Как да му кажа

• 5 018
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Не знам май ще по-добре той да дойде с мен в Англия защото искам да уча в Англия.

# 61
  • Варна
А в Англия искат ли те да учиш там? То с едно голо желание не става.

# 62
А майка ти кой ще я гледа, като заминеш за Англия? Нали е болна?

# 63
А майка ти кой ще я гледа, като заминеш за Англия? Нали е болна?
Майка ми не е болна домакиня е трябва да си намери работа.

# 64
Не знам май ще по-добре той да дойде с мен в Англия защото искам да уча в Англия.
А какво ще учиш там?

# 65
Леля ми и дядо ми ще ме подкрепят те искат аз да отида в Англия.

# 66
  • Варна
Госпожице, не питам за роднините ти. Кандидатствала ли си? Приета ли си? Имаш ли парите за да си плащаш нужното там? Англия излезе от ЕС. Вероятно и някакви документи ще трябва да оправиш тук за да те пуснат да влезеш там.

# 67
Госпожице, не питам за роднините ти. Кандидатствала ли си? Приета ли си? Имаш ли парите за да си плащаш нужното там? Англия излезе от ЕС. Вероятно и някакви документи ще трябва да оправиш тук за да те пуснат да влезеш там.
Е, ти пък сега. Леля ще й купи билет, дядо ще я подкрепя- работата с Англия е вързана, няма какво да стане . Идеален е плана- супер просто. Давай , събирай у куфара кучето, кота, там всите гадини, слагай и гаджето и бегом! Какво значат някви документи и ЕС пред перфектния план- ми, нищо. Ее, англичаните да му мислят, няма само си веят байрака я!

# 68
Английски на какво ниво владееш? Като за уни, или като за бране на ягоди?
Аз вече се обърках.
То схеми, чудесии.

# 69
  • Варна
Някои хора все още си мислят, че роднините "навън" отварят широко вратата. Съвсем не е така. Добро начало са, но не заместват парите, говоренето на езика и високия успех в дипломата. За университет май искат С1. Може би някъде да се минава и с В2 ама не ми се вярва много. Имаш ли го? Със сертификат и то признат навън, а не от някоя измислена школа тук.

# 70
Благодаря на всички включили се в темата ми. Казах на приятеля ми, че не съм готова да живея с него той прие и каза, че ще ме чака колкото трябва, но иска аз да съм самостоятелна да не живея с майка ми а сама след време моля ключ на темата ми.

# 71
Със здраве, до утре, до следващата ти глупава и безумна тема.

# 72
Аа бравос, отдъхнахме си.

# 73
Не е зле ,майка ти да стане самостоятелна ,защото иначе ще трябва с приятеля ти да се ожените за нея.

# 74
Със здраве, до утре, до следващата ти глупава и безумна тема.
Просто исках да споделя а не да ме нападат исках съвет а не да ме нападат!

Общи условия

Активация на акаунт