Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 156
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Изгубен, браво. Ти направо си изкласила. Кога си мина времето оххх... Да ти е леко и по вода до края.

# 391
Ей Изгубен виж как добре ти се отрази домашния режим 🤪
При мен имаше 3 септума ( септум е изкривена стена на матката ) тя реално трябва да е триъгълник например в при мен трите стени на триъгълника имаха доста стабилно хлътване на вътре. И Калчев просто пропусна , забрави или там квот кой си реши да оправи едната . Хистерото ще е задължително иначе няма как това бебе да се храни с ( кислород )  , че и тромбофилия имам .
Но сега почваме стимулация , чакам цикл. После ще пропусна цикл , ще направя хистеро и после трансфер ако  има кой да трансферират

# 392
Ехаа, хубаво е да се появи и някоя порочно заченала, да ни наръси хубаво за късмет! Браво, Изгубен! Макар че направо си "НамеренА". Grinning

Сега чуйте казус. По план на 21.08 (петък) ми е първия кръвен тест след трансфера. Обаче сме на вилата в малко градче на 50 км от София до 25.08 като се надявах да мога да пусна теста в местната болница. Обаче греда. Правели само в четвъртък, пък после го пращали в София, пък чакаш, дрън-дрън. Няма смисъл. А до София през два дни да ходим (нали има и втори след 2 дни), също не става, защото тук гледаме баба ми и сме и с малкия дзвер и не можем да ги оставим сами. Та! Освен че със засилка ще си направя един пиклив утре, какво ще ме посъветвате за кръвния? Проблем ли ще е да го направя 4-5 дни по-късно, чисто технически. То ако си има ЧХГ, няма да изчезне, нито ще се спорази нещо, ама де да знам... Цвети е в отпуск и не ми се иска да я безпокоя за такъв битовизъм, та викам, да питам вас за съвет. Simple Smile

# 393
Моника, никакъв проблем няма да имаш. Всичко е въпрос на нерви. Пикливият, ако е хубав ще отчете още днес и утре. Вече кръвен, когато можеш пусни. Стига да ти издържи психиката Laughing Колкото по-късно толкова по-голяма стойност и ако си непукист ще спестиш нерви. Вече, ако не дай си боже няма имплантация малко ще удължиш лекарствата. Като цяло имаш две опции или чакаш докато се приберете в града или се прибирате по-рано, за да направиш тест. Пикливият няма да ти даде някаква особено яснота освен това дали има някакво чхг или не. Но каква стойност е никой не знае.

# 394
Да, ще се гризат нокти явно. Simple Smile Кой тест препоръчваш, Блинг, или да изкупя де що има пикливи и който "хване"? Grinning

# 395
surchek имат някакъв нов по точен

# 396
Ами аз си поръчвам от чужбина и тукашните не ги знам колко са хубави и отчитат рано. Така че не мога да дам препоръки. Вземи повече и различни да пробваш. Задължително с чувствителност 10. Като не са ти познати обаче имай едно наум, че може и да не покажат вярно. Surecheck e 25 и не е толкова чувствителен. Clearblue са по-хубави и точни, но и скъпи.

# 397
Аз на пикливи не вярвам Flushed  Купи си поне 2-3 модела Hands Ok Hand Стиснати палци от нас Heartbeat

# 398
  • София
Бочинка,
Септумът е преграда в матката.
Синехия/Адхезия е срастване (изкривена стена).

Моника, аз бих пуснала направо кръвен като се върна. Стискам палци!

# 399
Дели , добре ти по ги знаеш термините Simple Smile Но факта си е факт ! нищо не направи

# 400
Monica, препишка ли нещо или стискаш зъби Rolling Eyes

# 401
Исках днес, на имения ден на малкия, ама снощи местната аптека затвори под носа ми, а исках със сутрешната урина! Grinning Какво е това моето дебелокожие, че още чакам, не знам. Laughing Поне прекарах деня на гости на приятелка с детенце, та денят мина неусетно във викане по децата. Купих си два теста и съм решила утре заран, в деня, в който трябваше да правя кръвен, да напишкам един, белким покаже нещо. Simple Smile Между другото нямам кьорав симптом вече.. Първите дни пристягане, бодежи, а, у - сега - нищичко. Ама то не е нужно да усещам фойерверки, просто щото първите дни беше голяма драматургия, а после изведнъж утихна.  Айдее, не останааа! Simple Smile

# 402
Да ти е жив и здрав малкия и утре да му направиш подарък Heart

# 403
Чул те Господ, Блинг, благодаря! Heart

# 404
Чул те Господ, Блинг, благодаря! Heart

Успех утре. Жена ми и тя уж няма симптоми, дори казва, че се чувства като пред цикъл. Но пък аз съм оптимист, утре ще имаме добра новина!

Общи условия

Активация на акаунт