Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 859
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Аз получих тези сандали
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0759156005.html
Приятелка си ги взе, но жълти. Мекички са и стоят много сладко с дънки до глезена. Но тя ги върна първите и поръча номер по големи. Затова аз поръчах направо номер отгоре. Е, връщам ги. Огромни са ми! 2 см стърчат празни отзад на петата. Как ги оразмеряват, не знам.
Ето ги жълтичките на нейните крачка
Скрит текст:

# 556
Хм... оразмеряването им при обувките тази година наистина е странно, съдейки по опита с моите покупки. Китаецът ги е правил както дойде явно от модел до модел, ами явно и от размер до размер в един модел.

# 557
  • София
Пълна мистерия са размерите! Аз имам едни чехли от магазин, 38 са ми идеални, сандали 39 - ок.
Други сандали, 40, ми малеят.
Тези еспадрили, 39, малко ми хлопат.

# 558
Майка ѝ си поръча 4 или 5 чифта различни модели, от всичките взе номер нагоре и всичките си ѝ стават. Аз преди време поръчах подобен модел сандали, но по дълбоки отпред, моя си номер, въобще не можах да ги обуя, тесни и къси. После боти моя си номер и тях не можах да обуя, с висок свод съм. Просто се отказвам от техните обувки. Плащам само за да ги разхождам напред-назад.

# 559
  • София
Аз имам миналогодишни от този модел https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0489435010.html
Черни и кафяви. 37 номер са ми, а нося 38 по принцип от HM-ските обувки. А от балеринките им съм имала 38 и 39 Grinning Ох...още си страдам за едни розови, кожата беше релефна, като люспи на риба(но дребна шарка) и розовото имаше перлен блясък, лъскаше в различни оттенъци.Но много нежно, не да си помислите, че е било нещо тип винил  и ужасна лъскотия Smile Обожавах ги, носех си ги 2 или 3 години, докато не се разпаднаха.

# 560
  • Варна
Мда, точно тези последните сандали си поръчах точен номер, ок са ми, но според мен и номер надолу щяха да ми станат, защото подметката им е едно половин сантиметър по-дълга отколкото на останалите ми сандали. Но вероятно щяха да ми убиват отзад, и без това едната ми протри глезена, докато им свикна. Но пък точно от тоя модел тук момичета бяха писали, че си взели номер нагоре, явно не само дължината на стъпалото има значение, а ширина, свод и т.н.

# 561
  • Пловдив
Еспадрилите отговарят или трябва номер нагоре...?

# 562
# 563
# 564
  • Пловдив
Аз харесах тая пола, ама що толкова къси трябва да са начи...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0729860001.html

# 565
Да ви обърна внимание, че вечерната оферта намалява само върху редовни цени, на намалените - не. В комбинация с нова регистрация само има що годе смисъл.

# 566
  • Пловдив
Пуснах едни от показаните сандали в черно...исках горчица или розоФко, ама нъцки Simple Smile

# 567
Еспадрилите отговарят или трябва номер нагоре...?
Имам 3 чифта, всички си отговарят.

# 568
  • Русе
Еййй страхотни сте!
Току що пуснах първата си поръчка и благодарение на написаното на първата страница за допълнителните 10% отстъпка при абонамент за бюлетина, имам общо 25% на цялата поръчка Blush
Благодаря ви! Ще следя с интерес Sunglasses

# 569
  • Пловдив
Дааа, такива сме Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега кажи/покажи какво поръча.

Общи условия

Активация на акаунт