💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 128
  • 792
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тея направо си паднаха на цвета... То едни хвалби, то какви са ни свестни мъжете.... все едно славяните гледам отново...

# 646
Имаха ракия вчера, един огън не могат да се сетят да запалят с нея Neutral Face

# 647
  • Испания
Тея направо си паднаха на цвета... То едни хвалби, то какви са ни свестни мъжете.... все едно славяните гледам отново...

По наследство... от жълтия екип.

# 648
  • София
Купона миналия сезон бе при траките, сега май ще е при рибарите...
При жътварите жените са силно обсебени от мъжете, по подобие на славяните, а ловците ми изглеждат най-концентрирани и навити за самата игра, досущ като прабългарите.
Ох, стига с тези аналогии, ама не съм сляп, набиват се на очи някои неща. Дано по-натам да има изненади. Simple Smile

# 649
Хайде и този сезон победиха всички закони на физиката и природата със завидна лекота. Как запалиха мокри съчки и дърво, след цяла нощ дъжд, само с кибритче и също толкова мокри подпалки!

# 650
Аууу, руская девочка, долу лапите от Владислав Joy
Оф, падам от себе си, миналата година бях за Славяните - уж възпитани, без скандали, докато ги разбера що за стока си, тази година пак по същите типажи, явно това е моят вкус Stuck Out Tongue Winking Eye

# 651
Ловците изглеждат най-надъхани за битка.

# 652
Тошко добре повторя на момичето всички думи хахах

# 653
  • София
Ох, Ваня къде се бута между шамарите. Трай си, още сте в ден първи. В смисъл харесва ми това което казва и я подкрепям, но се опасявам да не я нарочат нещо и да я пратят рано, рано на елиминация. Ето усеща как жените и завиждат леко, сега ако настрои и Тошко и мъжете.

# 654
Ваня все повече ми харесва. Grinning

# 655
Но е факт, че Желязков инициира разговора

# 656
Тук съм! Пропуснах вчера, сега се запознавам с героите. Още събирам впечатления и съм впечатлена от някои... странни птици.

# 657
Сервитьорчето какво мрънка само и мърмори .Ще го видим и него на битките .Confounded

# 658
  • София
Кои сме ние?
Боб до гроб! 

# 659
  • Испания
Иван и Ивайло започнаха разговора, който водеха Пламен и Юлиян. Ще видим колко ще се държат един до друг и колко няма да се номинират.

Общи условия

Активация на акаунт