Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 948
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
Имам две рачки приятелки 🙂

# 721
  • Асеновград
Аз като рак, не харесвам много жените рак, или поне тези с които живота ме е срещал.😂🤷🏻♀🤷🏻♀ Но освен маската, просто си има и много жени в ниското проявление на рака, а то е мноого дразнещо. Защото заради неспособността ни понякога да се измъкваме от емоционалните дупки и по-хард моменти в живота без чужда помощ, затова според мен раците като цяло са често в ниското си проявление. Някой трябва постоянно да ги бута. Не колкото рибите разбира се, там тази депресивност и несправяне в живота не може да се сравни с никоя друга в ниското си проявление..😂

# 722
То не е само ниското проявление на твоята зодия, ми изпадаш и в ниското проявление на противоположния си знак. 😂
Баланс да има. 😅

Отделно съм чувала, че хората се влюбват в нас заради асцендента и знака ни на МЦ. Но знаците на десцендента и ИЦ играят голяма роля във вече създадени отношения и е много важно да внимаваме да не изпадаме в ниските им прояви, защото, за съжаление, почти винаги се стига дотам..

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:54 от green_lizard

# 723
Но знаците на десцендента и ИЦ играят голяма роля във вече създадени отношения и е много важно да внимаваме да не изпадаме в ниските им прояви, защото, за съжаление, почти винаги се стига дотам..
Интересно ... Тогава какви са ниските прояви на Водолей и Телец?

# 724
Да не слагам сега линкове, но в You Tube има точно такива видеа по темата. Пишеш примерно "Високо и ниско проявление на архетип Телец". На първо четене се сещам, че Ванеса има такива клипове.

Иначе от личен опит твърдя, че луната много често се опитва да саботира слънцето ти.

# 725
  • Асеновград
Е не е задължително, не бъдете толкова песимистично настроени, това се контролира, ниските прояви на дадена зодия са когато човек не работи върху себе си, върху проблемните неща от характера си и най-вече когато си мисли че няма такива или не вижда къде са проблемите му, това е най-страшното. Иначе всяка зодия има ниско и високо проявление, и всеки в даден момент от живота си може да е в едната крайност или другата. Интересното е че всеки се ражда в ниското си проявление на зодията си и от там нататък всички се надграждаме. Или почти всички..😂🤷🏻♀

Да иначе Ванеса има клипове за ниското и високото проявление на всяка зодия.

# 726
Иначе от личен опит твърдя, че луната много често се опитва да саботира слънцето ти.
Хм, моята или по принцип? Моята Овенска са си със Стрелеца като Куку и Пипи. Почти няма значение кой ще се обади пръв. Grinning
Май съм гледала тази Ванеса преди, ще потърся.

# 727
Но знаците на десцендента и ИЦ играят голяма роля във вече създадени отношения и е много важно да внимаваме да не изпадаме в ниските им прояви, защото, за съжаление, почти винаги се стига дотам..
https://youtu.be/1Wjwg01kjxg

# 728
Хм, моята или по принцип? Моята Овенска са си със Стрелеца като Куку и Пипи. Почти няма значение кой ще се обади пръв. Grinning
По принцип говоря. Не мисля, че Овен и Стрелец си приличат толкова много..
Все пак разликата между луна и слънце в една и съща зодия е...цял един живот. 🙂 Същото е и с ЮЛВ и СЛВ. Да не забравяме, че знакът на Овен е свързан с Първа коренна чакра, докато знакът на Стрелец - с Шеста, която се намира точно в областта на челото и се разглежда като т.нар. "трето око".
Не, не бих казала, че двата знака имат толкова сходства помежду си, както им приписват...

# 729
  • София
Не съм фен и аз на раците, и от двата пола. Освен че са ужасно обсебващи и жадни за внимание, винаги търсят недостатъци у другите, сякаш това им дава бонус точки , а и повечето носят една пасивна агресия в себе си.
Но познавам и изключения, които са наистина успешни в своите очи и доволни от живота. Те ме впечатляват с оправност и последователност, умение да издебнат точния момент ( нещо, което аз самата не владея понеже съм импулсивна).

Според мен  овен и стрелец са много различни.

