Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 517
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Магнетична,
Може ли на лично дозировката за деца?

Пиша ти Wink

Моника, аз с гонал и два фоликула, бях толкова надута и така ме боляха яйчниците, но не съм била кисела . Спомням си, че като се върнах в София пътувах с влака, спален  и нямаше избор на легла, дадоха ми най-горно ..... Мислех, че ще ги спукам тия яйца Flushed толкова тежест и болка усещах , ама издържаха бе Heartpulse

# 211
Милата Магнетик! Да, точно такова е усещането! Хормоналните неща са добре днес, взеха ми и вагинален секрет, а днес следобед ме викат пак за Мериоферта следобед мускулно и май-май отиваме към пункция около петък! Добре се развиват, каза док, малко на брой (не попитах за точна бройка, не искам да се сугестирам), точно "както съм била искала" и ми боднаха един Цитротид за възпрепятстване на ранна овулация. Нищо този път не сме говорили за НК-клетки, интралипид и т.н.. Има ли смисъл, се чудя, да се вторачвам в имунология и този път, или да си следвам каквото ми казват..

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 13:37 от Monica_Geller

# 212
Да продължава да ти върви все така и успех!
И да искаш вливка няма да разреши в момента.

# 213
Моника,  малко ама качествени, оплодени и родени Revolving Hearts

Аз лично не бих рискувала без вливка , поне при нас нещата не биха станали

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 13:49 от г-ца Магнетична

# 214
Хмм, защо да не разреши интралипид, Блингче? То май беше една вливка преди пункция, една след положителен тест.. ех, как се забравя. Ще го питам в сряда. Иначе съм приятно изненадана, че чакането е сведено до минимум, поне за жените в процедура нещата са доста изгладени като процес.

# 215
Не се заблуждавай. Просто в момента няма много пациенти и не е типичната картинка. Понеделник специално винаги е лудница. Против вливките е в момента заради ковид. Питай го, но едва ли ще получиш одобрение.

# 216
Хипотетично, ако знаеш или си сигурна почти на 100%, че без вливка няма да има Б , кое е по-малкото зло ?
Той хубаво е против заради Ковида, ама какво ги правим тия НК клетки ? И нали трябва да се научим да живеем с тоя Ковид Nerd
Интересно ми е Русев какво казва по въпроса Rolling Eyes
Аз при мен не съм усетила чак толкова да ми спадне имунитета, даже се чувствах някак по енергизирана  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 217
Магнетик, нещата са мноооого по-различни от преди няколко години. Отношението към вливките също и то много преди пандемията. Аз лично не вярвам в тях и ефекта им в моя случай, но не ми пречи да си ги правя. За собствено успокоение. Обаче не ми харесва и опцията това да става скришно и да рискувам допълнително здравето си, посещавайки друго лечебно заведения.

# 218
Че ние ако не можем за едни вливки да се разберем Flushed
Като чета и се подготвям, че май май ако искам второ няма да продължа в тази клиника . Блингче, а в клиниката ако не са назначени от Калчев, ще откажат ли вливка ?
Аз лично за мен смятам, че ще са полезни, защото аз преди инвитрото , това са близо 3 години опити и след София, още 3 години и половина, нямам даже закъснение, нямам положителен пиклив тест

# 219
Не съм чула и видяла да се правят вливки. Все пак всичко минава през него и акушерките. Не е като в старата клиника. На последния трансфер с нежелание ми я направиха. Но това беше отдавна. Не съм стигнала до момента да коментираме ще има или няма вливка. Ще питам задължително, но на никой познат човек не е одобрил последните месеци.

# 220
Аз имах транфер през юли и ми отказаха вливка заради Ковид. Направих я на своя глава в Малинов, не че имаше резултат и от това... На мен вливките са ми назначени от доц. Русев

# 221
Простете за невежеството... Мъж съм, рус съм 😉 Ще споделите ли какви вливки дискутирате и защо част от вас искат да ги направят? За какво помагат така да се каже.

# 222
Моника,
Ако решиш, направи я в Малинов. Там няма живо пиле Wink

Аз си промених възгледите за вливките и за доста неща, но не знам до колко съм права и до колко не. Или просто вече заради натрупан опит Joy

# 223
Кре10, ако кажеш сега, че си и синеок Joy Охх развесели ме в края на #$?!# ден.
Говорим за имунология и вливките с интралипид основно. Някои хора имат и с имуноглобулини. Има отделна тема за това. Ако имаш и интерес може да се заровиш в нея.

# 224
Благодаря ви, ще прочета. За този опит е малко късно вече. Надявам се да е успешен, но пък не пречи човек да се образова. П.П: За очите не казвам, че всички ще почнете да ме разпознавате като съм в клиниката 😉 Не че се крия 🍺

Общи условия

Активация на акаунт