Генетични и имунологични проблеми - 17

• 51 692
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета,
Имам нужда от съвета ви. Това са резултатите от изследването на НК клетките ми.

Всичко изглежда в норма, но се чудя с кого да се консултирам за нуждата или не от вливки, тъй като съм и с Хашимото и МАТ-а ми 366 и нещо при референтни до 34. Другите щитовидни са ок, включително и ТСХ.
Имам час при Конова, но чак за края на ноември, а в началото на месеца ми предстои първа инсеминация. Чудя се има ли смисъл да се консултирам с някого предварително и ако да, да ми препоръчате временно решение, за което да не се чака по 2-3 месеца.
До доц. Балтаджиева дали мога да се доберат лесно? Не виждам опция за записване на час за консултация на страницата на Надежда Thinking

При доцент Балтаджиева е изключително летно, можеш да отидеш всеки ден, на сайта на клиника Надежда има публикувам телефон на имунологията, обаждаш се и записваш час.

# 391
Благодаря ти за информацията, Шели.

Сега звъннах да запазя час за първична консултация, но ме застреляха с цена. Обясних че не съм бременна все още и че искам да се консултирам с доцентката относно вече пуснати изследвания и съответно да пусне допълнително каквото е нужно. Казаха ми че си има начален пакет включващ консултацията, който е 394 лева Flushed
Не очаквах такава солена цена още от вратата. Някой знае ли какви изследвания се включват вътре?

# 392
Това ми пусна на мен, но след интервю заради мисед. Цената беше същата, с
 вкл. цената на прегледа и кръвните. Дали са стандарт, не знам.

# 393
Да същите изследвания пуснаха и на мен след предварителна доста обстойна консултация. Тогава имах много леко завишени стойности на Т клетките и понижени В  клетки и не ми предписаха терапия, но сега със същите стойности след положителен тест се препоръчва вливка на 20 ампули имуновенин интакт.

# 394
Да горе-дол  това са стартовите изследваня. Но тя цената и при Русев не е много по различна, на мен ми взе 465 лв., а имах много от изследванята правени в Надежда.  Но имайте предвид, че  без изследваня няма какво да ви консултират все пак.

# 395
Благодаря за информацията момичета.
А за колко време излизат резултатите? Имам запазен час за вторник. Обаче ако отнемат седмица или повече аз вече ще съм започнала стимулацията за инсеминация. Дали няма да е късно, ако се наложат вливки?
Другото което ми прави впечатление е че ембриотоксичния тест не е включен в пакета Thinking Нали според Русев, ако той е положителен, без вливки няма как да настъпи бременност.

И още едно питане, знаете ли кои дни и от колко до колко работи Русев? Явно час няма как да запиша, а ми е спешно и се чудя дали понеделник да не отида да вися без час, пък когато вляза.

# 396
За ембриоуоксини прави само Русев, то си е негова измишльотина! Но пък в Надежда и за НК клетките прввят вливка  с  препатата който Русев изписва за ембриоуоксини.А резултатите ми излизат на другия ден на мен, най много след вда дни, че да може да направят коментар.

# 397
Момичета, някоя имала ли е температура след вливка на имуновенин интакт?

# 398
За имуновенин съм чела за такива случай. Ти откъде го намери този продукт, че изчезна от година и нещо? Помня, че момичето обясняваше как си е пуснала хладък душ двапъти и е легнала да спи. На сутринта е била супер, но той е давал доста странични ефекти и мен ме беше много ртрах преди първата вливка, но аз правих Привиген че нямаше Имуновенин и явно наистина е по пречистен. Защото от 10-тина вливки общо за тази година и нещо не съм имала особени проблеми освен веднъж главоболие, но тогава ми пуснаха много бързо препарата. Пускаи един, два хладки душа и лягай  да почиваш! И да пишеш утре как си. Лека вечер!

# 399
Благодаря за информацията. В Надежда ми го назначиха и там ми го вляха. Ще пиша утре пак.

# 400
Да... ето тук с още една жена андреа77 сме вливали една след друга имунноверин и двете сме имали лека Т без прием на лекарства https://m.bg-mamma.com/?topic=1160626.225

# 401
Момичета, мисля в понеделник да се пробвам да се доредя за Русев без час. Ще чакам колкото е нужно. Кога смятате че е най-добре да отида? Той до колко часа работи? До колкото помня от писаното тук, първо се минава през регистратура?
Ще съм ви благодарна за насоки Hug

# 402
Онзи ден отидох в 8ч без час. Той идва от 9 до 10ч и преглежда в този период жени без часове. Факт е че имаше доста момичета и си отвисяхме 3 часа и половина, но все пак влезнах. Зареди се с търпение.

# 403
Здравейте, каква е цената за преглед при д-р Русев и при назначени изследвания има ли възможност да се няправят в последствие?

# 404
Прегледът е 40лв, а изследванията може да си ги направите когато прецените или да не ги правите. Няма срок.

Общи условия

Активация на акаунт