
Козирог - имам приятелка. Твърди и устремени, знаят каква е целта и я постигат, допадат ми.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 03:20 от waterproof

# 44
 • Мнения: 1 973
Боря се с тази моя черта, опитвам се да простя на хора, писала съм им писма и после ги гвърлям, плакала съм , молила съм се на Господ да ми даде сила да простя но не мога хора!
Аз пък обратното-не мога да се сърдя, минава ми на 5тата минута и забравям. Мога да простя всичко на всеки, само да не е намесено детето. Искам да се сърдя дълго, но не мога.
Телец съм и вярно бая си похойках, спрях се вече. Ние сме хора на пороците, само да ни е хубаво на душичките. Меркантилна съм много, парите ми трябват за сигурност. Ревнива съм много.

Общи условия

Активация на акаунт