Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Оххх, много хубаво. Ще го пробвам догодина Blush

# 511
Задължително! Прочиства мислите Simple Smile))

# 512
Аз вече съм била при доктор Калчев, но запазих час все едно съм нов пациент, ако това има значение Thinking Четейки този коментар, се сетих, че той ми каза, че щом вече съм негова пациентка няма да чакам, но какво означава това? Предполагам пак си записваш час като останалите за преглед? Малко се обърках Grin

Щом си била при него, през акушерките. На мен така ми каза, когато го посетих, а си изчаках чинно през регистратура 3 месеца.

# 513
  • София
Към остров Света Анастасия също е приятно, да го знаеш за другия път Simple Smile

# 514
Привет!

Готов е и Антимюлеровият хормон. В норма е - 0.9 при референтни стойности 0.1 - 10.4
Записах си час за утре при д-р Македонова. Да видим какво ще каже и как ще процедираме нататък.
Притеснява ме малко ниското FSH и високият Естрадиол. Но вероятно могат да влязат в норми.

# 515
Едното е ниско, защото другото е високо. Двата се компенсират и стойностите не са реални в момента.

# 516
Благодаря, Блинг! Вижда се, че не съм наясно. Но като ти дойде до главата започваш да се интересуваш и да четеш..

# 517
Нека те види утре. Важното е какво е на ехографа. Не се фиксирай в хормоните. Успех!

# 518
Доста често УЗ е по-определящ от хормоните. Аз съм типичен пример, мазало на хормоните... Ниско АМХ, високи ЛХ и ФСХ, нисък естрадиол, въпреки че съм с ЕМ. Но пък си имах достатъчно антрални фоликули, което беше важното и доведе до успех.

# 519
АМХ на гладно ли се пуска?Thinking

# 520
АМХ на гладно ли се пуска?Thinking
Няма отношение към храна

# 521
# 522
Сутринта бях при д-р Македонова. Задържан фоликул, както предположи Блинг. 10 дни ще пия Примолут Нор. После ако ми дойде, лекарката иска да ме види по време на цикъл. Та, този месец едва ли ще стане нещо.. макар че каза да не спираме опитите.

# 523
Дано се махне бързо Wink

# 524
Здравейте, докато чакам за час при др. Калчев, искам да си направя в лабораторията на клиниката Цитонамазка и Микробиология + Уреаплазма + Микоплазма. Казаха ми, че пробите се взимат от акушерки и май се изпращат някъде другаде за изследване??  Дали са надеждни? Някой правил ли си е? На мен до сега винаги лекар ми е взимал пробата

Общи условия

Активация на акаунт