# 730
  • Тра-ла-ла
Огнените знаци имат някаква мега нетърпимост към "слабости". Особено към възможността те да покажат "слабост". Това е удар по егото и имиджа. Умишлено слагам думата "слабост" в кавички, защото за огнените всичко, което е отрицателно мнение, недоволство от нещо, негативно лично усещане, в кофти период си, споделяш негативен опит - недопустимо е. А човекът в техните очи веднага започна да прилича на смотаняк, мрънкалник и под нивото им. Аз пък не вярвам, че има огнени зодии, на които всичко да им е таман в живота, само хубави работи да им се случват и все с песен на уста. Просто си ги подтискат негативите вътре. Или ги избушват навън, ама завоалирано, че да не изгледа като оплакване Joy Или те навикват...но без признаци на разклатени лични устои. Демек ти си виновния Joy Освен това също обичат да намират кусури...чужди Bowtie Те собствени нямат. Брат ми е Лъв, бившата ми колежка е Лъв, 3ма шефове Овни...на прима виста...Bowtie

Вярно е за Раците, че виждаме недостатъците у другите. Не ги търсим. Те сами ни се натрисват. Привличаме хора с големи недостатъци и всякакви кукуригалници, защото както казах по-горе - трудно поставяме граници. Изглеждаме лесна мишена за избиване на всякакви чужди девиации. По-скоро отделяме твърде много и излишно време за анализиране на ненужни хора. За това изглежда, че търсим недостатъците. То пък трябва да си ненормален, че да имаш таланта в отрицателна личност - зорлем да виждаш позитивите, че сакън да не излезеш негативна личност. Или да си затаваряш очите за недостатъците и да се хващаш като удавник за сламка за 2-3 хубави черти....Е, ми, не става Joy

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 10:33 от Джулая

# 731
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Значииие, чета тука от една-две страници колко сме гадни Раците... Imp

Ами не сме пък толкова гадни!

Джулая чудесно е описала качествата на огнените... Не понасям тази толкова характерна черта на огъня - да нахлуе, да ми се развика за нещо_си_там и да изфучи.... И след половин час да ми се мазньоти и да иска нещо...
Е това нормално ли е?!? Не, не е... Ако ще не да е огнен знак, ами сам Бог някой... Не е нормално. И отказвам да го приемам за такова.

Че съм мрънкало - мрънкало съм, все гледам от негативната страна на нещата и си имам кусури... Но не съм най-лоша на света - пък! Stuck Out Tongue Winking Eye
Справедлива и последователна съм, искам да си гледам работата и да я върша по най-добрият възможен начин, верен партньор съм, старая се и да съм добра майка - тук ще проличи след 10тина години справила ли съм се... Комуникативна и усмихната се старая да бъда...
Какво толкова не ви харесва?!? Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега - сарказмът съм го усвоила и ползвам като защитна реакция, мога да "затапя" някой много начетен и ерудиран овен, лъв и/или стрелец, много хубаво...като ме настъпи по мазола или ми нахалства нещо... Но като не ме нападат или засягат лично - си мълча... Или се хиля и обсъждам с приятел/ка, но не усмивам хората, за да ги унижа... Или поне много се старая за това...

И пак, цялата тази тирада, защото приех твърде лично тука писанията ви Joy
Не е лесно, момичета! Усмихнат понеделник и хубава седмица!

# 732
Ееее винаги има обидени Stuck Out Tongue Winking Eye По моята зодия колко са плюли… Пък аз знам, че ни мразят понеже сме НАЙ Hug Правилото винаги има изключения, момичета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 733
Не може обаче да се отрече склонноста на раците сами да се поставят в ролята на жертва и после да се жалват как всички са срещу тях, не ги харесват, използват ги, искат да ги саботират, да ги смачкат и пр.
Това е най-най характерната им черта. И доколкото имам наблюдения, някои го правят съвсем целенасочено, защото ролята на жертва им е много удобна - зад нея могат да мачкат и тормозят, да вменяват вина и същевременно да останат благи, добри и вечно онеправдани...в собствените си очи.

Раците правят страшно много мръсотии, но винаги с идеята, че другите са ги предизвикали. Те видиш ли са вечно добри, прави, жертвоготовни и справедливи, ама другите не признават, затова дай да ги смачкаме. Болно его, което обаче не знае как да се заяви, освен подло и подмолно.

Не е лично към момичетата в темата, просто споделям наблюдения върху познати раци - повечето мъже.

# 734
Аз пък не мога да разбера защо като се каже нещо отрицателно за някоя зодия и веднага някой се обяснява как той / тя не бил такъв. Все пак всеки оценява другите от своя гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт