💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 134
  • 792
  •   1
Отговори
# 255
Не разбирам, защо трябва да има 2 ма водещи! Димо си е напълно супер!
Ралица ми е анти,  за това динамично предаване тя е тотална флегма, ех тая шуробаджанащина
Визуално е една средностатистическа  българка, никакви други прилагателни не мога да и дам.

# 256
  • Sunshine state
Подкрепям горното мнение - един водещ е достатъчен и Димо щеше да свърши прекрасна работа, ама нейсе.

# 257
  • Sofia
Здравейте на всички! 😊 Късно открих темата, изчетох всичко и вече "съм в час". 😀
@ Смайли, радвам се пак да те "видя" и благодаря за темата. 🤗

# 258
Днес заслушах пак рекламата и последните думи на Ралица "в игри на волята всеки получава каквото заслужава". Няма си и представа колко е истина. Ето чета и разбирам, че всички помнят Юлиян, Веско. А за Добрин....има хора които не се сещат и името му. Помни се само как нечестно е спечелил.
Дано тази година всичко си дойде на мястото.

# 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aми не е така.И Пламен,и Юлиян заслужаваха да спечелят,но не се случи.Дори,Амелия заслужаваше да стигне далече при факт,че отстрани толкова много хора на дуелите.Остана Ана Мария,бутана до финал,заради гласа й.
Спечели нагласен човек,заради Радостина и посрания как му беше името,хубави състезатели си заминаха,пък те стояха до късен етап.
Не,никой не си получава заслуженото.
И този сезон ще е така,да не говорим,че още не е започнал и вече знаем,че участниците са я гаджета на някой,я роднини,приятели и всичко е една шуробаджинащина.

# 260
  • Испания

Сила на духа и непоколебимост в „Игри на волята: България“

https://nova.bg/accents/view/2020/08/31/297936/%D1%81%D0%B8%D0%B … Nh8VELJbCSNVpHsVM

# 261
Ако участниците,които бяха споделени по-рано в пост наистина са в предаването съм умопомрачен.От мъжете 95% са стабилно на стероиди и хапове и ми е интересно дали от продукцията ще им дават дозичките,защото 100% ще умрат на втората седмица.От сега мога да заложа,че на силовите ще са добре и стигне ли се до кондиционна игра и всичките батки ще са трагедия.

# 262
С надежда за много по-добър втори сезон привет на всички. Дано няма удавници този път.
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 благодаря за темата.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 14:57 от Bengun

# 263
Прави сте, но пак да сме благодарни, че още не са го налазили популярните личности, както стана с Фермата и Брадъра, то са договори, хонорари и всичко губи смисъл.
Играта се прави от мотивирани хора като Юлиян, Веско, та дори и Радостина, която лично не харесвах.
Вече ми се губят моменти, дори ми отне време да се сетя за четвъртата жена при Славяните(Йоана), но ясно помня победите на Юлиян, Ана-Мария как извъртя плановете на манекенчетата и как същите номинираха "своята" Амелия.
Това е нещото, което не ми харесва в регламента, че номинирането е очи в очи и лесно може да се предвидят гласовете и да се манипулира на момента.

# 264
Говори се за Елеко Лева.
Разгледах и профила все спомени. Ето какво казва и пресата:

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/vleze-li-elen- … lyata-434934.html

# 265
  • Испания
Говори се за Елеко Лева.

Боже, помислих, че някоя нова звезда Елеко е изгряла, а аз не съм разбрала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 266
Говори се за Елеко Лева.

Боже, помислих, че някоя нова звезда Елеко е изгряла, а аз не съм разбрала. Stuck Out Tongue Winking Eye
😂😂😂 Изяла съм Н- то. От глад.
Щото лунувам. И вия.

# 267
Как пък някоя кифла не се обърка да се снима с някоя книга, ами вечно пъчат гордо задници, предници, все неща, с които се гордеят.
Нацепените батки понякога си мисля, че са по-суетни и от женорята в днешно време. То вежди, то крака епилирани, зализани, замазани. Нейсе, и те гледат само собственото си отражение и не виждат по-далеч от носа си.
Безкрайно харесвам Димо, но Ралица оставя едно неприятно и отблъскващо усещане у мен. Но нека им дадем шанс да видим как ще се справят като водещи
И последно, ако това са истинските участници не мисля, че ще ме спечелят.

# 268
# 269
Ах, този Добрин. Бил по гръДските острови. Сигурно много гърди имат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт