Как да му кажа

• 5 011
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
Щом си на 18 майка ти би трябвало да е доста млада. Защо се грижиш за нея?
Давам ѝ пари когато има нужда майка ми цял живот е била домакиня, но майка ми и и баща ми се разделиха. Аз обичам и баща си. Баща ми не е спрял да се грижи за мен въпреки, че са разделени.

# 31
Ученичка на 18г. дава пари на майка си, когато има нужда, а ученичката е безработна ... Не отговаряш на никой въпрос конкретно.

# 32
Пързалките стават все по-тъпи .

# 33
От ученето не ми остава време за работа баща ми ми дава пари и приятеля ми.

# 34
Майка ти може да работи примерно, сещали ли сте се за този вариант?

# 35
Е, какво работеше?
Нали писа, че си останала без работа.
И вече не толкова завоалирано- турци ли сте?

# 36
От ученето не ми остава време за работа баща ми ми дава пари и приятеля ми.
Сподели всичките си налични проблеми в един пост. Нека видим ситуацията.

# 37
Майка ми си намира работа, но я напуска не е свикнала да работи все се оплаква или, че се държат лошо с нея или че заплатата е малка.

# 38
Майка ми си намира работа, но я напуска не е свикнала да работи все се оплаква или, че се държат лошо с нея или че заплатата е малка.
Какво решение виждаш ти в тази ситуация?

# 39
Тоест, майка ти е токсичен човек в твоя живот, но ти все пак искаш да настаниш гаджето си при вас двете и се надяваш... на какво? След като майка ти е такъв тип човек, защо баща ти не те "спаси"? След като има финансовата възможност да ти дава кеш, значи може и да те "догледа" още 1-2 години.  Или ти харесва да си жертва?

# 40
мисля утре когато се видим да му кажа.

Ти не му казвай, че нали знаеш кви хора има?! Ще вземе и той да те заключи... После трябва сформираме бригада от форума, за да те спасяваме.

Остави данни, телефонен номер и снимка в цял ръст. Joy
Ни моа, ши падна JoyJoy
Защо се бъзикаш тъй с горкото момиче?
Авторке, т.е се грижиш за майка си като й даваш пари, дето баща ти и гаджето са ти давали, тъй ли? Thinking Ако в това се изразява грижата ти, не е нужно да живееш в един апартамент с нея.

# 41
мисля утре когато се видим да му кажа.

Ти не му казвай, че нали знаеш кви хора има?! Ще вземе и той да те заключи... После трябва сформираме бригада от форума, за да те спасяваме.

Остави данни, телефонен номер и снимка в цял ръст. Joy
Ни моа, ши падна JoyJoy
Защо се бъзикаш тъй с горкото момиче?
Авторке, т.е се грижиш за майка си като й даваш пари, дето баща ти и гаджето са ти давали, тъй ли? Thinking

Авторката публикува тема преди няколко дни със заглавие КАКВИ ХОРА ИМА и обясняваше, че някакво момиче я заключила в една стая, понеже тя (авторката) искала пари от гаджето на въпросното момиче.

# 42
Знам я аз тая тема и паднах от смях с нея Laughing Освен да стискаме палци тоз път да не я заключат авторката...

# 43
Аз обичам майка ми майка ми е добър човек, но не е свикнала да работи. Майка ми беше готвачка в един ресторант шест месеца, но напусна. Аз вярвам, че ще се справим.

# 44
Да туркиня съм отидох в Турция живях при леля ми от Турция два месеца в Истанбул, но се върнах в България свикнала съм да живея в България. Обичам и България от Варна съм .

Общи условия

Активация на акаунт