Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 756
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
Ти си добре, имаш си одеалце. Heart Eyes

# 61
И чорапи Joy

# 62
Имам я чантичката. ☺

# 63
  • Варна
Аз пък успях да си открия пощата на другия акаунт, след сто опита я нацелих Joy После ми пратиха нова парола, та успях и да вляза, не съм опитвала да вляза в хм-ския профил, но предполагам, че няма да има проблем. Нямам какво да поръчвам, някой бански може да харесам, макар че плажът тази година ми изглежда все по-голям мираж... Ще видим.

# 64
  • София

Има друго намаление при мъжете и децата.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 11:35 от brayan__

# 65
Имаш чантата, а не си оставила отзив в сайта, че да знам как е. Излиза ми 13лв.- за тези пари , предполагам, е повече от добре. За тийна ще е. Жълтата крепонена бл. ми се струва, че ще е малка/тясна- предчувствие само.
Червената памучна блуза някой има ли я, прозира ли много, мачка ли се много, стои ли твърде торбеста? Поръчах 1 номер по-малка заради модела ѝ

# 66
Ми имам си 😃...есента я поръчах, на едно служебно събиране я носих само...умирам си да ми дрънка синЖирЯ 😄😀😀😀

Ей ти отзив

Биваше да е кожена. А то плат. Ама бива...

# 67
С 15% код поръчах тази рокличка https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0637280004.html ,някой с мнение ,дали е много къса....,ако е къса въобще да не я взимам,та после да се занимавам с връщание.

# 68
  • have faith and be patient ..
Аз пуснах тези сандалки за малко пухкаво краче, номер 25, с отстъпката и новата регистрация ми излязоха има няма 13 лв.. Мисля бива Simple Smile

# 69
Минах до реален да оставя малко стари дрехи и нищо интересно намалено, пък и не намалено не забелязах.

# 70
Аз не съм ходила, майка ми ходи и каза, че пълна скръб..няма нищо и няма никакви детски сандали в магазина.

# 71
  • Варна
Аз в реален магазин и да искам не мога са разгледам. Всичко е толкова нахвърляно, подредено по никаква логика....
Преди 10тина дни, в работен ден и в почти празен магазин, ходих да разгледам бельото им.
Олелел, хванах се за главата и излязох.
Няма подредба по модели, размери... нищо. Просто вадили и слагали, където им видят очите. Вярно е, че има хора, които обръщат магазините на бит пазар, но защо не се подрежда все някога този магазин, особено в моменти, в които персонала в него превъзхожда по брой клиентите.

# 72
Някой с мнение за детските бански?
Много кльощава ми е госпожицата, супер  висока обаче, на 10 е, но дънките са за 8-9, естествено, късеят.
Чудя се как да оползотворя кода...
Тета ли имаше това долнище?:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0492900007.html
Май ще го заръчам в точния ми размер, харесаха ми доста моделчета/ да не повярваш/, но точно моят номер е изчерпан.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 17:19 от Maya Petrova 601620

# 73
Не. Моите бански са от лидл 😊

# 74
Скапват се след време, но децата вече са ги израснали.
На блузите им за плуване съм фен. Стават банските

Общи условия

Активация на акаунт