Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 158
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Стаменов не е магьосник. Това, че изобщо са извадили толкова много яйцеклетки в поредни месеци, е цяло чудо. Годините са фактор, за съжаление. Ще го цитирам него самия преди години "няма как да пътуваме за Бургас и ти да искаш да вдигнем 130, когато машината вече може само до 70".

# 61
Стискам й палци. Flowers Four Leaf Clover Всеки сам решава колко време да се бори и дали е готов и на компромисни варианти. Дано има сили да продължи борбата и да бъде възнаградена накрая двойно. Но е хубаво да помисли дали е готова и на компромисен вариант /ДЯ/. Когато приемеш този вариант някак ти става по-леко на душата, защото знаеш, че все ще станеш майка някога. Blush
Кристи, аз напоследък и 20 не мога да вдигна. Тамън реших да се засиля и яйчниците ми не мислят като мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
Той на мен ми го каза преди пет години. Сега сигурно изобщо няма да запалим Joy Но за теб имам добро чувство!

# 63
Ехх момичета... Поддържайте поне духа млад, че и това е много важно. Другото уви не може да го спрем... Гушки Heart

# 64
Момичета, може ли някой да ми даде номер на някой от ембриологията?

# 65
Момичета, може ли някой да ми даде номер на някой от ембриологията?
Имам на едната ембриоложка. Ако ти е полезен ми пиши.

# 66
Здравейте Simple Smile Аз с малко страничен въпрос - знаете ли дали д-р Калчев изражда все още секцио някъде? Thinking

# 67
Да, изражда. В Шейново. Само планово секцио.
Информация от преди 2 седмици.

# 68
ver4eto_sv, много благодаря за информацията! Hands Pray People Baby

# 69
Здравейте,края на миналата година имаше интервю с доктор Владимиров ,относно нова технология при жените с изчерпан(намален) ЯР
Дали някоя от вас е запозната с тази технология,и до колко има смисъл?

# 70
Момичета имам въпрос към тези от вас, които са били с дефицит на някакви витамини.Аз пия в момента фолиева и б 12 защото са ми ниски и Мира ми каза след един месец да ги изследвам пак.Това което ме озадачи е че каза да ги пускам без да правя някаква почивка.И вие ли сте ги изследвали така?Не мога да си го обясня как ще излезе реален резултат като да кажем вечерта ги пия и на другия ден на обяд ги изследвам 🤔

# 71
  • София
Да, не се спира за контрола. Ако спреш витамините преди да вдигнеш нивата, за 2 седмици пак ще паднат и ще си играеш на йо-йо. Просто имай едно наум, че резултатът е на фона на терапия.

Ръся ви за късмет
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 72
goldfinch, пий си ги спокойно. При б12 се прави почивка, но като е инжекционно. Ти го приемаш по друг начин. От вит Д нали взе голямата доза?

# 73
goldfinch, пий си ги спокойно. При б12 се прави почивка, но като е инжекционно. Ти го приемаш по друг начин. От вит Д нали взе голямата доза?
Всъщност Д не взимам.Той ми е 50 при референтни от 32 до 80.Нисък ли е? Няма да се изненадам, ако са забравили да ми кажат за него🙄

# 74
Взимай и него. Не го оставяй така.

Общи условия

Активация на акаунт