Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 860
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Лидлски бански на моето кльощаво момиче става, както и декатлонски, но последния е целия подплатен и леко дебел идва.

# 76
Мая, аз го имам този леопардовия бански, 36 е.
Ти си малко по-висока, може 38 да си поръчаш.

# 77
  • БГ
Здравейте, според вас кои сандали са за по-тясно краче?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0839079003.html
или
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0808718001.html

# 78
  • Варна
Имам опит с детските бански. За едно лято са добре, за второ не съм ги тествала, защото са малки. Вземам спорен височината, а не възрастта.

# 79

Тези чехли дали са тесни? И аз съм забелязала, че повечето им модели са тесни, а аз съм със широк крак.

# 80
Вижда се, че в средата джапанките се стесняват. Имам два чифта техни, подобно изглеждат, но не съм с широк крак. Обаче много се пързалят на мокри плочки, поне моите.
За детските бански- пробва дъщеря ми старите и се оказа, че има един цял, който за трета година може да облече спокойно, а детето определено е надхвърлило отдавна размера на същия. Вярно, че са разтегливи, ама чак пък толкова ли 😳. Както и все още стават и миналогодишните. А един декатлонски от миналата година очевидно ѝ е умалял, сега ще видя новите от НМ (във вторник трябва да дойдат) как ще са.

# 81
  • have faith and be patient ..

Според мен първите, но имай предвид че ако е слабичко крачето, височината на предното преплетено ако е повече може пак да и халтае, нищо че подметката е по-тясна, не съм взимала нито единия, нито другия модел.. Но на око така ми изглежда ситуацията

# 82
Пуснах черната рокля, да хвана и днешните 10%.
Да видим каква ще е. Simple Smile

# 83
Коя рокля Дева?
От роклите имам една дантелена черна, хубава е, сега е към 36 лв, заслужава си.
За сандалките вторите май ще могат да се регулират, гледам че имат отпред опция за стесняване.

# 84
# 85
Здравейте, за колко дни пристигат поръчките напоследък - за София ми трябва.

# 86
Поръчка от 17-ти очаквам във вторник (заради почивните дни).

Дева, супер е роклята, дано ти хареса (моята е друга, но също много съм доволна от нея).

# 87
  • София
Здравейте момичета!
Вчера ходих до Мега мол, върнах 2 торби, купихм разни намалени неща, като използвах 2 от талоните. Момчето на касата ми каза: -Много добре, че си използвате талоните от върнатите дрехи, че още 1-2 седмици и приключваме с тази кампания. Е как, казах аз, нали на тях пише че са до 2021 год., на което той отговори, че нищо че така пишело, приключвали. Но чак после се сетих че не попитах, дали това се отнася само за реалните магазини или и онлайн. Взех си 1 блуза, която много бях харесала, ето тази:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0817067001.html даже мислех и ненамалена да си я взема с някой и друг талон, но в магазина беше 9,99 лв. Само че е леко по-широка и трябва номер надолу.

# 88
  • Варна
С триста зора си харесах нещо от намалението, влязох си в оня забравен профил и... Кодът не може да бъде приложен.
p.p. след третата проба хвана на основния ми профил. А и вчера и днес не искаше. Ама вече се чудя искам ли го това нещо Crazy

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 09:47 от Месечинка виторога

# 89
Съжалявам, че пак повдигам темата.. Но има ли такива от вас които все още не са си получили парите от 14? Не знам какво да ги правя вече 🙃

Общи условия

Активация на акаунт