Клиника Адела Фертилити - късметлийска тема 11

• 34 101
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Яснооо, ами за всеки случай ще си ида утре, за да има достатъчно време. Само МБ ми искат, но пък знае ли човек кое кога ще излезе.. Тенкс!

# 661
Отиди си за всеки случай. Ти си на ЕЦ, така че не е фатално да спрете, ако има проблем. Просто губиш един месец. Не е като да си се тъпкала с лекарства. Обаче имай предвид, че от сега не може да знаеш точна дата на трансфер особено като не си стимулирана. Просто ти е казал ориентировъчно. Вече като те прегледа следващия път ще имате по-точна представа за ден.

# 662
Добре, че отидох днес и не чаках петък. Уж само за МБ ме бяха пратили, ама компютърът издаде, че разни други неща са изтекли, та пуснахме и хламидия, и всичко. На 2-ри ще ходя за хормони (изрично казаха в интервала 8-9ч.) и серология. Ако чакам седмица, значи чак на 7.10 ще има резултат и ако и трансферът се падне тогаз, ще има игра на нерви. Офф.

# 663
Хламидията ти ще е готова най-късно вторник вечер. Може и по-рано да е. Не знам, но имам подозрения, че ги бавят заради ковид. Понеже тя е pcr. Иначе реално трябва и за ден да стане технологично, но предполагам не е изследване с приоритет и събират проби за определен ден или дни. А може и по принцип да си ги работят така. Едно време в Малинов също се работеше определен ден.
От моя лош опит с канселирания, те съветвам да не бързаш да пускаш серологията. Тя излиза за няколко часа. Нека първо те прегледа и всичко да е наред. Винаги може да ти я пуснат после от кръвта взета за хормоните.
Ембрионите ти колко дневни бяха? Петък кой ден от цикъла ти се пада?

# 664
5-дневни са, петък се пада 10-я ден от първи ден на цикъла (броя от 23.09). В петък ще са хормоните и след тях (както казваш, че е по-смислено) - серологията.

# 665
Тогава не е фатално и да закъснееш с някое изследване. Щом са петдневни ще ги размразят на деня на трансфера. Има време за реакция да се спре, ако нещо изскочи. По-голям е рискът, ако се отглеждат от трети до пети ден. В петък ще се види дали и кога се очертава овулация и ще има по-голяма яснота за дата.

# 666
Ахаа, супер, сега ми се поподредиха нещата в главата. Замразена реколта досега не съм имала, та затова. Еми, петък е денят! Simple Smile Една от новичките акушерки, която ми взе и МБ, ме предупреди, че в петък ще е леш, защото има ужасно много насрочени пункции, ай ай ай! Пък и вие да си знаете, ако имате път натам, че ще си има чакане.

# 667
Блинг, трябва да ти плащат за консултант , или направо да те назначат на място . Винаги откликваш на всеки задал въпрос.
Успех на теб и  на всички които се борят!:heart:

# 668
Здравейте, момичета Simple Smile

След две седмици имам час (първи) с д-р Калчев. Към момента имаме експертно решение от андролог за Ин-витро поради мъжки фактор.  Ако лекаря потвърди констатацията и след прегледа решим, че трябва да се подават документи за процедура, трябва ли да ми се правят някакви изследвания във връзка с изготвянето на медицинската документация към ЦАР?
Тепърва започвам да се запознавам подробно с всички процедури, документи и т.н., та ще се радвам на малко обратна връзка, особено от някоя от вас, вече минала през този път.
Поздрави Simple Smile

# 669
Моника, дерзай и дано все пак не чакаш много. Имай предвид, че може би ще минеш от последните, тъй като първи са жените в процедури. Така че ще е сигурно около 12-13ч, ако е наистина натоварен ден. Да си имаш едно наум, ако ще ходиш/връщаш до работа и така.
изгубен, не е лъжа Laughing Ама ще се пошегувам някой ден и с това за консултантството, че да се посмеем. Не сме в един град иначе щях да се кандидатирам за коодинатор направо хаха.
Ти как си? Коя седмица стана вече?
kalestia, в сайта на ЦАР са подробно описани необходимите документи. Предполагам освен становище имате и две СГ поне през месец. Ще трябва да пуснеш АМХ. Обаче имай предвид, че най-вероятно док ще иска да се проследите малко и да пробвате още време за спонтанна бременност. Освен, ако видимо не са много зле нещата. В смисъл трудно ще го съгласиш така от раз да скочите на ин витро.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:43 от 💎Bling-a-ling💎

# 670
Вече съм в 30+3 , малкия рита здраво, но не се беше обърнал седи седалищно. Последно имах завишени води, спряха ми сладкото, и аз спрях бирата Wink , следя и шийка че се скъсява, не съм спирала да слагам Утрогестан от 4 седмица, и Магнерот. Абе все нещо има, такова е. Вече съм по- спокойна, но пак си следя нещата и така......
Понякога все още не вярвам, че се е случило това чудо .....

# 671
Браво, то не остана. Как си минава времето отстрани. Макар че бяха много дълги месеци за всички, но вече така от разстояние е друго. Дерзай до последно и да ти е леко и безпроблемно раждането. А пък чудото после ще го гледаш и ще се чудиш на моменти - абе това дете мое ли е, какво прави тук Laughing

# 672
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, след трансфер в клиника в Турция съм, дали има възможност да ми бият една мускулна Proluton depot срещу заплащане в манипулационна на клиника Адела, при положение че не съм техен пациент?

# 673
arji, пробвайте, но мисля, че отказват на чужди пациенти. По-скоро опитайте в някой медицински център. Че ще падне едно обяснение първо на регистратура, после в манипулационна. Ако случайно сте бивш пациент и имате комуникация с някоя от акушерките, вече е друго.

# 674
Срещу 5 лв една сестра ми го биеше точно в частен медицински център.

Общи условия

Активация на акаунт