Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 166
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Колко процедури си направила до момента?

# 361
Имам 6 до момента, остават още 6. Старта се падна и с началото ми на цикъла, може и за това да е по-чувствително. Не изключвам вероятността от процедурите предстоящата овулацията да е по-силно изразена. Не знам дали има логика🙄

# 362
Не е ли логично всичко да се разработва и съответно да е по-чувствително Rolling Eyes Някои хора сме по-чувствителни. На мен хич не ми е ок да усещам и най-дребното и колкото повече се опитвам да не се фокусирам, толкова повече ми се набива. Изобщо не искам да знам кой ден от цикъла ми е вече и просто да си живея живота...

# 363
Ами и аз вече не искам да знам, но уви съдбата друго е решила😥

# 364
Здравейте, 3-ти ден след трансфера и усещам бая силно пристягане долу вляво, като бодеж. Цял ден оправях багажи и се въртях из къщи, после пътувах към 40 мин с кола, дали не се поозорих? Ама пък толкова рано да се усеща нещо, хмм. Забравила съм как беше първия път, а и тогава нямаше стимулация, та може би по-скоро нещо от лекарствата да е. Или е ембриончето, което се загнездва? Вълнувам сееее!

Ако това ще те успокои, жена ми също има бодежи долу вляво. Днес казва, че и леко в дясно усеща. Едва ли е от пътуването. Ние пътувахме на следващия ден след трансфера до Варна.

# 365
Моника, стискам палци!

Аз продължавам да си пия Еутирокс. Не знам какво стана, не ми става вече зле от него. Края на другата седмица очаквам цикъл. Дано не ми дойде... ако ли не, пускам хормони. Да видим там какво ще излезе и какво още предстои.

# 366
А какво включва физиотерапията? Чувала съм препоръка за там и от друго място, но нямам информация какво представлява. В сайта пише, че след консултация се назначава терапия, но какви методи се използват - с апарат, масажи, иглотерапия ....?
Ще бъда благодарна ако споделите, каква е причината при Вас и какво са назначили.

Добро утро момичета, пациента съм на др. Калчев и той ме насочи към физиотерапия в САЛУС. Искам да ви питам някой имал ли е някакви усещания, неразположения по време на курса?

# 367
Здравей,
предлагат няколко вида пакети взависимост от това дали има иглотерапия или не. Първо се прави консултация с терапевт и обяснява в детайли, ти казваш какви проблеми имаш и за какво си насочена.
- Физиотерипия - някъв слаб ток се включва
-Ултразвук с втриване на регенериращ гел
- Масаж
- Лазер
- Иглотерапия
Всеки ден се прави различна комбинация от процедури, Продължителността на процедурата е от 45 мин - 1 - 1:15 мин.
Всички там са много готини.

# 368
Благодаря много за отговора!

Здравей,
предлагат няколко вида пакети взависимост от това дали има иглотерапия или не. Първо се прави консултация с терапевт и обяснява в детайли, ти казваш какви проблеми имаш и за какво си насочена.
- Физиотерипия - някъв слаб ток се включва
-Ултразвук с втриване на регенериращ гел
- Масаж
- Лазер
- Иглотерапия
Всеки ден се прави различна комбинация от процедури, Продължителността на процедурата е от 45 мин - 1 - 1:15 мин.
Всички там са много готини.

# 369
Здравейте,някой да е правил зет на естествен цикъл при др Калчев ,как протича,на кой ден са прегледите,лекарства има ли ?

# 370
Протича индивидуално спрямо цикъла и овулацията. Хормони на 2-3 ден, после преглед към 10-13 ден спрямо овулацията, след това преглед/и и хормони спрямо състоянието на първия преглед. Може да има тригер или не. После се включва кринон, след трансфер естрофем и каквото още има като терапия. Много е индивидуално и налага по-стриктно следене. Не е като стимулирания ЗЕТ, който минава обикновено с един преглед. При ЕЦ може да се мине и с 1-2 прегледа и с n на брой, както и хормони.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 10:47 от 💎Bling-a-ling💎

# 371
  • София
А има ли такива на напълно спонтанен без Естрофем след трансфера?

# 372
Не съм чула в клиниката да се практикува друго. След пункция на ЕЦ и свеж трансфер също има лекарства. Но не пречи да се пита дали има начин.

# 373
Привет отново, момичета!

Д-р Калчев ми назначи фертилити тест, каза да използвам менструална чашка в деня, в който ми върви най-много.
Знаете ли колко време трябва да стоя с нея?
За колко време трябва да я занеса в лабораторията?
И последен въпрос, в интернет прочетох, че трябва да има съсирек, но доктора не спомена нищо за това, какво е мнението ви?

# 374
  • София
Успех с чашката Simple Smile Беше истинско приключение, първите 2 дни от цикъла бях с нея, събирах в контейнерче и държах в хладилника, на втория ден я занесох в Геника. Хубаво е да има съсирек, но не всички жени успяват да вземат , това е идеята на чашката. Дано поне сте си взели правилния размер чашка, защото в противен случей може да ви е доста дискомфортно и да не се отвори самата чашка.

Общи условия

Активация на акаунт