Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 867
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 15:28 от Maya Petrova 601620

# 91
Защо не им звъннете и да видите къде е проблема, както за профила, така и за перите. Преди година така не ми бяха върнали пари, обадих се и ги преведоха веднага.

# 92
Аз получих моите пари току-що.

# 93
Ако е за разчистване на гардероба, ССС също вземат дрехи.

# 94
  • Стара Загора
Днес по-рано писах имейл до H&M относно въпроса за талоните и ми отговориха следното:
"Здравейте,
 Бих искал да ви уведомя, че към момента нямаме такава информация.
Целогодишно може да се възползвате от нея и да връщате стари дрехи за рециклиране."

# 95
Може нещо да се е объркало момчето или нещо конкрентно да са имали наум за този филиал на НМ.
Който има талон и -15% на акаунт - комбинират се 😉🤫.

# 96
Момичета, какво стана....върнаха ли на всички парите? Гледам Мая се е редактирала, дано да е защото има превод...

Дойдоха ми ботите и дънките. Мтого са бързи. Снощи в сайта ми даваше че се обработва, а сутринта Гошето цъфна с кашона ☺
Слагам малко нескопосани снимки, правени набързо. Готини са, топли. Тежки са леко ходилата, но тъкмо зимата да съм стабилна да не ме отвее виелицата 😜

# 97
А, честито! Simple Smile
Не съм похвалила розовите дънки, супер са! И еспадрилите пуснах в употреба днес, много съм доволна!
Скрит текст:

# 98
Тези на каква цена ги взе, Тета, мисля, че ги гледах и аз, имаше и черни, но те май бяха без цип, а само конч с ластик

# 99
43.00 лв ми излязоха. Естествен велур 😛
Имаше и черни. Тези ги водят сиво кафяви, но са си тъмностудено кафяво. Бяха намалени, и с кода 046 и с талон...

# 100
Аз се редактирах, защото не можех да си вляза в един от профилите с вкарана банкова сметка, но се оправих.
Напоследък доста народ покрай мен изрева с източени сметки, не конкретно от НМ, но знае ли се.
Ето и от мен розовите дънки и още едни от детската серия- това са ми най- меките, леки и най- важното - без нужда от колан .
И двата са 164- едните късеят, другите съм подвила, но то при НМ няма еднакво, уверих се.
Сега се чудя за това:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0817067003.html

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 14:55 от Maya Petrova 601620

# 101
Да ви покажа тези жълтури, има сега един 38
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0723862002.html
Удобен ток, малко отпред на палеца трябва да се поочупят, и номер нагоре трябва.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 00:41 от fenyx

# 102
На мен все още няма превод. В петък звънях отново! Заплаших с КЗП, момчето само мрънкаше имате право, права сте за всичко.....
Е и какво от това, поредното обещание да почакам още няколко дни, и те изтекаха и пари няма! Заведе ми някакъв номер по моя случай и толкова.
Ето това е пълна подигравка и гавра !

# 103
  • Варна
Брех, егати историята наистина...  Много ми е странно, май на повечето ни дойдоха парите два-три дни, след като ни казаха, че ще ги наредят ръчно.  Освен, че си права нищо друго ли не каза и не предложи?

# 104
И аз чакам пари повече от месец вече. Два пъти им писах, на втория поисках ръчно да ги върнат, не можели били, защото някой ден банката ?!!!! щяла да оправи проблема и да ги получа пак.
Въобще няма да ги плаша с КЗП ами още утре ще подам сигнал.

Общи условия

Активация на акаунт