Как да му кажа

• 5 002
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Като и опре ножа до кокала ще свикне.
Засега ще смуче от близките си пари и ще го играе домакиня.

HighSpeed, има и такива туркине. Мързеливи пиявици.
Абе приказката за баницата я знаем.

# 46
Ама тя и авторката не е много по-различна от майка си. Взима пари от кой ли не. То баща ѝ, то приятеля, то друг приятел. Накрая се пита, защо са я заключили 😂
Авторке, най-добре слушай и изпълнявай всичко, което ти казва гаджето, че иначе ще секне кранчето.

# 47
Здравейте имам приятел заедно сме от шест месеца, но не живеем заедно приятелят ми ми предложи да живеем заедно, но аз не искам защото той иска да живея в неговия апартамент а аз искам той да се премести при мен, но той не иска не знам защо аз съм свикнала да живея в моя апартамент и не искам да се местя как да му кажа това.
Просто по културен начин му кажи, че не си готова да живеете заедно и това е. Не вярвам насила да те накара да отидеш у тях.

# 48
Я не се занимавай с мен.
Бетер питбул си.
Не е комплимент.

# 49
Да туркиня съм отидох в Турция живях при леля ми от Турция два месеца в Истанбул, но се върнах в България свикнала съм да живея в България. Обичам и България от Варна съм .
Тази леля сестра на майка ти ли е или на баща ти?

# 50
Да туркиня съм отидох в Турция живях при леля ми от Турция два месеца в Истанбул, но се върнах в България свикнала съм да живея в България. Обичам и България от Варна съм .
Сестра на Баща ми е. Имам и друга леля сестра на майка ми тя също иска да ме вземе в Англия но по- късно заради коронавируса

# 51
  • София
Сестра на Баща ми е. Имам и друга леля сестра на майка ми тя също иска да ме вземе в Англия но по- късно заради коронавируса
Е, тогава защо ти е тоя момък у вас да живее, след като ще заминаваш?

# 52
А ти какво искаш?

# 53
Нали си още ученичка. Как така ходиш в Турция, в Англия?

# 54
А ти какво искаш?
Искам да ходя в Англия леля ми каза на 19 октомври ще отида ще купят билет, но малко се страхувам досега не съм се качвала на самолет.

# 55
А ти какво искаш?
Искам да ходя в Англия леля ми каза на 19 октомври ще отида ще купят билет, но малко се страхувам досега не съм се качвала на самолет.
Е, тук тотално ме изгуби , ако е истина, което пишеш, то защо губиш времето на момчето?! Големи кочинки си спретваш, вземай се в ръце бърже! Аааамаха, ядоса ме!

# 56
За да гледа майка ѝ, кучето и котката, как за какво? Ама и вие нищо не разбирате значи.

# 57
На мен ми е жал за теб. Ти си много самотно дете от абдикирали родители. От това, което разказа единият ти дава пари, другият присъства само физически в живота ти. Нищо чудно, че си заключвана, живееш тук и там, питаш да живеете ли заедно, а чакаш билет за Англия. Много си неориентирано, мило дете. Наричам те дете, защото макар и на 18, все още си. Никой не ти е дал шанс да бъдеш разсъдлива млада жена. Виж какво, използвай този форум и поговори на лични съобщения с жени, които с радост ще ти помогнат. Има такива. Спри да пускаш теми и търсиш внимание. Помисли, какво всъщност искаш поне на този етап. Имаш ли мечти, трудно ли ти е? Имаш ли нужда да обсъдиш с някой важни за теб неща? Има ли с кой? Просто спри с тези безумни теми и искрено поговори с някои съфорумки тук. Ще намериш страхотни приятелства. Успех ти желая мило момиче.

# 58
Нали си още ученичка. Как така ходиш в Турция, в Англия?
Завърших 12 клас искам да уча в Англия.

# 59
За да гледа майка ѝ, кучето и котката, как за какво? Ама и вие нищо не разбирате значи.
Защото ще се върна в България няма да го оставя а и той е готов да остави работата си и да дойде с мен, но аз му казах да ме чака два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт