💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 083
  • 792
  •   1
Отговори
# 225
vesinka.89, да не си от екипа, че разполагаш с всичката тази информация? И я пускаш тук за предварителна зарибявка Joy

# 226
Аз не видя ли подобие на Юлиян до 2-3 епизода, въобще няма да се дам да ми губят времето. Пък на края и да ме излъжат с победителя... На мен миски, педали, тъпанари въобще не ми се гледат. Достатъчно ни облъчват с тях по други предавания.

# 227
vesinka.89 благодаря ти за изчерпателното инфо Flowers Hibiscus
Тоз ММА Желязков ,да не изпълнява ролята на Георги -Ямболския бек от миналата година Hands Muscle

# 228
  • Sunshine state
Веси, много благодаря за инфото! 👌🏻
Доста еднотипни участници.. Дано разчупят с нещи различно. 😆 На мен предпоследната от поста на Весито ми прилича на Джоди Фостър. 🤣

# 229
Аз не видя ли подобие на Юлиян до 2-3 епизода, въобще няма да се дам да ми губят времето. Пък на края и да ме излъжат с победителя... На мен миски, педали, тъпанари въобще не ми се гледат. Достатъчно ни облъчват с тях по други предавания.

В първите 2-3 епизода да не би да се видя какъв е Юлиян?И да има такъв като него,  няма да се разкрие за 2-3 епизода.

# 230
Еми ето по-напред се каза този е аналог на този вероятно, друг на друг. Сигурно ще се усетят нещата в началото. На мен за Георги от Ямбол и 3 епизода не ми трябваха.  И женорята не ставаха, освен близначките и Амелия ли беше момичето което по към края напусна. Веско пък от първа среща много тъп ми се видя. За другите по-дълго време ми трябваше вярно.

# 231
Този сезон ми се очертава доста слаб с такива участници, нещо повече ми заприличва на ВБ...

# 232
В първите десетина епизода Юлиян беше масово оплюван.Едва след това се сдоби с привърженици.

# 233
А дали освен с плочки по корема и хиалурон в устните има и някой с поне една мозъчна гънка.

# 234
  • София
Ужас. :о
Вие зорлем искате да ме откажете.
Какви са тия джендъри, силикони, батки и всякаква подобна свлоч?
Няма ли нормални българи и българки? Защо трябва да се нацепени и плиткоумни стероидници. Добрия атлет изобщо не трябва да е мускул до мускул, трябва да е издръжлив и жилав.
офф

# 235
  • Испания
Ужас. :о
Вие зорлем искате да ме откажете.
Какви са тия джендъри, силикони, батки и всякаква подобна свлоч?
Няма ли нормални българи и българки? Защо трябва да се нацепени и плиткоумни стероидници. Добрия атлет изобщо не трябва да е мускул до мускул, трябва да е издръжлив и жилав.
офф

Прав си, ама такива /явно/ кефят Тупарев, Тушев и другото "Т", което няма да напиша, за да не създавам работа на ръководството. Да се чуди човек как да се изразява вече.

# 236
Дотук от представените участници най-хубави и симпатични са ми Ралица Паскалева и Димо Алексиев Grinning

Ще видим как ще бъдат в игрите. Очаквам да има често големи драми - от снимките си мисля, че повечето от тях са нарцистични натури, а много такива събрани накуп почти винаги означава конфликт.

# 237
  • Испания
Преди 5 минути едно от децата ми се е снимало с Димо в Царево. Бил много усмихнат, любезен и приказлив.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:51 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 238
Преди 5 минути едно от децата ми се е снимало с Димо в Царево. Бил много усмихнат, любезен и приказлив.

Така и трябва да е всяка "звезда", а не като някои други, които се държат все едно, че са открили лекарство против рака. Не гледам ОЖ и не познавам новите водещи, но ще им дам шанс. Не знам какво не харесвахте на Алекс, но на мен ми се струваше позитивна и сладка.

Относно мъжете участници, освен последните двама, всички са все едно един човек ‐ нацепен, анаболен, бръснат в косата, небръснат в мутрата, мургав и гледа тъпо - "аха да проговори". Дано ме опровергаят.

Жените пък ми се струват от типа: "вижте, колко съм секси и готина по *ици, но идвам да разбия стереотипа и да покажа, че съм силна и можеща всичко мацка". А после се почва едно мрънкане, че няма топла вода и шоколад в базите за последните два отбора.

Все пак ще гледам и дано да греша за участниците.

# 239
Пак съвсем "случайно" избрани напълно неизвестни участници.

Попълних част от кастинга им за тази година и там питат колко последователи имаш в социалните медии и т.н.  Така, че едва ли търсят напълно неизсвестни.

От предишния пост излиза, че ще участват долу-горе всички, които момичето е последвало след Игри на Волята. Не знам до колко е достоверно.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 05:20 от NF92

Общи условия

Активация на акаунт