Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 912
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
А дължината от рамо колко е? Този ластик на деколтето става ли на голи рамене, например?
И аз получих банските, много съм доволна от моето леопардово долнище и двата детски, единият тъкмо ще е за догодина ,  за по 11 лв. са екстра.

За колко години са банските, защото миналата година съм взела до 164см.на дъщеря ми и горнището и е малко. Подобен на този на рае. Сега и поръчах пак този размер другия който сте показали и горнище и долнище 34от дамската номерация-дано не са големи или малки.

# 166
Този в райето е 134-140, другият - 146-152.
Първият  си отговаря, няма и голяма еластичност, вторият ми се струва уголемен- и на мен става.
Нарочно поръчах два различни размера, поне единият да стане.

# 167
Здравейте, да обменим малко опит.
При положение, че съм направила онлайн поръчка в понеделник(22.06), какви са ми шансовете да я получа днес(26.06)?
От 23.06 “пътува”.

Май няма да е днес, а? Simple Smile

# 168
  • Варна
Шансът е никакъв Simple Smile И моята от понеделник е на същия хал.

# 169
Ех, развали ми петъка.
Бях поръчала бански на детето и два потника на мен и така исках да ги вземем утре с нас на морето.
И защо не зареждат целите бански за момченца във физическите магазини? Много ме ядосват.

# 170
Според мен може и да ги получиш. Оня ден поръчах в Петък, във Вторник бе при мен

# 171
На мен последната поръчка :  в сайта даваше че се обработва и не е пусната още /това вечерта/, а дойде рано на другата сутрин.

При мен идва винаги до обед и получавам вейл и смс рано сутрин...към 8ч. Не получа ли..няма да е този ден доставката.

Радлично е. Нашият опит няма да ти помогне.

# 172
  • Варна
На мен лично никога не ми се е случвало да ми се разминава така информацията - при само тези два реда, написани в "Проследи поръчка" тя всъщност да е натоварена и да дойде. Ама аз гледам и в сайта на Еконт. Още нямам нищо в "Пратки за мен" и "Наложени платежи". Освен това Еконт пращат смс или мейл още сутринта преди 9, ако ще доставят същия ден. Ако не са пуснали нищо - отново няма шанс. Освен да звъниш в Еконт да се увериш или просто провери пратката по номер на товарителницата в сайта.

# 173
Струва ми се, че няма да стигне днес твоята. Имам поръчка, пратена на 23 и мислех, че днес ще дойде, ама още се транспортира. Когато има шанс да дойде в даден ден пише “ready for delivery” и с номера на товарителницата ми се появява вече и за проследяване в Еконт, с моята не е така. Ще я чакам най-рано в понеделник.

# 174
И с мен е така с номера от Еконт. Здраве да е. Благодаря ви Simple Smile

# 175
Ами аз и преди писах...че не е актуална информ.в сайта им. За пръв път ми се случва де. А вчера получих на мейл фактурата....с огромно закъснение. Получих нещата кога...когато ги снимах тук.

# 176
Има шанс, аз поръчах в неделя вечер и вчера дойде пратката.
Но не съм я следяла специално, за да знам кога в какъв статус е била.

# 177
Тя не е получила смс/мейл от еконт днес - какъв шанс??

# 178
От 1ви юли преустановяват приемането на текстил в HM. Та, кой каквото мисли да връща за рециклиране, да го направи сега Simple Smile аз имам една чанта със стари дрехи приготвена и мисля днес да я отнеса.

# 179
Това къде?

Общи условия

Активация на акаунт