Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 991
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Интересна тема 🙂 Записвам се тук. Овен съм, мъжът ми е водолей. Заедно сме от (я да сметна😀) 13 години, ученическа любов , през 2020 се венчахме и ни се роди детенце - везничка.
Много ме развесели постът за зодиите. Често казано винаги е интересно с различни представители на зодиака.
Девите са чистофайници. Домовете им блестят, като в музей е един такъв дом.. Мисля, че не знаят как да си почиват. В свободното си време все чистят и готвят. И са много отдадени на работата си също така.
Рибите са много интересни са мен хора и определено не мога да разбера напълно емоционалния им свят.. Но са добри приятели поне според мен.
Много приятелки деви имам, а освен тях скорпиони, овни и водолеи. Не се сещам да имам или да съм имала приятелка телец или козирог.
По темата - не мога да кажа коя е най-гадната зодия за жена поне засега. Ще ви чета с интерес.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 16:43 от Jupiter sea

# 691
Доста забавна тема.
Номинирам без да се замислям жената козирог. Причини много, основното общо е това инфинити сърдене Grinning Няма да разбереш и причината, просто няма да говори с теб в близките поне 2-3 години.
Просто все трябва да внимавам много какво говоря покрай тях, а аз съм шумна, не се замислям много какво казвам, на мен всичко ми минава бързо и очаквам все и другите да са така.

# 692
Жената скорпион. Тя е перфектна, ама според нея.
Всичко може, всичко знае, тя ще го направи по най- добрият начин!
С една дума е ВЕЛИКА.

# 693
  • София
Придобих повече впечатления за водолеите. Определено с въздухари не се разбирам и това си е. Дразнят ме с истеричните си прояви, когато е за техния задник, правенето от мухата слон, както и лъжовното усещане за интелигентност. Простовати са тези около мен. И позират много.
От мен "Не".
Продължавам да меля най- добре с телкини и скорпионки. С везни също се разбирам. Има някаква нежност в тях, която ми импонира.

# 694
Стрелец и Козирог, с представителките от тези зодии не се разбирам и не ги харесвам. За мъжете от тези два знака, важи същото.
С останалите зодии, успявам да намеря общ език Simple Smile. Най-много харесвам въздушните зодии и Дева, само че тя е земна.

# 695
Истината за всеки е различна ,всичко е относително ,всеки гледа и пречупва нещата от неговата субективна гледна точка .Защо всеки не пише неговата зодия ,когато дава мнение , даже не само зодията е важна май , но и кога точно е роден човек .

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 16:18 от IIG

# 696
Наистина, че всеки човек е различен. И друг път съм го писала - няколкото най-неприятни (меко казано) жени, които познавам са зодия Овен. Напористи, не се интересуват и не признават друго мнение, най-щастливи са, ако успеят да те принудят да направиш нещо, което не искаш. Нетактични, умират от щастие, ако могат да ти кажат нещо неприятно или обидно. На първо мислене се сещам за поне три такива. Но познавам поне две овенки, които са ми близки и са точно обратното. Може би, понеже съм въздушна зодия и съм по-лежерна, тая напористост ми е много неприятна. Направо, ако мога да им направя някой номер, умирам от кеф.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 18:12 от Poni69

# 697
Всички рогати я имат тая напоритост. През теб ще минат без да те забележат.

# 698
Не е вярно за Овните, ама както и да е. Пак да пиша за моите "любимки" Раците. Психически лабилни, зли, отмъстителни. За щастие си намират майстора.

# 699
  • Тра-ла-ла
Чудя се дали и аз да не подскоча като ощипана. Ама как така на всеки 3 страници FrauDanna ще се жалва от зодията ми?! Stuck Out Tongue Winking EyeНе е вярно за Раците.

# 700
Психически лабилни, зли, отмъстителни.
Това 1:1 описва скорпионките. В сравнение с тях рачките са мили котенца.

# 701
Сигурно аз не намирам подход с раците. То не бяха бивши приятелки, настоящи шефки, все дами, далеч от представата ми за котенца.

# 702
Зависи от средата  и колектива. Аз съм свикнала на стерилно-учтиви взаимоотношения и нямам проблеми с никого. Екстровертен Скорпион съм с Луна в Козирог. Много приказвам, и ме описват като позитивен и зареждащ човек. (Умря циганката Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 703
  • София
Много хора са зли и отмъстителни, просто не си го признават или се продържат към наратива на зодията си.
Много ясно, че ще искаш да кажеш, че си свободолюбив интелектуалец, а не неграмотна селска пръчка, която в с болно его и помни всичко какво са й казали и направили или че си много над нещата и намираш обща приказка с всички (превод - плямпаш си сам до заспиване на противника, пардон слушателя, пардон събеседника), а всъщност си дребнав злобар без грам постоянство освен злобичката и меркантилността и т.н.
Не знам дали познахте горните 2 зодии Joy

# 704
Аз не ги познах, защото “горните две зодии” биха могли да бъдат всеки. Характеропатиите не са обикновени особености и нямат зодия.

Впрочем най-голямата кариеристка, която познавам и която е абсолютно неемоционална и страшен контрол фрийк, познайте коя зодия е.
Не, не е козирог. Моята зодия е.

Общи условия

Активация на акаунт