Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Клиниката работи с Цибалаб. Щом им са се доверили трябва да са надеждни Wink Няма какво да се притеснявате от акушерките. Това им е работата. Внимателни са. Няма как да да ви вземе проба лекар предвид, че това все пак е ин витро клиника , а не частна лекарска практика. Лекарите са натоварени и не може да се занимават с такива рутинни дейности.

# 526
здравейте,какво е мнението на др.Калчев за противогрипните ваксини поставени преди зет и прием на  преднизолон ф след трансфер,имунолог сподели,че преднизолона подтиска действието на т лимфоцитите от ваксината и тя няма да има ефект,както и ме притеснява съдържението на живак във ваксините.благодаря на отзовалите се

# 527
За ваксините не знам. Познавайки го може би няма да е привърженик. Ако ЗЕТ е стимулиран обаче, обикновено има преднизолон.. Ако е на ЕЦ няма.

# 528
  • София
Ваксините съдържат не само живак, но и всякакви други съставки и компоненти. Запознайте се със страничните ефекти и ефективността й преди да сложите. За мен е абсолютно безсмислена, познавам хора, които си изкараха грипа след нея. Вече всеки сам си решава

# 529
Привет, момичета, някой знае ли колко време най-рано след кюртаж/ аборт може да се прави хистероскопия?

# 530
Това е редно лекар да го каже. Много е индивидуален всеки случай. Дали изобщо има нужда от хистеро. Дали ще е само диагностично или оперативно.
Ако не си пациент на клиниката на първо време си запиши час, защото ще отнеме време и дори да имаш нужда от операция ще минат няколко месеца докато минеш през целия процес.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 19:53 от 💎Bling-a-ling💎

# 531
Пациент съм, януари ми прави хистеро д-р Калчев, но сега пак ми правиха кюртаж и се безпокоя, че може да има нужда от ново хистеро.

# 532
Тогава си записвай час да те види. Само той може да каже. И не е задължително, че ще имаш ново хистеро. Ще го направи само в краен случай, ако види крещяща нужда.

# 533
Наблюдавай дали всичко ще е наред (по старо му) с кървенето сега след абразиото, после с цикъла. Въобще всичко извън нормалното за твоето тяло.
И ако нещо те съмнява настоявай за хистеро.
Аз имах такива притеснения и се оказах права.

# 534
Да, на фона на нова загуба една диагностична хистеро ми се струва хиляди пъти за предпочитане. Ще се следя и след първия цикъл ще звъня за преглед. Предният път из цялата матка имах сраствания

# 535
Здравейте! Клиниката дали ще работи в понеделник?

# 536
Да , ще работят за пациентите в процедури и не целия ден.

# 537
Другарки, знаете ли дали Цвети вече се е върнала от отпуск?

# 538
Моника, да, в клиниката е. И много ви здраве от Адела Simple Smile))

# 539
Мерси, мерси и за поздравите! Simple Smile Айде, на късмет да ти е денят там! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт