На море в България 2020 г.! - 4

• 50 436
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
За първи път чувам, че някой е трябвало да плаща два пъти на ден за чадър и шезлонг. Винаги следобед сме показвали касовите бележки и не сме плащали нищо - и по морето, и по басейни във вътрешността и Сф.

# 61

Не, няма място на Черноморието, което да чисто! Всико е адски мръсно, заразно с чревнш и всякакви други виреси и бактерии. Не ходете на море в България. Само навън. Ние тук тази тема сме мазохисти. Обичаме да ни мръсно за това повтаряме всяко лято, даже по наколко пъти. Не си го причинивайте. Препоръчвам да посетите "прекрасните" плажове на Гърция. Ето един такъв "уникален".  
Каменен плаж няма как да ме изкуши 😀

# 62
  • София
Да, видях, че изследванията и пробите са от 2015г., но самата статия е публикувана вчера 2020г.Или са преписали стара статия с нова дата или са публикували стари проби с нови новини. Спомням си, че такова замърсяване имаше преди няколко години, дори имаше клип в интернет, изглеждаше ужасно наистина.

Интересно, от вчера камерата точно от южния плаж на Сл.Бряг не работи.

Нека, ако някой е там и има желание, да се включи с достоверна информация, има ли замърсяване или статията е стара.

# 63
  • Sofia
Приятна почивка, хубаво време и много положителни емоции на Анелия, Диляна, и на всички, на които им предстоят. 😀 
П.С. Относно плажа Силистар, нямало е чадъри и шезлонги, а само каравани.

# 64
  • There I was on a July morning
Анелия, благодаря за подробния репортаж от мястото! Явно от хотела се стараят да спазват противоепидемичните мерки и да поддържат нивото.

Междувременно отменят още резервации и полети на чуждестранни туристи у нас, предвид по-високата заболеваемост регистрирана през последните дни. https://btvnovinite.bg/bulgaria/otmeniha-parvija-chartaren-polet … etnija-sezon.html
Може да се окаже, че тази година по Черноморието ще има предимно българи и ще бъде далеч по-спокойно. В което няма нищо лошо, де, стига то да не се превърне в един голям клъстер на разпространение.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 16:21 от Скубиду

# 65
Около Лозенец водата си е кристално чиста Sunglasses

# 66
  • софия
Пристигнахме в Белла  Виста. Икономичните стаи са повече от добри, това са впечатленията ми до момента, следващите дни повече..

# 67
Последен отчет от сънрайз ол суитс.
Комплекса днес се изпразни. Останаха само румънци и чат пат българи.

Снощи беше бг вечер и храната беше ок.
Сложиха плексигласи на блок масите и то не на всички, които затрудняват самообслужването - малоумно изпълнение (лично мнение).

Закуската е много зле откъм избор.
Има палачинки де.
Забележки нямаме само към плодовете и десертите.

Салати - 2-3 вида.
Месо - пилешко, свинско и някаква риба.
Всеки ден има различна супа.
И задължителните - картофи и спагети за децата Joy

Сирене и кашкавал - имитиращи продукти.

Вчера отвори блу меджик (22 гости).
Пуснах запитване към Съни,  но май ни писна тук и може би ще се прибираме.
Засега чадъри и шезлонги на плажа има достатъчно. От днес работят всички басейни.

Анимацията - дартс сутрин, стрелба - лък, пушка, пистолет. Вечер различни неща, но като цяло слаааабо.

Повече няма да идваме тук.

# 68
  • В.Търново
Снимки от днес от Сл. Бряг. Пусто е.

# 69
Преди малко по БТВ коментираха, че кмета на Бургас е заявил, че 150 полети за юли са отменени. И да не им се иска на хотелиерите, тези които ще работят ще трябва да се задоволят с български туристи.

# 70
  • Варна
Преди малко по БТВ коментираха, че кмета на Бургас е заявил, че 150 полети за юли са отменени. И да не им се иска на хотелиерите, тези които ще работят ще трябва да се задоволят с български туристи.
И да се усетят най-сетне, че с наливане на бетон няма да примамят никого.

# 71
  • Sofia
И да се усетят най-сетне, че с наливане на бетон няма да примамят никого.
С кои, с изгонените ли? Дано им се получи. 😀 Това последното, не е иронично, дори мисля тази година да дам още един шанс на нашето море. Simple Smile Въпреки, че продължава да ме е яд, че се допусна това масово презастрояване. Пуста алчност за пари.... Не съм гледала статистики за легловота база по черноморието, но си мисля, че всички българи, от бебета до най-възрастните вкупом да отидем, пак няма да запълним леглата!

# 72
  • София
На мен нещо ми се струват безбожни цените. Не мога да прежаля по 400 лв. за апартамент ол инклузив на ден. При положение, че няма туристи, не ги проумявам тези цени.

# 73
За цените - преди малко се опитах да поръчам вечеря от ресторант в София и се оказа, че малък квартален такъв с непретенциозно меню няма порция под 17 -18 лева. И не става въпрос за морски дарове, повярвайте. Извинете ако не съм по темата, но в известен смисъл това засяга и почивката ни.

# 74
  • Sofia
Скъпичко си е. За мен също обявените цени са безумно високи, не знам на какво разчитат? Вече ви надух главите и се извинявам, но няма как да не се чудя, как е възможно 10 нощувки на Ultra all inclusive в 5 * анталийски хотел, с всичко, ама наистина всичко включено, със самолет и включен трансфер да е по-евтин от 7 нощувки в български 4 * хотел? Да не споменаваме, че за българския хотел плащаш допълнително за транспорт, паркинг и за чадър, и шезлонг на плажа! Щом като на турците им излизат сметките, защо на нашите хотелиери цените са толкова високи? Като нито базата, нито храната, нито обслужването им е на ниво! За липсата на зеленина и читава канализация на повечето места, дори не ми се говори!

Общи условия

Активация на акаунт