💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 031
  • 792
  •   1
Отговори
# 570
Каскадьорката си я спомням от Гала.Още тогава ми направи силно впечатление и мисля,че ще стигне доста далеч.Като племена,все още нямам фаворит.Има 3--4 жени,които не знам как ще ги изтрая.Тая,Ивана,ще я запомня с това,че на първа среща пита мъжа дали жената трябва са работи.Ако отговорът е да,става и си тръгва.Също и съгражданката ми,онази с плитките.Мен ако ме оставят с такива помии(извинявам се за израза),преди Тошко ще ги удуша😂.Как пък в един формат не пропуснаха подобни екземпляри.

# 571
На официалната страница са им дали визитките. Този път са се поправили и са им написали и зодията.
Много скорпиони. Ще си преплитат жилата.😂
Само от една визитка няма как да имам фаворит.
Хората се описват сами себе си по един начин, а ще ги видим в действителност по друг.
Най много скадал/ коментари е събрала Ивана.
И Тодор, дето щял да ги души останалите.

# 572
Бива като за начало:stuck_out_tongue: От първи впечатления любимци са ми Сюзън, Елена, Ваня и Ивайло. Тошко може да го играе скандален, но ми се вижда че ще е доста силен играч. Прилича на оня ММА боеца дето пали знамена и се държа като сополанко след номинацията.  Smile Има и скрити фаворити, като например момчето дето тренира фехтовка......но да видим.

Хех намерих едно екшън клипче с един от капитаните, от участие в друго риалити Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

https://www.instagram.com/p/BfIeFeIg8Uw/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again

# 573
  • I want it all and I want it now.
Интерсни персонажи на моменти много се смях. 😊

# 574
Благодаря за темата! Flowers Tulip

Като първо впечатление - има дублиране на доста персонажи от първи сезон. Към този момент симпатизирам на жандармериста, пилота и фехтовача. От жените никоя не ме впечатли кой знае колко, може би биофизичката. Неприятни са ми Тодор, Иван, Христа, Катя и Ивана.

# 575
черния хумор на биофизичката ми идва в повече... аз обичам черен хумор, но това за родителите ми е някак гнусно.... иначе явно е умна жена.

# 576
  • Варна
Ау, да.... това беше топът! Хумор ли бе да го опишеш....

# 577
Ще следя новия сезон и темата.
Но нещо не ми харесаха участниците , сякаш никой не става. Предните поне бяха по - добре като че ли.... но ще дам шанс заради игрите.

# 578
...
Рибарите са много зле с едно изключение, жалко за момчето, че попадна там. Но пък миналата година на прима виста зелените траки също бяха много зле ама се представяха повече от прилично в отборните игри и бяха нещо като вечно вторите.
...

От онова, което Ралица разказа за игрите, останах с впечатлението, че отборите често са били равностойни на терена, а победителят се е определял в последния момент. Така че не отписвам рибарите за момента.

...
Мая и Йоана не са спортистки, но са жени с които с удоволствие бих общувал и им стискам палци.
...

Мая уж не е спортистка, а се представи най-добре от жените в отбора си на първата игра. Като нищо може да се окаже скрита лимонка. Grinning

# 579
Онова момичето политоложката Йоана ли се казваше? Вчера като каза, че си търси половинка, която да тренира фехтовка като нея само аз ли я сватосах веднага с Пламен Grinning Мислите ли, че ще има сватба до края на предаването Grinning?

# 580
Привет, гледах малко с прекъсвания снощи, но засега ми харесват жандармеристът, Ивайло и Ваня.
Тодор - пълна скръб, ама със самочувствие до небесата. Абсолютен простак/селтак - втори Георги от сезон 1. Таз инфлуенсърката, как пък толкоз бързо забрави българския, не е истина. Бизнес дамата не трябва да се гледа преди сън, че само кошмари ще сънуваме после.
Това е като за първо гледане, след днес може и повече.

# 581
За мен всички в отбора на рибарите са тотал щета, никой не ми хареса от там. Най-антипатични от там са ми Николай, Иван и Христа. Имам чувството, че с събрани от кол и въже. От другите отбори Тодор, Ивана, Димитър не ме кефят Grinning
Като цяло май само отбора на ловците ми хареса горе-долу Joy

# 582
  • София
Нещо не съм запомнила имената на тези, дето ги пусна някой преди да започне предаването - профилите в инстаграм. Имаше ли ги или не?
Най-комплексни ми изглеждат Ивайло и Владислав. Иван и Милен - най-силни физически. Тодор доста жилав ми се струва, дано не е и тегав за общуване. Някои от девойките ми изглеждат пълни въздухарки. Има и момченца, дето ми се струва че бързо ще изхвърчат. Пламен и Йоанна вярно могат да се вземат 😃 По-скоро са ми не за този формат, но ще видим. Нямам засега отбор или играч, на когото да симпатизирам повече отколкото на другите. Някои вече успяха да ми направят неприятно впечатление.

# 583
  • София
Нещо не съм запомнила имената на тези, дето ги пусна някой преди да започне предаването - профилите в инстаграм. Имаше ли ги или не?

На 15 страница са в настоящата тема - току що и аз ходих да си припомня туй- онуй...
Само Чудомир от Пловдив - не видях има ли го сред участниците. Другите са вътре, да.

# 584
Лазаринов имал и първо име 😮 Николай му било първото име, ако някой все още не е разбрал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт