Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 969
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
~Étoile~ може да ме ползваш за заместител - преди да родя обожавах деца... Сега доста различно мнение ще чуеш от мен... Дори, неприятно крайно.
Не, че не ги обичам, обаче ако мога да сте върна във времето щях да постъпя по друг начин... Уви! Ни мой... Туй то
Grin

# 646
  • София
В кои зодии сте забелязали липса на каквато и да е самоирония и самокритичност?

В тия, дето все се обясняват по форумите, че са страхотни.

# 647
В кои зодии сте забелязали липса на каквато и да е самоирония и самокритичност?

В тия, дето все се обясняват по форумите, че са страхотни.
Мисля, че земните и огнените знаци, понеже те са с голямо его и самоувствие, макар че са ''земни'' най-вече те летят в небесата и имат голяма оценка за себе си

# 648
  • Тра-ла-ла
Преди време станах член на една ФБ група за зодия Овен. Беше ми интересно да прочета нещо за зодията, че съм обзаведена с Овньо. Ми то не се издържа Joy Някой пусне пост в стил колко са велики Овните и отдолу кусур коментара "даа", " така е", " ние сме най" Joy  И се минаха не минаха 5 дни и напуснах групата Joy

# 649
Завидях ти на нервите чак. 5 дена ехеее, аз влизам, зачитам - олемайко, и излизам. Но предполагам, че не са единствените. Някаква българска черта си е да се възгордяваме дори от тъпизми.

# 650
Приятелка овен наистина си вярва , че е нещо извънредно като човек, преценка, външност. Не го заявява, но от начин на изказване, засягане, ако изкажеш друго мнение, капсуловане и отдръпване, ако й противоречиш....разбира се, че си вярва за всичко. Понякога прави смешни изводи за обикновени житейски ситуации, има странно виждане за нещата....но то е "вярното", защото си е нейното.

# 651
  • София
То няма лошо да си хвалиш зодията, полезно е да се приемаш, но ако някой каже нещо различно, да започнеш да обясняваш, че нещо са се объркАли, щото си най- невероятен, е тъпичко. Идеални хора няма, а тук във форума излиза, че са се събрали само такива.
И тъпата пасивна агресия а ла "еми така е, като сме толкова гадни/лоши/кръшкащи". Детинско е.

# 652
За мен е доста тъпо човек да се гордее от зодията си, това е като да се гордееш, че си се родил в сряда... Каква заслуга имаш - никаква. Има по-смислени неща, които човек може да развива като качества и които да влияят позитивно на самооценката му.

# 653
За мен също е тъпо да парадираш със зодията си, пък и да ти служи за извинение, ако се държиш по определен начин. Тази тема не беше ли за забавление? А не да си мерим зодиите?
И за да съм по темата - не харесвам рак, риби и скорпион от женските представители. Ту мъч драма, все мрънкат за нещо и не понасят да си повече от тях, особено рибите. Аз съм водолей, ако това има някакво значение.

# 654
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хехе, Brielle Grinning

И водните не припадаме от любоФ по въздушните представители, но се търпим!
Не е като да нямам близки от въздухарите, но от всички 3 въздушни обичам само Близнаците - и от двата пола. Даже си имам половинка Близнак...

На второ място са ми Везничките, а на последно във всяко отношение - представителите на твоя слънчев знак...

Така, че - исках да кажа - Взаимно е Stuck Out Tongue Winking Eye

Всичко написано е с добро чувство! (Ако случайно, емотинките не са достатъчни, да го засвидетелстват)

Усмихнете се!

# 655
По никакъв начин не се засягам 😄. Все пак коментираме от личен опит, нали така? Не слагам всички под общ знаменател. Мнението ми е на база жени, които по някакъв начин са били в моето обкръжение. И от водолейки мога да се оплача, и от лъвици, но сумирано най-лошо впечатление са ми правили водните знаци. Явно са далеч от моята “студена” водолейска природа и ми идва нанагорно драматизирането. А и както някой по-нагоре писа - не зависи всичко само от слънчевия знак 😝.

# 656
  • София
Що е в кавички само не разбрах.

# 657
Защото не се определям като студен човек. Разсеяна, вглабена в моите си неща и проблеми, да. Но съм адекватна в отговор на проблем на приятел, например. Не е като да стоя безучастно и да вдигам рамене. Но сигурно зависи от някой друг знак в наталната ми карта това.

# 658
  • Тра-ла-ла
Водолеите са хладни и емоционално дистанцирани. Та, ако водните сме драматични, то в очите на Водолеите сигурно изглеждаме 2 пъти повече...поне Joy И твърде прилепчиви, ангажиращи и очакващи им идваме. Пък Водолеите са с тефлоново покритие Joy. Трудно нещо се лепи трайно. Но пък като залепне.... Joy

# 659
Водолей+Рак? Чак не знам кого да съжаля първо 😂

Общи условия

Активация на акаунт