Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 836
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Исе..а в чорапите влизаш ли ? 😆😆😆😃😃😃
Ако да - споко 😎

# 616
Дами тез сандалети дали си  отговарят на номера 🤓

# 617
Исе..а в чорапите влизаш ли ? 😆😆😆😃😃😃
Ако да - споко 😎

Ааа в тях влизам без проблем 😂😂😂

# 618
Днес взех една малка поръчка:

От обувките бях взела 38, отпред ми стават, но като цяло ми бяха големи. Върнах ги и издебнах 37. На дължина ок, но отпред са ми тесни и тях ще връщам. Роклята не е нищо особено, има подплата, но пак си прозира. Тясна ми е на бюста и ще я връщам. Потника не е лош, но аз съм с не малък бюст и не ми допада как ми стои.

Днес поръчах една дантелена рокля намалена на 16.20 и на половинката тениски и къси панталони, че последните пъти само на мен взимам неща.

# 619
За БД си знаете какво трябва 😉
Да,де ама не хваща.

# 620
Излез и отново се логни в акаунта.
Пуснах си сламена шапка за 8 лв.

# 621
  • Варна
Момичета, мн съм  си харесала два цели бански, та... Освен дилемата ми, че ще ми подчертават коремчето /в 3-ти постоянен съм/, се чудя отговарят ли си на дължина на торса? Аз съм стандартно "М" ка, 165 висока.

# 622
  • Пловдив
Тета, да не караш цял месец по морето? Stuck Out Tongue Winking Eye

Проверявам за панталонки къси, чино, ама не пускат от р-ра ми...

# 623
За другото лято е капелата ☺😃😃

# 624
Аз моята миналогодишната си я нося. Simple Smile

# 625
  • Карлово
Бях в реала на Главната в Пловдив. Толкова много бройки и видове имаше от любимите ми дънки. Светли, тъмни, с висока и с ниска талия.... Пробвах paper bag панталонки, за които питах тук. 38 размер ми е перфектен в талията, но на ханша ми е опънат и стои много смешно. Mom jeans кройката бяха перфектни и много удобни, но ще си изполвам кодове и ще си ги поръчам от сайта. Като цяло чудесно зареден магазин, много по-добре, отколкото магазините в моловете.
Как са цените на дънките?

# 626
Моите любими са по 18лв. Задължително ти препоръчвам да си вземеш поне един чифт да пробваш. Намират се на втори етаж до пробните.

# 627
Дали някой в София е виждал тези дънки от 18 лв с висока талия в магазин? В сайта от доста време са налични само в черно, а на мен ми трябват сини.

# 628
Коя фирма извършва доставката? Мога ли да си взема пратката от офис на куриерската фирма? Не видях такава опция при поръчката, но май няма да съм на адреса като я доставят...

# 629
Sun, кой номер носиш ? Ако не намериш в София ми пиши ще ида до магазина и ще ти взема Simple Smile По спиди доставката е към 3,50лв. Така че ще ти излязат към 21лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт