Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 035
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • Тра-ла-ла
Да, специално за любовта към животните - не е до зодия. Познавам жени, които имат организации за спасявяне на животни. На прима виста се сещам за 2 Овенки, Козирожка, Дева, Везни. В единият приют ежедневно "блъскат" жилави Дева и Водолейка.

# 556
Обобщаването, дето го правим и дето го направих и аз, е малко тъпо така или иначе. Не може да се поставят хора под общ знаменател само заради слънчевия им знак. Просто аз имам проблематични връзки с някои зодии, общуваме по определен начин и в отношенията ни изплуват определени теми, които явно трябва да бъдат решени.
Забелязала съм, че често се сближавам с хора със зодиите на майка ми и баща ми. И естествено с тях имам и най-големите драми.

# 557
подвластни на Стрелец са големите животни
О, да, това важи за мен. Обичам паленца, но после ги предпочитам в голям вариант. Тези дребосък кученцата са ми малко като играчки. Умилявам се пред тичащи коне, стадо бизони сред природата, големи котки, от домашните - мейн куун. А съвършеното ми животно е пандата - раждат се тооолкова мънички, а после стават тооолкова големи.
Много обичам животни и в момента се уча как да живея без, но докога ли ...

Водолейки имам две познати. Едната е селфи тип с две деца, които някак не присъстват в живота ѝ сякаш или поне така изглежда отвън. Другата пък много майчин тип. Като цяло отнесени от вихъра са ми, както и всички въздушни.

# 558
А Скорпиони - умират за расови животни, много от тях са нещо като развъждащи определена порода, селекционери... Просто на прима виста това ми излезе в ума.
Нищо подобно. Имам поне 20 скорпиона в обкръщението си - и мъже, и жени. Има и такива с домашни любимци, осиновени от улицата и такива, които не биха погледнали никакво животно, за което трябва да се полагат грижи.

Тези неща са до конкретния човек, не до астрологични знаци. Не виждам никва логика всякакви личностни характеристики, резултат от семейна и социална среда, да се отнасят към зодия.

# 559
След преброяване на Козирожките в моето обкръжение мога да кажа, че са доста самовлюбени.

# 560
От моя опит - не мога да кажа категорично. Рачка съм и като такава ме тресат в повече емоциите, та разни много властни Лъвици и проклети Скорпионки са ми докарвали сълзи и драми. А други представителки на същите знаци "от вратата" ме гушват и започват буквално да се грижат за мен и да ме спасяват от Големия лош свят.

С други като че ли не съм имала чак титанични сблъсъци.

Може би жените от земните знаци са ми по-грубо материални и прекалено практични, но пък понякога ме "приземяват" точно на място. Въздушните често ги нарочват за вятърничави, но на мен лично са ми по-скоро забавни и с тях не се скучае.
До човек е..

# 561
Здравейте , не можах да изчета всички страници но да вметна и аз за Зодиите и жените .Накратко аз съм Скорпион , според мен сме добри приятели пазим тайни и помагаме в нужда .Страшно интуитивни и усетим ли намек или действие за измяна става лошо .Отдаваме се напълно на другият но очакваме и същото .Досега със срещите  ми с другите зодии въобще не съм се разбирала с Водолей .Първата ми  мисъл за тях е студенина , интрига , клюки , подмолни игри и лицемерие .Търпях доста време това "уж " приятелство в един момент ми писна и от раз приключих всичко.Чувала съм как злословят по свои приятели и това съвсем ме отказа.Даже бих попитала ако има други Скорпионки в групата как са се справили с Водолейте . С Телец и Овен се разбирам според мен са готини имат хъс за работа и като се хванат наистина го правят.Близнаци имам приятелка от ученически години , на моменти ми е странна но като цяло съм с добри впечатления.Везните са ми малко хлъзгави и мн театралничат.С Раците ясно там вървят нещата в едни води сме 😁.Козирозите също се разбирам работливи , амбициозни .

