В кенгуру го носим вече априлското човече

• 9 138
  • 328
  •   1
Отговори
# 30
Ей, момичета, а къде изчезна Chance? newsm78И тя липсва...

# 31
Вени, честит рожден ден!!! newsm51 smile3525  ura TadaБЪДИ ИСКРА В ТЪМНИНАТА, БЪДИ ОБИЧАНА, ЖЕЛАНА,БЪДИ ЛЮБИМКА НА СЪДБАТА, БЪДИ КРАСИВА И МЕЧТАНА БЪДИ ПРОСТО…….. ЖЕНА!!!
Честито и на месечковците!

# 32
Ей, момичета, а къде изчезна Chance? newsm78И тя липсва...

На моренце е...  Laughing

# 33
 nbirthday Вени*, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастлива.  Party Time Gift  Tada

Честито  на Тонката и на всички месечковци празнуващи днес    passifier

Бюти, честита ти количка. 1stroller

# 34
ЧЕстит рожден ден на Вени    bigdance2
честито на Тонката Tada
честито нова количка на Красавка 1stroller
честита прическа на Данчето pletka
и честито покупки на Мимка smile3539
Дея, теб те пусна мен ме хвана летния вирус
дано поне се оправя бързо Praynig
целувки на бебоците по дупетата Heart Eyes Hug

# 35
НУНИ, РА4Е, помагайте със снимки на слинговете! Аз така и не ги снимах с рекламна цел, а трябваше! Hug

# 36
Да ви нагледам какво правите по нощите ама май няма никой Laughing

# 37
Бюти, честита количка! Да я бутате много по разходки и да те слуша!

От вчера вечерта нещо ми се разбута стомаха, тази сутрин тичах в тоалетната и да знаете...от една лозова купешка сармичка е! Знаех си аз, че не може да е кисела, ама свеки не, та не, такива си били...Ако ме хване онова, хубавото, ще трепя някого! #Cussing out

# 38
Сминсчо, ама и ти се губиш, нуни също Sad
Кажи поддържаш ли връзка с Креми?Виждам, че пише в Чужбинските майки, а тук не влиза Thinking

# 39
Добро утро и от нас.
До тези, който са си сложили количките в полу седнало положение, децата като заспят пускате ги в легнало или какво newsm78
Някой минали вече на пемперси 4 размер?
До сега само едно бебче ли е пролазило?

# 40
Добро утро или добър ден вече Wink
Ние сме на паперс 4-ка от 1 месец вече. Кало също се опитва да лази, вдига дупето и забива носа, ама успее ли да се застопори с крачетата някъде се отмества по малко newsm30 Много е смешен Simple Smile
Нуни нали каза, че има изпити, ама дали ги е взела всичките или има още незнам ...

# 41
  • София
Момичета, мерси за пожеланията!
Не беше върховен рожден ден : Първо си изкълчих крака, упорито се влачих по магазини за подаръци, вярвайки че като го раздвижа ще ми мине! Обаче след 3 часа положението се влоши и се прибрахме с такси! добре, че мъж ми си е тука1 то като се замисля, ако го нямаше това нямаше да се случи, но...това е кофти начин на мислене и неправилен! Накрая въобще неможех да стъпвам на крака си започна да ме боли, та извикахме свеки и отидохме до Пирогов! Снимаха ме - няма счилено, но съм разтегнала нещо и от там болката! сега трябва да седя с вирнат крак и да си слагам лед! Нощес беше голяма болка до към 12, после ме отпусна и съм заспала! Днес съм по -добре като че ли! Така че нямаше празнуване в "Капитан Кук" , а у нас! Rolling Eyes
Такива ми ти работи! Поне си купих подаръци!

# 42
  • София
Благодаря ви за пожеланията, момичета!  bouquet
Честити придобивки на Мимка и Данчето!
Мимка, и ние вече минахме на 4-ка!
Правим опити за пълзене, но мисля, че сме далеч още от целта! Wink

# 43
Добро утро и от нас.
До тези, който са си сложили количките в полу седнало положение, децата като заспят пускате ги в легнало или какво newsm78
Някой минали вече на пемперси 4 размер?
До сега само едно бебче ли е пролазило?

Добро утро Hug Слънце ти цяла вечер не спинкаш ли  Heart Eyes
Незнам на памперс 4-ти размер какви кг-ми са ,но ни е взимаме от 6-9 кг май тройка на ли  newsm78
Когато заспи е хубаво да я пуснеш в легнало положение  Grinning
При нас все още няма наченки за лазене  Rolling Eyes

Хайде отивам на кафенце аз  Grinning

# 44
  • София
Вени, бързо да ти се оправя крачето! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт