💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 086
  • 792
  •   1
Отговори
# 240
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ох и на мен не ми се гледат мма-чета,фръцли,фитнес инструкторчета..не може ли просто нормални хора,които са в добра физическа форма?!

Какво му има на Димо?Никога не е бил толкова..грозен?!

# 241
# 242
Какво му има на Димо?Никога не е бил толкова..грозен?!

Май е поотслабнал още или просто това не му е най-добрият ъгъл за снимка Wink

И аз не съм очарована от участниците. Струва ми се, че ще има твърде много двойници на Георги и Бояна от първия сезон. Някаква кифленска чалготека, изнесена на плажа. Дано външният вид лъже.

# 243
  • Испания

Ха! Анка и Марешка. Не познах втората.

# 244
Хай, хай !!!
Една вярна фенка на Юлиян се появи.
Точно такива фитнес, митнес, намазани са ми много анти - с джуки и без вратове.
Гледа ми се много и се надявам да има и свестни участници. Принципно ми е достатъчно един, на когото да симпатизирам силно, за да следя с интерес.
Ралица Паскалева ми е много красива, но от интервюта, които съм гледала ми е останало едно вътрешно чувство на антипатия, надявам се да не ме дразни като водеща.

Силно се надявам Джаферович и Жоро Милков да са отново в студиото, най-адекватните коментатори. Между другото последния го проверих в Гугъл и с изненада установих, че е на 47 години, не бих му ги дала никога, даже се чудя дали не е грешка.

# 245
Твърде вероятно е да е на толкова Жоро Милков. Предвид аз на колко съм и кой къде беше професионално в най-младите ни години, точно там си идва да е. Най-много да са го объркали с 1-2 години.
И аз много се надявам да бъде коментатор тази година. Джаферович могат да го сменят със Сано, ако желаят Blush

# 246
  • ВАРНА
Да видим по-добър ли ще бъде новият снимачен екип, ръководен от Кико - по познат, като режисьора на Криско и Тита.

Би трябвало да има далеч по качествени и повече кадри  отгоре и под вода - където куцаше жестоко снимането първият сезон!

# 247
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нови клюки и спойлери има ли? Чакам с нетърпение сезона,макар да не съм много впечатлена от участниците.
Ще пиша на Мари_Мар да качва епизодите.

# 248
Епизодите миналата година ги качваха във vbox и се гледаха и от чужбина.
От Игрите си ги качваха достатъчно бързо и са с чудесно качество.

# 249
# 250
Много е красива Ралица. Дано се справи като водеща.

# 251
Усещам, че Ралица ще ми е дразнител номер едно в този сезон.
Алекс Сърчаджиева ми беше симпатична и не разбирах, с какво дразни хората. Но ако им е действала, както Ралица - на мен, вече разбирам. Този тон "Ама МОЛЯ ви се, сега АЗ да ви обясня КАК стоят нещата!", ме изкарва от обувките.
Добре поне, че има още един водещ.

# 252
Аз лично съм много раздвоена. От една страна рекламата , статиите в сайта на Нова говорят за интересни събития. От друга страна профилите на участниците, които бяха публикувани тук(с уговорката че са истина) някак си не будят очаквания за велики дела от тях. Пък и миналогодишната реклама беше супер и не предвещаваше събития от сорта " ааа ето една запалка,  тъкмо навреме да запалим огъня".
Малко остана 😀. Вече започва да ме човърка любопитството.

# 253
Иии да не забравяме скалъпения "победител" все пак. Направо от това по-голямо дъно едва ли има...

# 254
  • Sunshine state
На мен предния сезон въпреки гафовете ми беше много интересен. Сега съм зажадняла  за риалитита и пак ще гледам. Нямам търпение. 😁

Общи условия

Активация на акаунт