Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 112
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Оо, битката с Вит Д е безмилостна, обаче стискам палци да не продължи много. Съвсем близо си до мин граница. Аз много бавно стигнах до нея, но веднъж като влязох в стойностите и после се качи доста бързо.
Пробвай спрея който док препоръчва заедно с вигантола. При мен така се получиха нещата.

# 616
То ако събирахме вит. Д от слънцето....

Пробвай на допелхерц или др.таблетки с по-висока концентрация.

# 617
Моника, успех и дано стартираш! Хормоните излизат за час някъде. Не знам кога ти е прегледът. Обаче виж там с МБ как ще нагласите нещата. Дано ти е по-кратък цикълът и да има време да излезе. На слънцето изобщо се надявай за вит д. Ако искаш да дръпнеш по-бързо просто си вземи гел капсули и по-голяма доза. Обикновено се отразяват добре дори и на хората, които имат проблеми с усвояването.
Наближаваме края на темата. Така че напомням от рано, ако извън новите две мами, има някой, който иска да се включи в списъци - да ми пише Wink

# 618
За кой спрей витамин Д препоръчва?аз със вигантол за 40 дни вдигнах една единица и го смених с капсули на друг производител

# 619
krem предполагам че става въпрос за спрей на ,better you, защото като цяло тях ги препоръчва.Има ги в аптеката на клиниката.Аз лично търсих в други аптеки и не ги намерих.Обаче  съм взимала фолиева от тях, а не Д.
Втамин Д приемам на Солгар в течна форма.Усвоявам го добре, но не съм взимала друг, за да направя съпоставки спрямо него.

# 620
На Солгар е много приятен с този портокалов дъх, слагам си го в тахан, и двамата с мм го взимаме. Вигантол и на мен не ми го качваше. А иначе, колко слънце съм видяла, като слънчоглед съм, все ме влече, обаче нивото на минимум.

# 621
krem, на Бетър Ю препоръчва както са написали и преди това. Може да се намери и онлайн.
По принцип е хубаво да правиш контроли всеки месец за да видиш дали усвояваш дадената марка и форма. Не всеки усвоява вигантол например.

# 622
Здравейте, момичета!

При мен нищо ново. Днес бях при Македонова. Фоликулите са се спукали, всичко е наред. Да продължаваме с опитите. Ок, но не назначи други изследвания. Нито записа час.. Само пуснах хормони. И в тази връзка какво мислите:

Estradiol - 22.70

LH - 6.81

FSH - 12.43
На 3-ти ден от цикъла.

Продължавам с Еутирокса, ММ с добавките. Но дали не губим време? Не трябва ли и друго?

# 623
Цвети, без да те плаша, но не са много идеални хормоните. Естрадиол е малко нисък, ЛХ и ФСХ са височки. Извинявай че не помня, но какъв беше проблемът при вас? Имате ли мъжки фактор?Как ти е резервът и годините - антрални и АМХ? Имаш ли ранна овулация или пък поликистоза?

# 624
Нямам заболявания. ММ е с намалена подвижност, но според лекарката не е притеснително. Нямам изчерпан яйчников резерв. На 34 съм. Но дали е възможно тези резултати да са влошени, защото пих малко кафе сутринта. Плюс Еутирокса. Не знаех,че ще решат да ми взимат кръв. Отидох за преглед. И въобще не се сетих да го спомена, много съм зле..Възможно ли е да е от това? Все пак подобни изследвания се правят на гладно и жадно...
Македонова каза,че ще се обади,ако резултатите не са добри. Засега няма обаждане...

# 625
Няма отношение това. Може да се вземат по всяко време на деня. Резултатите ти не са лоши. Просто да кажем не са идеални. Показват, че яйчниците ти се форсират леко. Така или иначе хормоните се менят всеки цикъл. Възможно е това да не са реалните ти стойности. Хубаво е да проследите овулацията няколко месеца, ако вече не сте. Дали и кога правиш. Ако не сте проверили тръбите задължително и тях. И продължавайте с добавките на половинката.

# 626
Няма да спираме хапчета и добавки. Не сме проверявали тръби, но май ще трябва... Ако ми дойде другия месец, ще звъня за час. Нямаме време за губене.

Блинг, много ти благодаря!

# 627
Тръбите по възможност ги проверете. Може пак да пуснеш хормони на следващия цикъл и си поискай да те проследи за овулацията. Не знам от кога правите опити. Млада си, но все пак не губи безкрайно много време, че понякога нещата се влошават много бързо.

# 628
От близо година правим опити. Не е малко,даже съжалявам,че не започнахме по-рано. Струва ми се,че лекарката не ни взима много на сериозно. Може и да греша,но с такова впечатление оставам.

# 629
Ако не я усещаш като твоя лекар помисли върху опцията за смяна. Няма смисъл да ходиш с нежелание. Дай още шанс до колкото усещаш, че има смисъл и ако не става, се разделяйте.

Общи условия

Активация на акаунт