Най-гадната зодия за жена! - 2

• 41 972
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
По последни наблюдения - най-непоносима, нетърпима, натоварваща, обсебваща зодия за жена - Скорпион. Хора, това  са чистокръвни енергийни вампири! А аз съм заобиколена отвсякъде, сякаш извират, като стоглава ламя!
Тъкмо решиш, че вече са се укротили и са те приели, очакваш прословутата им лоялност, и бааам- не може да не си пусне жилото. Злоба, заяждане, завист - ненадминати.
Жените не знам дали изневеряват, но мъжете нямат спирка, и то съвсем явно го правят.

Явно ги предизвикваш, едва ли си света вода ненапита.
Оправданието на всички скорпиони. Те никога за нищо не са виновни, все са предизвикани да се зверят на околните. То да говорех само за себе си, добре. Но описвам екземпляри, които са такива към да речем 95% от околните. Ако им се озъбиш обаче, за малко се стряскат и кротват. Но ден до пладне.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 16:28 от Нина*

# 616
  • София
Токсик as fuck да казваш за всичко, че си е заслужил л@йната, които си му изсипал. Строги, но справедливи. Така ли беше. Двойни стандарти, злопаметност и непоносимост към критика. Важи и за тези с луна в скорпион.

# 617
  • София
Аз имам две колежки Скорпионки, като  сестри са ми. Супер хора са, щедри, мили и  грижовни. Абсолютно нищо общо  с доста от нещата , които прочетох дотук  за конкретната зодия.

# 618

Оправданието на всички скорпиони. Те никога за нищо не са виновни, все са предизвикани да се зверят на околоните. То да говорех само за себе си, добре. Но описвам екземпляри, които са такива към да речем 95% от околните. Ако им се озъбиш обаче, за малко се стряскат и кротват. Но ден до пладне.

Това прилича на лоша среда с елементарни индивиди.
Зверене и зъбене в нормалния свят няма, зодията е без значение. Социалната среда е по-важната в случая.

# 619
Както и да го въртиш и сучеш, фактите са си факти. Да, точно такова е поведението им и от такова разбират, колкото си по-мек, толкова повече ти се катерят по главата.
Ако не са в силна позиция пък, постоянно те тровят с оплаквания, жалби и черногледство.

# 620
  • Тра-ла-ла
Токсик as fuck да казваш за всичко, че си е заслужил л@йната, които си му изсипал. Строги, но справедливи. Така ли беше. Двойни стандарти, злопаметност и непоносимост към критика. Важи и за тези с луна в скорпион.
Аха. Колежката ми Лъвичка е с Луна в Скорпион. Не пропуска да жили с повод и без повод. Нападението е най-добрата защита.

# 621
В какъв контекст е уместно да критикуваш друг възрастен?

Като си го е заслужил 😜

# 622
Който търси конфликт, лесно го намира.
После реве, че другите са гадни зверове.
Класика в жанра. 🤣 Да се прозее човек от скука. 😜

# 623
  • София
Всяка зодия си има и хубавите и лошите черти, които зависят не само от слънцето разбира се.
В темата за най-гадната зодия е нормално всеки да си сподели кофти впечатленията.
Това подскачане в самозащита е досадно.
Пуснете една тема за най-хубавата зодия( ако няма) и там ще хвалим. Wink

В кои зодии сте забелязали липса на каквато и да е самоирония и самокритичност?

# 624
Една жена скорпион - с класа и доброта, с ведрост и приятен характер, спаси майка ми , докато аз лежах в несвяст почти, тръшната от ковид. Та тази жена скорпион отишла до дома й и я завела в болница при позната лекарка. Съдействала й е да я прегледат на рентген, приемат заради ковид пневмония и лекуват. Самата жена е рискувала да се зарази , докато си върши доброто дело. За справка - леля ми и свако ми не са съдействали, за да не се заразят. Аз бях в безпомощно състояние и на отдалечено място - не знаех какво става, а и да знаех - мозъкът си го чувствах като пихтия и.....дотук.

# 625
Всяка зодия си има и хубавите и лошите черти, които зависят не само от слънцето разбира се.
В темата за най-гадната зодия е нормално всеки да си сподели кофти впечатленията.

Скорпион, естествено.

То е видно представителите на коя зодия подскачат и не приемат никаква критика. И после все другите виновни. Ами не, няма как всички други да са криви, а вие прави. Ако на работа всички ви избягват, никой не иска да работи в една стая с вас и се окажете сами, а също и се радват, че няма да ходите на коледния банкет  - не се чудете защо.

# 626

Скорпион, естествено.

То е видно представителите на коя зодия подскачат и не приемат никаква критика. И после все другите виновни. Ами не, няма как всички други да са криви, а вие прави. Ако на работа всички ви избягват, никой не иска да работи в една стая с вас и се окажете сами, а също и се радват, че няма да ходите на коледния банкет  - не се чудете защо.
Моля Ви напишете Вие коя зодия сте .Явно Скорпиона мн Ви е огорчил , но както писа някой преди мен не зависи само от Слънчевия знак . Много пъти знакът на Луната говори мн повече за човека .

# 627
Аз съм козирог, изключително търпелив при това. И пак уточнявам, не пиша само за един конкретен скорпион, това е обобщен образ, не е само мое мнение, и не е отношение само към мен.

# 628
Аз съм козирог, изключително търпелив при това. И пак уточнявам, не пиша само за един конкретен скорпион, това е обобщен образ, не е само мое мнение, и не е отношение само към мен.
Аз имам Козирози около мен и се разбирам с тях(аз съм Скорпион) .Това е обобщен образ на Скорпионите около Вас , но да се правят обобщения на базата на няколко запознанства не е мн сериозно.Все едно да си четете дневния хороскоп във вестника и на всички Деви , Козирози и т. н. да им се случват еднакви неща в един и същи  ден .

# 629
Аз весел и лежерен скорпион, с когото да ти е леко и приятно да общуваш, не познавам. Все съм на тръни с тях какво и откъде ще ми дойде. Ужасно изискващи и натоварващи. Критикари са, та дрънкат, девите пасти да ядат.
Иначе са добри приятели, надеждни, смели. Все ценни качества, но и лошите им черти не са никак за пренебрегване.

Сигурно пак ще ме изтрият, но не мога да не го напиша - как па все обобщават някои хора смело за другите зодии, но като опре ножа до тяхната изведнъж не трябвало да се обобщава. Що не ревнете, че не трябва да се обобщава някой като ви хвали зодията 😂

Риторичен въпрос. Човещинка е.

Общи условия

Активация на акаунт