Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 871
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Тоя топ съм го мерила, мнооого отворен под мишниците...  Иначе е хубав, но не мога да преглътна да ми се вижда половината сутиен
И при мен така. А и ми идва уголемен.

# 541
Тоя топ съм го мерила, мнооого отворен под мишниците...  Иначе е хубав, но не мога да преглътна да ми се вижда половината сутиен
Имам го в 3 цвята от предни години. Нищо не се вижда, а съм взела и С и М размери. Може новите да са повече изрязани.

# 542
  • Варна
Ами мерих миналото лято ХС, зееше ми ужасно. Зависи от телосложението предполагам, аз съм доста кльощава.

# 543
По-скоро са сменили кроячите. Миналата година пробвах и един шарен на цветя такъв, него не взех, че идваше изрязан, но и в чуждите сайтове тогава бяха такива отзивите. Явно тенденцията продължава.

# 544
Deva, тая суитчър много готин. 😊 Искам и аз такъв.

# 545
И на мен много ми хареса, Dareland. Simple Smile
Имам много, но тези папагали много ме привличат. Heart Eyes

Фани, виж тази оферта 2 за 1, важи за намалени аксесоари. Имаше много обеци, ти си фен.

# 546
  • София
Знаете ли до кога важи офертата 2 за 1? Миналата година взех много хубави пуловери - 2 бр за около 12-15 лв.

# 547
  • Пловдив
В момента 2 за 1 важи само за намалени аксесоари.
От серия Conscious, със зелени етикети в детско и дамско облекло /за мъжко не съм сигурна/ има постоянна оферта 3 за 2.

# 548
  • София
Вчера ходих до мола на Стамболийски, за бебе момиче нямаше нищо, за 6 годишен имаше някакви неща.
Днес в Люлин за баткото доволно накупих, а за девойката слабо. За бебета момчета имаше избор

# 549
Windekind,
Много красива рокля. Обмислям дали да не си я поръчам, адски бързо се изчерпва обаче. 36-ти размер вече няма, а щях да поръчвам него... Сега и аз съм пред дилема - дали 38 или 34. 🤔
Но май по- добре 38, за да може да се стесни, ако е прекалено широка.
Като гледам има нови намалени артикули и едвам се сдържам вече. 😂
Аз по гръдна обиколка поръчах с презумцията, че е леко уголемена, дано няма изненади Simple Smile Надолу и да ширее, ще го преживея.
И... роклята ми е тясна в бюста, надолу - платноход..

# 550
Дева, благодаря, ама аз си купих един комплект с шноли и отделно само обици. То на тези единичните едната не затапва отзад топчето и пада-по-голямо е. Но ще ги оправя някак. Няма при мен обаче 2 за 1. В неделя си взех много хубави роклички от мола , имаше много неща намалени и то доста сравнено с тези в сайта. Даже и една чанта сламена червеникава си взех за 15 лв. Въпреки, че нещо съм доста зле с парите, заради проблеми здравословни и разправии нещо ми беше утрепано и реших за 2-3 часа да мръдна някъде и къде да е...айде в мола и айде фанито пак се охарчи. Не , че имах нужда, ама пък доста на сметка имаше неща и пробвах, харесах се и....Май са се поотпуснали в магазините, който има време да отиде и разгледа, може нещо да хареса на сметка и да е хубаво.

# 551
Разходи се пак. Аз бях в понеделник, може от тази седмица да е това 2 за 1.

# 552
  • Пловдив
Още от преди десетина дни се възползвах от 2 за 1 в магазина на Главната, Пловдив. Не е от сега.

# 553
  • София
Дойде ми поръчката. Доста бързо. Нещата са много хубави, панталона се хареса, а гащеризона е невероятен - платът е хубав, кройката ми седи, удобен е. Само обувките са ми малко странни, но още не съм ги носила.

# 554
Взех си все пак и тези сандали https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0861409001.html , но с размер нагоре спрямо обичайния ми този път и в случая никак не съм сгрешила. Много са ми удобни, че са от плат и са мнооого мекички, затова реших да взема и черните (оранжевите също запазих).

Общи условия

Активация на акаунт