Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 017
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
  • София
С малко закъснение за мъжете телци - забелязала съм, че злорадстват. И пробват да отмъщават, но не ги бива. Скорпион съм 😀
За жените, близнаците ми се струват много добронамерени, но май обичат да се сравняват с другите. Лъвиците винаги се мислят за прави. Две мнения има- тяхното и грешното. Везните са прекалено егоистични за мен и ме отвращава сметкаджийството им.  А от нас Скорпионите - не знам дали има по-лоялни хора. И във всичко, което правим, влагаме сърцата си. Но явно имаме прекалено високи очаквания за лоялност от другите и това понякога ги натоварва, а ние често оставаме разочаровани и изнервени. Водолей - добронамерени, но много вятърничави и трудно се ангажират с нещо.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 16:42 от meoww

# 586
Аз пък за жените със слънчев знак в Лъв съм забелязала, че са супер балансирани и без крайни прояви на его. Просто са много уверени, но по приятен начин.
Имам много Скорпиони в обкръжението и някои от тях наистина са лоялни, но имам примери и точно в обратната посока.

# 587
Скорпионите са лоялни към приятели ( по конкретно за мъжете скорпиони) иначе към половинките им е малко трудно. По-скоро там изневеряват почти винаги, но просто са много добри в прикриването си

# 588
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
+ 1 за скорпионите, и от двата пола.
Като приятели са безценни, минават през огън и жупел за приятелите си, за близки и не чак толкова близки... Просто са уникални.
Но в семействата си не го правят. Напротив - склонни са да насаждат комплекси в децата си, властни са, не пускат кокала. Могат да търпят лошо отношение и изневери, могат и да изневеряват. Важното е за пред хората да се перфектни. Плащат много голям данък "обществено мнение".

Във вътрешноста си са нежни и раними, слаби, самотни.... Но не го показват. Напротив, бранят със зъби и нокти тази чест от себе си. За показ е само здравата хитинова, непробиваема черупка....

# 589
Изобщо не е вярно това за скорпионите. Верни са, даже прекалено, във връзка. За да изневерява или за него си не е във връзка, или нещата са приключили. Не търпят лошо отношение. И хич не им пука за общественото мнение. Всъщност не им пука особено и за мнението на близките, просто правят това, което те считат за правилно.

# 590
Да, и аз като рожба на Скорпионка, съм по-склонна да се съглася с Оля. Не са ми насаждани комплекси, нито пък беше властна. По-скоро една отнесена незаинтересованост и непукизъм, което не значи липса на връзка обаче.
И чак пък такава лоялност не съм видяла, а около мен имам 2 много близки приятелки.
Замислих се на коя бих разчитала на 100% по което и да е време, и това определено ще е Рачката.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 17:10 от evencee

# 591
Характера на човек не зависи само от слънчевият му знак, а има цяла натална карта с планети, асцедент и куп други работи от които зависи характера, да не забравяме и външните фактори и най-вече в средата която е израстнал

# 592
  • София
. За да изневерява или за него си не е във връзка, или нещата са приключили.
Да де, демек изневеряват. То много лесно така - ние не сме във връзка, ама той/тя не знае. Joy

# 593
Е, Кечър, ти гинизкара баси безсъвестните мъжете Скорпита 😄

# 594
  • София
leoreta666 и CvEtEmOe, това за изневерите при Скорпионите е най-голямата лъжа, която бях чувала. За този знак лоялността е най-важна не само при приятели, а най-вече при половинката. Скорпионите са воден знак и обичат като такъв! А изневярата е вид предателство, което най-често е непростимо и не забравят.
Че търпят данък обществено мнение е второто невярно. Мнението на обществото просто не е сред приоритетите ни. Е, освен ако не сме несправедливо обвинени за нещо, тогава ни пука.
Ако имате примери за скорпиони, които извършват дейности, нехарактерни за скорпионите (например нелоялност; изневери), то значи тези хора имат в наталната си карта силно влияние от други знаци. Точно както каза
Характера на човек не зависи само от слънчевият му знак, а има цяла натална карта с планети, асцедент и куп други работи
leoreta666  
В момента говоря от гледната точка на скорпион с цели 7 неща в скорпион, включително луна и асцендент.
Когато скорпиони с влияние от други знаци правят нескорпионски неща и предателства, хората си казват "Ахаа, значи скорпионите не са толкова лоялни!". А нелоялността на този скорпион предател идва примерно от асцендента му в близнаци. ( Това е само пример, не се обиждайте, близнаци.) Blush

В астрологията не всичко зависи от зодията. Много по-сложна наука е. И разбира се, това не важи само за скорпионите. Някой като каже "Ама то някои мои познати не си отговорят на зодията." Еми изчислете му наталната карта тогава и ще видите, че отговаря на комбинацията от зодията му и другите неща в нея. Но за съжаление повечето хора идея си нямат какво е натална карта и смятат, че е откачено. Но не е по-откачена от зодиите, двете неща са свързани и са части на астрологията. И да, средата на човек също има значение.
Всичко написано съм научила от астролози. Предполагам, че те са по-наясно с тези неща отколкото някой, чиито познат еди кво си направил 🤣

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 09:26 от meoww

# 595
  • България
Темата е за жените, не би трябвало да се обобщава.
Баща ми беше Скорпион, бивш шеф, приятели. Шетаха си милите, Много.
Партньорът ми от 15 години също е Скорпион. Не е по-различен, колкото и да се опитваше да крие низките си страсти.
Жените Скорпион в живота ми са друго нещо.
Колежки, познати, не изневеряваха доколкото знам, но пък ревнуваха бясно.
Майка ми и баба ми също не са изневерявали, поне така твърдяха, но пък майка ми беше много ревнива.
Не че не е имало защо с вечно хойкащ мъж Скорпион, на висок пост - откъдето и огромното самочувствие на неустоим за жените.

# 596
Начи, гарантирам, че Скорпито няма да се изметне ! Тия хора не са по празните приказки и разтягането на локуми. Ако се навият на нещо и поемат ангажимент са бетон ! Най-добрата ми приятелка от детинство, другата ми най-добра и дядо ми. А и още едно качество, което притежават: много са ларж ! Супер ларж, дори. Не се стискат. Само, обаче нали трябва да са те приели. И умеят да прощават. Много често чета, че това не било така, обаче моят опит е точно противополижният. Няколко пъти съм се дънила здраво и Скорпито ми е прощавало.

# 597
Жените скорпион изневеряват с голям кеф. Те изневярата за нищо я нямат.

# 598
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Баща ми е скорпион. Дори не се крие...
Хвали се с бройките си. Дори, месец след сватбата си с майка ми, докато тя е била на очни в друг град, той е отишъл да живее при друга жена.
Толкоз от моята камбанария... Joy

# 599
Че кой пък каза, че водните зодии са много верни? Верността не е съвсем присъща на водата - тя си тече по своята посока, извира си отнякъде. Чувствата не са равно на вярност - не винаги вървят заедно.
От водните най-верен го дават Рак - семейно настроен и прочее, но на практика не се оказва точно така. Рибите не ги търси по вярност - при тях си зависи. И двата знака като цяло не се придържат съвсем към истината, да не кажа, че някои откровено си лъжат.
Скорпионите изневеряват най-често съвсем зрелищно и по някаква причина - т.е. за тях ще говорят, ще цъкат с език и ще гледат втрещено. Те няма да се крият като Раците, няма да сътворяват цели филми като Рибите.
Те мразят да лъжат, като правят нещо такова - те го правят съзнателно.

Общи условия

Активация на акаунт