💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 036
  • 792
  •   1
Отговори
# 585
Аз трудно различавам Лазаринов и Пламен, идентични са ми. А и като са в един отбор, съвсем не мога да ги разпозная кой кой е. Laughing

# 586
Някой има ли на Пламен инстаграма, на абсолютно всички успях да ги намеря, само неговия не успях Grinning

П.С. Открих го вече Grinning Страшно ФБР съм Sunglasses

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 14:00 от Анонимен

# 587
Инфо от фейса за някой участници ,колко е достоверно не знам
Иван -Дракона бил управител на Seet bar and grill
Димитър-актьора  участвал в Пътят на честта и в клип на Михаела Маринова "Само теб"
Сюзън и Вайс били гаджета в реала
Ева -танцьорката с тежката съдба била в Плаза -студ.град

Най-много хейт има за Тодор Желязков
https://www.flagman.bg/article/114968
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FQZ9w8OJh … -RrjqR9QyFsn2y-lV

# 588
...
Димитър-актьора  участвал в Пътят на честта и в клип на Михаела Маринова "Само теб"
...

Сега изгледах клипа - ами че той вади по-големи джуки от Михаела, особено като ги поднесе напред с този премрежен поглед. Не го намирам за привлекателен, има нещо отблъскващо в него.

# 589
Сега изгледах клипа - ами че той вади по-големи джуки от Михаела, особено като ги поднесе напред с този премрежен поглед. Не го намирам за привлекателен, има нещо отблъскващо в него.
И на мен не ми харесва визуално, прилича ми на мъжка кифла.

# 590
За момента и аз се записвам при вас, погледнах визитките във фейса, 11 водни знаци, от които 6 скорпиона. Интересно Simple Smile

# 591
  • Sofia
Коя роля в ПЧ е играл  ?
Да не го бъркате с друг?

# 592
На мен актьора Димитър ми прилича на Тодор Георгиев - Toshey певец станал "известен" от музикален формат ако не се лъжа.

# 593
Нещо не съм запомнила имената на тези, дето ги пусна някой преди да започне предаването - профилите в инстаграм. Имаше ли ги или не?

На 15 страница са в настоящата тема - току що и аз ходих да си припомня туй- онуй...
Само Чудомир от Пловдив - не видях има ли го сред участниците. Другите са вътре, да.
Аз не чух името Чудомир. Не представиха такъв играч.

# 594
Здравейте. Записвам се в темата.
Този сезон съм решила да следя формата.

Отново голям гаф с визитките. Този Лазаринов няма ли си първо име? И защо нищо не дадоха за него? Също не дадоха визитки и на Екатерина от Рибарите, на Сюзън от Жътварите и на Ваня от Ловците. Но за този Лазаринов дори и 5 секунден клип нямаше?! Тотал щета, Тупарев, тотал щета. Вижте във Фермата как се представят участниците!

Абсолютно подкрепям.

Пилотният епизод ми беше интересен, но това, че едни участници ни бяха представени с клипчета  по 5 мин., други -  по минута , трети пък - изобщо не бяха представени..
Явно драгият зрител трябва да търси по фейс и инстаграм информация.
Отчитам това като сериозен гаф. Който е отговарял за визитките за нищо не става.

# 595
  • София
Чудесно и на сайта на Нова няма инфо.
Явно трябва да се ровя във фейсбука, което не ми допада, но това е положението...
Мерси на Смайли за насоката.
Лазаринов също е скрита лимонка. Не е важно да имаш мускули, стига да си добре с кардиото и мозък в главата.
Общо взето в ловците доста симпатични имам към днешнба дата, следвани от жътварите на лека дистанция.

Иначе не знам дали е вярно или жълтина, но няма да се учудя ако е гаф на продукцията и не са догледали/доразбрали нещо...

https://www.avtora.com/izmama-v-igri-na-voliata-taini-gadjeta-se … raviat-na-nepozna

# 596
  • Sofia
Да дам и аз своя дан. 😀 На този етап ми е рано за фаворити, но определено знам, кои не харесвам. В негативната ми класация са:
Ивана - кифлокът и Мамашката;
Плевенското недоразумение (бизнес дамата);
Клонингът на Златка Райкова (Ева) и един "ръкащ" сервитьор, на който не запомних името.
Ще следя с интерес Ивайло-пилота, Ваня-каскадьорката и евентуално Елена-актрисата. Защо ли си мисля, че Мая-биофизичката е умно и интелигентно момиче, което няма място там. Различава се от останалите и ми се струва, че бързо ще я схрускат.

# 597
Тодор Желязков в първия момент и мен ме потресе.Обаче, като тръгваха от играта взе чувала от момичето от Ловеч, другите просто не се сетиха.После като стигнаха лагера някакси се чувстваше не в свои води, един леко смутен, като в небрано лозе.Може да не е лошо момчето, просто е нямал късмет със средата, предстои да видим.

# 598
  • Испания

И не само.

https://bg-mam.ma/p/1227957/41267715

Аз не чух името Чудомир. Не представиха такъв играч.

Не, няма го.

В първия пост на следващата тема ще сложа снимките на участниците.

# 599
Това за влюбената двойка под прикритие ако е вярно, язък им и за формата, и за игрите, и за всичко.
Без сапунка тези продуценти просто не могат да минат.

Общи условия

Активация на акаунт