Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 125
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Тия патки на регистратурата, малко скапват настроението понякога и обичат да се правят на по-важни, отколкото са.

Дааа, само една сравнително нова ми е сравнително приятна. Ако все още е там, че не съм ходила от 2 месеца  - почивка след пореден неуспех Sad

# 481
Моника, Кре съжалявам за отрицателните резултати Disappointed

Моника, както ти е писала Блингчето искай си часа за коментар, аз винаги ходех с тефтер и химикал - нахвърляй си въпросите които имаш и ги задай спокойно когато се видите. Аз както писах и преди това бих си пуснала НК клетки и според резултата ще действам на своя глава . Или поне пробвай да го обсъдиш с него, ако са завишени и как смята да им противодейства, като не дава Интралипид  .....

Смятах че новата клиника ще е УаУ, пък то звучи ужасно тромаво и объркващо  ..... А като се познавам, може и да не ме вземат за пациентка Flushed не че сме го решили де, но се ядосвам само като ви чета

# 482
Хелоу, чух се с Мирела пак за час за коментар. Каза, нали ще идваш за тест в четвъртък и тогава ще видим. Викам, добре, ще пусна пак кръвен, ама наистина, защо е нужно? Тя каза - ами може да е по-късна имплантация.. Добре, че не съм много чувствителна, иначе тия напразни надежди много биха ме сринали. Да е от лекарствата, разбирам, ама за кога късна имплантация?

Спрях да си слагам Естрофем и Кринон, а всички въпроси ще си ги задам на Калчев. Малко ще си отчакам сигурно, защото не ми дадоха час, ама ще го дебна в четвъртък в засада. Simple Smile

# 483
А за какво ще ходиш, ако няма да пускаш нов кръвен? Трудно ще го хванеш Grinning Двамата с Мира са сами и помежду си се гонят като финикийци Sunglasses

# 484
Хахаха, ами ще се гоним, то се е видяло. Simple Smile Ако знам кога е по-малко натоварено, да ида тогава, ама нали всеки ден е различно.. Може би около 10, че да излезе резултатът до 11 и да го причакам пред кабинета..

# 485
Абсурд. Късния следобед чак отиди. Преди обяд не може да му видиш очите.

# 486
Е все пак нали трябва да ме боднат. Освен сутринта рано на кръвен и следобяд към 15:30ч. да се вясна? Колко най-късно има шанс да го хвана?

# 487
Зависи от деня. За всеки случай гледай да не е след 16ч, че понякога си тръгват по-рано, ако няма работа.

# 488
Е, проблемът е решен - днес ми дойде и с Мира се разбрахме, че няма смисъл да ходя на кръвен, а разговора с док ще си го направим септември, понеже след 3 дни заминавам на море.. Един дерт по-малко поне. Опитвам се да гледам позитивно на нещата. Като не съм бременна, няма да се притеснявам от пътувания, пазене, къпане в басейни и морета, ще си пия коктейли на плажа и ще правя спокойно секс. Дет' се вика - да направим от дефекта ефект. Благодаря ви за съветите и куража, наесен с песен и една плодородна реколта на всички скоро! Simple Smile

# 489
Само така Моника!Както се казва света не е свършил, горе главата🤗Да си изкараш едно незабравимо море🤩

# 490
Моника, идвай, морето ви чака за бойни подвизи и е наистина страхотно. Ако идвате към Несебър или Созопол, сподели, имам едно предложение за любителите на морски пътешествия! И поздрави от морската гара на Созопол на всички! ❤️ ❤️ ❤️

# 491
Моника, приятна почивка и след някой месец с нови сили Wink  Наслаждавайте се на морето и за всички нас, които сме закотвени на жегата, момичета Sunglasses

# 492
Момиче някоя от вас док оперирал ли е в Щерев 🤔
На мен ще ми прави класическо лапаро и хистеро там, но не можа да ми каже каква е цената.Аз гледах ценоразписа на Щерев и оперативното хистеро е около 1000 и оперативното лапаро 2000, но не знам правилно ли се ориентирах и трябва ли да добавям и нещо друго🤨

# 493
Данита, сподели за пътешествията Blush

# 494
Момиче някоя от вас док оперирал ли е в Щерев 🤔
На мен ще ми прави класическо лапаро и хистеро там, но не можа да ми каже каква е цената.Аз гледах ценоразписа на Щерев и оперативното хистеро е около 1000 и оперативното лапаро 2000, но не знам правилно ли се ориентирах и трябва ли да добавям и нещо друго🤨
Здравей, Goldfinch,
Аз съм оперирана от доктор Калчев в Щерев преди да отворят Аделла. Хистероскопията беше около 900 лева. Екипът там беше много мил. Тогава имах само лош опит с Надежда. Всичко ще е наред. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт