Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 989
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
Водолей - да не си им на пътя, ако решат да ти отмъщават. При това, отмъщението ще бъде с фин маниер, но много болезнено Simple Smile Но има и друг тип, които са над нещата и чакат възмездието да раздаде както подобава.

# 121
Водолейте, които аз познавам поне са изключително подмолни. По-скоро са водоПодлей.
И мъжете и жените. В този представител в зодиака не познавам наистина интелигентен човек, но за сметка на това имат самочувствие като за нобелов лауреат.

# 122
Е, аз пък имам приятелка, която работи в CERN.

# 123
За това и пише, представителите, които аз познавам Hands V
И аз все пак не познавам всички (за мое щастие), така че съм сигурна, че има и други представители съ свойте плюсове и минуси.

# 124
Както всяко правило и тук си има изключения...познавала съм 3 жени Водолей.Едната ми беше приятелка за да се отърве от мен постъпи супер грозно.Изкара ме каква ли не к...а и никаквица защото аз отказах да я прикрия и помогна да има връзка с женен мъж и то с 16 или повече години по голям от нея съсед при това.Тя самата беше на 15г тогава да не говорим,че 2г съм я прикривала и помагала да се вижда с гаджето си мюсюлманин който нейните не одобряваха.Втората ми беше свекърва за нея няма какво да кажа ясно е,че никак не се харесвахме взаимно.А третата ми беше колежка за нея пък не мога да кажа нищо лошо.Интелигентна жена завършила строителен инженер и страшен усет към римите.С нея за годините в които сме работели заедно една лоша дума не сме си разменили просто душа човек.Тук говорим за жени от зодиака и да бих казала,че лично за мен нещо не се разбирам с Водолей.

# 125
преди няколко дни една жена ми каза, че съм скорпион
не можах да я убедя, че съм дева
рече, че я лъжа като един истински скорпион, защото е отгатнала правилно

# 126
Освен да й извадиш лична карта..

# 127
една дева би се сетила следователно наистина съм скорпион Joy

# 128
Един истински скорпион не би се занимавал изобщо да й поправя заблудата. 😂

# 129
  • София
Едната ми сестра е Козирог , а другата Водолей. Комбинацияте е уникална просто.  Трудно се задържаме в една стая без да се изпокараме. Аз съм Везни и рядко избухвам и се поддавам на  провокации, обаче тези двечките могат да ме изкарат извън релси за секунди. Smile

# 130
Едната ми сестра е Козирог , а другата Водолей. Комбинацияте е уникална просто.  Трудно се задържаме в една стая без да се изпокараме. Аз съм Везни и рядко избухвам и се поддавам на  провокации, обаче тези двечките могат да ме изкарат извън релси за секунди. Smile

Аз пък направо съжалих козирожката сестрица в тази компания. Smile Scream

# 131
  • София
Аз пък направо съжалих козирожката сестрица в тази компания. Smile Scream
[/quote]

Ааааа не, въобще недей . Страшна шефка  е, много обича да командори  и е уникална скръндза Laughing Аз си ги обичам де и двечките, нищо, че ме побъркват.

# 132
Гласувам с две ръце и два крака за жена от зодия дева. Интриганти до мозъка на костите си.
Всъщност това е единствената зодия, от която и мъжете и жените които познавам са един и същ типаж. Наясно съм с асценди и други подробности от наталната карта, но все съм попадала на хора слаби, нерешителни и интриганти, носители на зодия Дева.
От  другите за мен лоши зодии, точно жените са били супер готини и свестни. Само мъжете са били тъмни гадини, ама това е за другата тема....

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:32 от Vicky_P

# 133
  • Враца
И аз гласувам за Дева, такова критикарско и лицемерно животно не бях срещала. Прикрива се много добре в началото, гледа и пърха с мигли, а зад гърба ти стой та гледай, и го прави с всички и после се чуди, че всички я избягват. И изобщо не са такива чистници, само се изтъкват, но в действителност нула. Завистливи, само за едни пари мислят, злобни и интриганти.

# 134
Аз зодия дева ги харесвам, за мен кофти зодия е близнак.

Общи условия

Активация на акаунт