Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 949
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
Аз нямам лошо мнение за раците, изключително забавни са. Обичат да си се ровят в миналото и да си го преживяват отново и отново, но реално това е повече техен проблем от колкото на останалите. Съдейки по познатите ми, на моменти са.
Беше ми забавно да чета за случката за лъва и везната, лъвовете по принцип сме известни с любовта си към везните.

# 706
Много хора са зли и отмъстителни, просто не си го признават или се продържат към наратива на зодията си.
Много ясно, че ще искаш да кажеш, че си свободолюбив интелектуалец, а не неграмотна селска пръчка, която в с болно его и помни всичко какво са й казали и направили или че си много над нещата и намираш обща приказка с всички (превод - плямпаш си сам до заспиване на противника, пардон слушателя, пардон събеседника), а всъщност си дребнав злобар без грам постоянство освен злобичката и меркантилността и т.н.
Не знам дали познахте горните 2 зодии Joy

И аз мисля, че това би могло да бъде описание на всяка зодия.
И все пак, не мисля, че 1/12 от човечеството носи много общи черти. Астрологичната карта на човека е много по-сложна, да не говорим за фактори като средата и възпитанието.

# 707
  • София
Не са чак характеропатии, а просто 2 страни на едно и също нещо.
Мисълта ми е, че всеки си дърпа чергата към себе си и няма да каже- абе, ние сме много отмъстителни, ще се фокусира над емоционалността, сърцето, наранеността и желанието да има справедливост и т.н.

Близнаци и водолей визирах.
Близнаците си мислят, че са много широкоскроени, разговорливи и умеят да мелят с всички, а много хора ги виждат като празни тъпани и празнословни клюкари.
Водолеите мислят, че са свръх умни, но всъщност да са простовати с god complex и желание да са свръх умни.
Раците си мислят, че са много чувствителни и справедливи, но това може да се види и като драбнави, лабилни истерички с отмъстителна нишка.
Овните си мислят, че са страстни и енергични, а за някои са първосигнални и глуповати, перде без филтър.
Девите си мислят, че са подредени, а често са средностатистически мърли, които искат да мрънкат и просто си намират за какво.
Стрелкините се мислят за шантави извънземни забавници, а могат да са просто недодялани грубиянки без грам такт, идващи от гората.
И така нататък.. Всичко е във възприятието.

# 708
Аз не ги познах, защото “горните две зодии” биха могли да бъдат всеки. Характеропатиите не са обикновени особености и нямат зодия.

Впрочем най-голямата кариеристка, която познавам и която е абсолютно неемоционална и страшен контрол фрийк, познайте коя зодия е.
Не, не е козирог. Моята зодия е.
А кога е родена ?

# 709
Аз съм Близнаци, но изобщо не говоря много, нито напирам да контактувам със всички. Но има нещо, което съм забелязала. Моята професионална сфера е изкуството. Каквото и да съм правила в професията си, винаги са присъствали много Близнаци. Курсът ни в Художествената академия беше от 10 души, от които  четирима бяхме Близнаци. Започнах работа - в ателието това беше преобладаващата зодия. По-късно си направихме някакво професионално сдружение - оказахме се също мнозинство, дори бяхме единствената зодия, която празнуваше колективен РД.

# 710
Аз не ги познах, защото “горните две зодии” биха могли да бъдат всеки. Характеропатиите не са обикновени особености и нямат зодия.

Впрочем най-голямата кариеристка, която познавам и която е абсолютно неемоционална и страшен контрол фрийк, познайте коя зодия е.
Не, не е козирог. Моята зодия е.
А кога е родена ?

Септемврийска везна е.

Кечи, сега те разбрах. Но пак е относително.

# 711
Съгласна съм, че ♈ е първосигнален. С годините се научих да се контролирам.

# 712
  • Тра-ла-ла
Аз като Рак не харесвам груби, първични, инатливи, немислещи, недетайлни и неемоционални хора. Абсолютно съм на ясно, че от тяхна гледна точка вероятно аз им изглеждам префинена, сложна, мекушава, твърде анализираща,  детайлна и емоционална. Свят шарен, хора всякакви, всеки има място  под слънцето...стига да не ми натрисват характерите си Joy

Един Козирог ми казваше подигравателно "професоре". Ами аз какво да правя като е скучен, с беден речников запас и неспособен да формулира задълбочена мисъл и изказ? Bowtie

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 20:25 от Джулая

# 713
Е, те някои обичат да се заяждат за спорта. Те са най-жалки.

# 714
Аз ако трябва да съм честна съм срещала изключително заядливи и надменни Рачки. И за съжаление такива са били всички, които съм срещала в живота си. И то такова иронично заяждане тип колко съм над останалите, което мен не ме дразни, защото съм страшно перде, но ми е смешно.

# 715
Аз ако трябва да съм честна съм срещала изключително заядливи и надменни Рачки. И за съжаление такива са били всички, които съм срещала в живота си. И то такова иронично заяждане тип колко съм над останалите, което мен не ме дразни, защото съм страшно перде, но ми е смешно.
Същото впечатление имам над тази зодия, но мъжете са бррр.. също.

# 716
ARIA, напълно споделям. Чувството за превъзходство на жената Рак е толкова неотговарящо на действителността, че е смешно.

# 717
На първото място, където работих, шефката ми беше зодия Рак. Не бях срещал по-заядлив и злобен човек от нея и все нямаше настроение. Имах и един приятел, зодия Рак, голям използвач и интригант беше.

# 718
  • София
Според мен е отговарящо Joy Но това е друга тема.
Раците често се подценяват всъщност.

# 719
  • Тра-ла-ла
ARIA, напълно споделям. Чувството за превъзходство на жената Рак е толкова неотговарящо на действителността, че е смешно.
Това при някои Раци е защитна маска. Черупката на рачето. Защото винаги има някой готов да ни сгази. Не драматизирам Joy Но е факт, че не сме войнствени, нямаме силни лични граници, нямаме голямо его и това веднага се надушва от по-hard типажите.

Общи условия

Активация на акаунт