# 562
Ще изкажа по едно изречение за всеки представител, което го описва  по моите лични наблюдения.
Овен - първични,импулсивни, много комуникативни и приятелски настроени.
Телец -  голямо самочувствие, агресивни, нямат виждане за околните, само за себе си, според мен, много са свободни и забавни в компания.
Близнаци - Непостоянни, доста послъгват, много говорят, повърхностни, но много добри
Рак - потайни, тънкообидни, много чувствителни
Лъв - подобно на Телеца, самовлюбени са многооо, горделиви, слагат винаги себе си на 1 място.
Дева - Супер критични към себе си и другите, чувство за хумор и отпуснатост липсва при тях, много загрижени за останалите.
Везни - приятна компания, добри приятели, вятърничиви, леко хлъзгави и лицемерни.
Скорпион - много страстни хора, верни приятели, забавни, любовчии, контролиращи , ревниви, отмъстителни(и много потайни)
Стрелец - подобно на Овена, доста импулсивни, наивни, нетърпеливи, позитивни, забавни, откровени до болка
Козирог- добри и верни приятели, постоянни, амбициозни, контролиращи, командващи, многооо стиснати, самовлюбени и горди.
Водолей - страхотно чувство за хумор, отворени, много приятелски настроени, помагащи, доста са нахални и проклети, имат голямо самочувствие.
Риби - Позитивни, много чувствителни и добри приятели, наивни, потайни,забавни.

# 563
Демек телеца и лъва блякс, а? Grinning Grinning

# 564
Това се покрива 1:1 с всяко описание на зодиите в интернет.
Което ме подсеща, че често съм се чудила колко обективно можем да гледаме на зодиите, абстрахирайки се от наложените стереотипи (щом е рак, значи е чувствителен; щом е скорпион - много страстен; лъв - горделив; девите - критични и пр.). Аз лично съм обременена от “типичния профил” на някои зодии, хващала съм се.

# 565
Жената Овен може да има много тъмни страни, не е по презумпция приятелски настроена.

# 566
Телец агресивен, да бе!
Някой пак е дърпал бика за опашката?
Едно тънко нещо да намерят по тебе и почват да те дърпат за него значи…Как да се защити животинчето, ако не с един биволски къч изневиделица и неочаквано, за които си мислят, че биволското търпение е наистина безкрайно.
Освен това, от един ритник и по-лошо има, примерно, да ги качи бикът на рогата и да ги подмята като парцал,докато сам се измори от тази тъпня, и не реши да си полегне на спокойствие,да похапне и прозее.
А всъщност е толкова лесно, погалваш зад ушите, пляскаш го по задницата, даваш му свежа тревица, и той ще ти позволи да го пояздиш. А и една мила дума му кажеш, ще позволи и бикът за рогата да хванеш, че да се почувстваш като един истински филмов каубой с ласо, нищо, че може да му писне изневиделица, и ако му се правиш на голям ездач ще изхвърчиш през девет планини в десета. И без това с времето все по-малко боли, просто на такава добрина  лесно се свиква.
Бикът толкова се харесва себе си самият, жалко, че няма как сам да язди себе си, въпреки, че от инат и планина може да повдигне. Прекалено е тромава гадината, за да се качи на собствения си гръб.
На всеки по един бик пожелавам за новата година, за да видите какво е лоялност, търпение и адски къчове!
От добротата си страдат телците!

Скорпионът ревнив и потаен? Пълни измишльотини!! Друг път за тях. Но и те, от добрината си страдат, душичките. Two Hearts

# 567
  • София
По- полека, много си агресивна.

# 568
Ми теле 😂😂😂
Това го казвам като майтап, да не се впрегне някой. Няма гадна зодия за жени, всички са се Убави. Ма да не почвам за мъжките, че са за другата тема. 😂

# 569
Fearnot, не съм гледала изобщо от интернет, аз съм зарибена по зодии още от малка, и винаги като се запознавам с човек първото нещо което правя е да анализирам зодията му :Д звучи налудничево
Просто го правя за да разбера дали наистина характера на хората отговаря на зодиите им, и съм разбрала че не при всички е така. Познавам хора, които са един и същ знак, а съвсем различни характери. Тези неща които съм написала са най-общо казани и качества които съм срещала най-често у хората според зодията им.
 Account, не казвам че телците скачат на бой и се карат с всеки срещнат, но има едно нещо което съм забелязала при тях и това е че, не са милостиви към другите и не им пука, че ще ги наранят с действията си, така де, пак да кажа имат голямо самочувствие и режат без да им дреме, леко злобнички са, не казвам че всички са така, има и изключения много ясно, но всички телци които познавам са такива, поне в моето обкръжение

Общи условия

Активация на акаунт