Най-гадната зодия за жена! - 2

• 42 030
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Жените скорпион изневеряват с голям кеф. Те изневярата за нищо я нямат.
За жените не знам, но за мъжете съм категорична.
Аз си имам 2- ма бивши, към момента щастливо женени , които на всеки от 6 до 9 месеца се присещат да ми се обясняват в любов...и ме ревнуват, и жените си ревнуват, и сестрите си ревнуват, и майките си ревнуват, и сигурно още много други....
И при скорпиона всички карти на масата никога не е опция, има си скрити козове винаги, нямат пълно доверие на никого, отмъстителен е и обидчив.
За щедри - щедри са.
Повечето не искат да са под нечии контрол и се опитват да създадът собствен бизнес. Много им е важно как изглеждат в очите на хората.
Това са си типични скорпионски черти Wink

Рибите също никак не са верни.

# 601
Скорпионите са щедри ли?! Аз по-стиснати хора от тях не съм виждала, хайде жените не са, но мъжете…

# 602
  • София
Скорпиони и скорпионки са стратези.

# 603
. За да изневерява или за него си не е във връзка, или нещата са приключили.
Да де, демек изневеряват. То много лесно така - ние не сме във връзка, ама той/тя не знае. Joy

Кеч, веднага ти давам пример с един бивш. Бях му казала да се разкара от нас, но той нямал къде да отиде. И така месеци, щото нали аз съм социална служба. Та виждах си се с друг, защото за мен връзка аз нямам, въпреки че формално още живеехме заедно.

# 604
По последни наблюдения - най-непоносима, нетърпима, натоварваща, обсебваща зодия за жена - Скорпион. Хора, това  са чистокръвни енергийни вампири! А аз съм заобиколена отвсякъде, сякаш извират, като стоглава ламя!
Тъкмо решиш, че вече са се укротили и са те приели, очакваш прословутата им лоялност, и бааам- не може да не си пусне жилото. Злоба, заяждане, завист - ненадминати.
Жените не знам дали изневеряват, но мъжете нямат спирка, и то съвсем явно го правят.

# 605
  • на последния етаж
И моето мнение е същото. Много са подли. В името на собствената си изгода са готови да смачкат всичко и всички, като използват всякакви похвати. Парите и изгодата, дребното сметкаджийство са много характерни за тази зодия.

# 606
Май е вярна приказката, че има само 2 зодии - скорпион и ухапани от скорпион. 😂

# 607
А бе жените пак се ядват, ама мъжете са бляккк. Само за леглото стават.

# 608
По последни наблюдения - най-непоносима, нетърпима, натоварваща, обсебваща зодия за жена - Скорпион. Хора, това  са чистокръвни енергийни вампири! А аз съм заобиколена отвсякъде, сякаш извират, като стоглава ламя!
Тъкмо решиш, че вече са се укротили и са те приели, очакваш прословутата им лоялност, и бааам- не може да не си пусне жилото. Злоба, заяждане, завист - ненадминати.
Жените не знам дали изневеряват, но мъжете нямат спирка, и то съвсем явно го правят.

Явно ги предизвикваш, едва ли си света вода ненапита.

# 609
Е то за всяка зодия може в такъв случай да мине такова оправдание за магариите - предизвикани са Grinning
Което ме подсеща нещо за скорпионите - не търпят критика.

# 610

Много се смях с това описание.... аз съм скорпион и около мен гъмжи от такива, но чак пък злоба, завист....
нито ми се занимава с отмъщения, нито със заяждания - ако не понасям някой, той за мен просто не съществува - игнор и толкова.
Иначе за изневерите - мисля, че това го има при всички зодии, не само при нас Wink

# 611
Е то за всяка зодия може в такъв случай да мине такова оправдание за магариите - предизвикани са Grinning
Което ме подсеща нещо за скорпионите - не търпят критика.

Ми много ясно, че са предизвикани, сами са си виновни. 😂
Пък и никой не може да критикува божества. 😛

# 612
Скрит текст:

Много се смях с това описание.... аз съм скорпион и около мен гъмжи от такива, но чак пък злоба, завист....
нито ми се занимава с отмъщения, нито със заяждания - ако не понасям някой, той за мен просто не съществува - игнор и толкова.
Иначе за изневерите - мисля, че това го има при всички зодии, не само при нас Wink
Луната ти в Телец нЕма сили за план за действие. 😁😀

(Между другото, много симпатични емоджита - приличат на хелоуински тикви 😊😂)

# 613
Едно е ясно , явно Скорпионите са най - интересни поредна страница само за тях четем .Аз съм Скорпион,  подли , зли и  всички грехове не сме .Ясно е че има високи и ниски проявления на Зодията .Ясно е че всеки пише от лични взаимоотношения  и някой някъде е имал пререкания и край Скорпиона е  изчадие на Дявола😁.Аз имах не мн добри взаимоотношения с Водолей и фермани мога да напиша за "прекрасното" и отношение .То клюки интриги , дребни сметки и злорадстване за нищо го нямат .И един път не съм била подкрепена от тези "приятели".Приключихме от раз взаимоотношения ,  за мен не са ОК аз така съм ги видяла . Но и те си имат добрите черти .

# 614
В какъв контекст е уместно да критикуваш друг възрастен?

Общи условия

Активация на акаунт