Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 835
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Моите черни сандали дойдоха, но ще връщам...тесни са ми отпред и като цяло очаквах друго, това и отбелязах.

# 631
Направих си нова регистрация, но нещо се бавят си мейла за БД и 10 процента. При вас така ли е ?

# 632
Защото не си се абонирала първо.
Ей, всеки път трябва да ви подсеща човек. Simple Smile
Сега направи нов.

# 633
Тъкмо дойде имейла. Харесала съм си едни къси ленени панталонки. Дано не боцкат много. По това, което четох в английския сайт са страхотни и много удобни.

# 634
При мен дойде код след 5-6 минути. Първо се регистрирах и после се абонирах, и после се сетих, че трябваше обратното, ама пак не се забави.

# 635
  • Mostly in my mind
Коя фирма извършва доставката? Мога ли да си взема пратката от офис на куриерската фирма? Не видях такава опция при поръчката, но май няма да съм на адреса като я доставят...
Еконт.
Няма опция за доставка до офис към настоящия момент! Някои момичета пишат адреса на офиса и са им ги доставяли там. Лично аз няколко пъти съм пробвала, но никога не са ми я оставяли в офис.

# 636
  • Пловдив
Става с пренасочване. На няколко пъти вече не съм вкъщи, когато куриерът идва и ми я оставя в близкия офис.

# 637
  • София
Аз пуснах последната си поръчка като написах адреса на удобен за мен офис на Еконт. Вече е там и ще ходя днес да си я взема. Ето какво изписва в проследяването:
Parcel delivered to pick-up point

Преди няколко месеца по грешка не бях написала адрес, имаше само пощ.код. Виждам аз пратката в приложението, че се намира в София, името на куриера, но не ми я доставя няколко дни и звъннах на Еконт да питам какво се случва. Оказа се, че като не съм написала адрес и е имало само пощ.код те са пратили пратката в офиса на Еконт в моя квартал. Не знам обаче какво се случва, ако има повече офиси в административната единица.

# 638
  • Пловдив
Ако викна куриер, за да върна пратка ще ме таксуват ли допълнително? Че да спестя едно ходене до офис в жегите Simple Smile

# 639
  • Варна
Викай, не таксуват допълнително.

# 640
Sun, кой номер носиш ? Ако не намериш в София ми пиши ще ида до магазина и ще ти взема Simple Smile По спиди доставката е към 3,50лв. Така че ще ти излязат към 21лв. Simple Smile
Много благодаря 💖 Ще потърся в още няколко магазина тези дни и ако не намеря ще пиша.

# 641
Пиша адреса на близкия офис и изрично пиша - офис на Еконт. Не само адреса. Така ме посъветва куриер.
Втора година вече, нямам проблем.

# 642
Моите любими са по 18лв. Задължително ти препоръчвам да си вземеш поне един чифт да пробваш. Намират се на втори етаж до пробните.
 кой са дънките? В сайта има ли ги  Благодаря

# 643
От много време не ги зареждат. Аз последно си поръчах от тях през сайта малко преди Коледа на 2018-та. В момента има , но само черни, войнишко зелени и мръсно бели. И много рядко имат пълна номерация.

# 644
Пиша адреса на близкия офис и изрично пиша - офис на Еконт. Не само адреса. Така ме посъветва куриер.
Втора година вече, нямам проблем.
Пиша офис Еконт 9011.... Следва адреса на самия офис. Ако не напиша офис, куриерът ми звъни и понеже ми знае дом. адрес и напира да идва вкъщи. Нищо че не съм си посочила дом. адрес. Един път успя да ме убеди да изчакам дом. посещение.

Общи условия

Активация на акаунт