Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 036
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Мен водолеите ме приземяват. Като почне нЕкоя риба да ми говори за задгробния живот и врачките си, водолеят вика "а 2 шамара ше те оправят ли".
Хаха, едната ми дружка е Водолей и все такива ги заявява. Аз съм скучен водолей пред нейният колорит.

# 541
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Познавам малко на брой водолеи. Едната ми е близка.

Интересен човек е. Има силно изразено мнение по много въпроси, но е способна да го изрази, без да те кара да се чувстваш по-низш индивид, без да те убеждава в нейното си. Готина е всъщност. И честно казано, това че не е пиявица като телците, примерно, много ми допада...

Леле, веднъж имах нещо като гадже Телец. То една ревност, едни сръдни като не съм му звъннала да го чуя, едно цупене... УЖАС... После ужким останахме приятели - и пак, първата реплика като го чуя е "еее, ти се сети най-накрая да ми звъннеш.."
Ужас!!! (повтарям)

# 542
  • София
Водолейките ме дразнят, че не обичат животни. И децата си не обичат особено майчински. Почувстват сърбеж и се плодвт, после ги метнат на някого за емоционалното отглеждане и жив е животът.
Ама не ме бърка, за компания ме кефят тези, дето не залитат по конспиративни теории (познавам 2ма от мъжки пол) и по езотерики и чакри (пак 2 от женски).

# 543
  • София
Аз май не познавам водолей без домашен любимец.

# 544
  • София
Да, имат и моите. Може би не съм се изразила правилно. Дразни ме, че не се умиляват с топлина, а просто ги гледат. Не че им вредят или не понасят животни.

# 545
  • София
Аз мисля, че много ги обичат и държат на тях,  както и на децата СИ ( подчертавам собствените, повечето водолей не си падат много по децата иначе). Водолея е хладна зодия, но това че не демонстрира чувства, въобще не значи че нямат такива.

# 546
  • София
Е със сигурност имат, мен просто ме дразни,че не ги показват - да се умили на някое животинче, да го нагмечи, да го нацелува и едвам да се сдържа. Laughing

# 547
Е, Кечи, ти да не им светиш, че знаеш как си гледат животните? Аз по принцип пред хората не говоря с умалителни за котката ми, не я споменавам често, не ѝ качвам снимки никъде, ама вкъщи само аз си знам как си я мачкотя Two Hearts

# 548
  • София
Ми аз се умилявам и на улични животинчета. Казах вече, приятни са ми като компания, дано сегашните не се окажат водоподлей, но просто като гмечкам някое душиче, ме дразни да седи и да ме гледа като изкопаемо. Сигурно и те на мен ми се дразнят, няма лошо Laughing

# 549
Не са студени Водолеите, просто са сложни, поне за мен. Затова и нямам близки Водолейки.

# 550
Водолей съм- нямаме домашно животни, именно защото помня мъката от загубата на кучето ми. Харесвам животни и им се радвам, но не ги искам у дома си- прекалено държа на чистотата и подредения дом за да имам куче или коте вече.

Имам едно дете и съм доста всеотдаен, емоционален и аналитичен родител, който все мисли от всички ъгли и се съмнява. Детето ни е гледано изключително у дома и рядко е оставяно някъде- не е ходила на ясла, градина, занималня и т.н.

# 551
Аз не мисля, че зодията има нещо общо с обичта към животни или деца. Аз хич не обичам животни, не ме умиляват и не припадам по тях, козирог съм.
Водолеите са ми много романтично-отнесени личности, живеят си в техен свят, играят си по своите правила, особен типаж. Повечето водолеи, които познавам, са с изявени таланти в областта на изкуството (най-често пеене/свирене на музикален инструмент или рисуване), както и са левичари, интересна зависимост забелязвам.

# 552
Да - езотерика, чакри, цветя, животни, всичко, което им е интересно - такива са Водолейките. А за хвърлянето на врата и мачкането, наистина не са по тая част, но по друг начин си изказват чувствата. На мен ми допада, защото и аз съм от типа "дървета". На животни, обаче се радвам и ги мачкам и хич не ми пука кой как му се вижда.
Зодиите, които най-обичат животни и даже завъртат живота си около тях като цяло, от моя опит са Телец, Стрелец и Риби. Познавам Водолейка и Близначки, които се занимават с бездомни животни. Раците също си обичат любимците - нали са "майката" на зодиака. Моята зодия - Девите - си умираме за котки, птички и разни дребосъчета.
Някъде бях чела, че подвластни на Дева са малките животни, а подвластни на Стрелец са големите животни. В смисъл на зодиакалния кръг, не мога да го обясня много добре.

# 553
Обичта към животни май не е от зодията. Аз съм скорпион и откакто се помня, гледам животни. Влачех вкъщи каквото намеря. Майка ми, козирог, мрънкаше, но си ги гушкаше и гледаше. Дъщерята водолей, както излезе на квартира, си взе котка. Дъщерята риба сега ми връща, прибира от улиците.

# 554
А Скорпиони - умират за расови животни, много от тях са нещо като развъждащи определена порода, селекционери... Просто на прима виста това ми излезе в ума.

Общи условия

Активация на акаунт