💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 085
  • 792
  •   1
Отговори
# 630
Тепърва ще видим и Ралица как ще се справи. Защото не от всеки актьор става добър водещ.
Димо ми хареса, но тембърът на Ралица ми е точно толкова неприятен, колкото и този на Алекс, чак тръпки ме побиват, докато говори.

# 631

Да, беше симпатичен и честен човек. И наказваше, когато се налага - още си спомням как изгони Траките заради откраднатите фафли. Единствено не беше честно, че изгони и тези, които не ядоха такива, ама покрай сухото гори и мокрото обикновено.

Ами откраднати...😂. Те десет минути ги даваха как си ядат и си ги крият под възглавниците фафлите.

Ако са откраднати ще се строят ли пред операторите да ги ядат.

# 632
Първо впечатление - много слаб подбор на жени. Тъкмо си викам айде за жените реванш, нов сезон, нов късмет. И накрая какво- джуки и млад клонг на русата Златка. За някои от момичетата, които все пак имат качества според мен визитките не бяха добре направени- не се наблягаше защо смятат, че имат физически качества, как са калили толкова волята си, за да решат да се покажат по национална телевизия в игри на волята, ами се говореха общи приказки и дързост и красота. Добре, кажи, че си актриса, няма лошо, ама цели сценки от театъра и после теории не съм феминистка, ама жените са равни с мъжа, много странно. Все едно в кулинарно предаване участник да се представя със спортните си качества. Никаква логика. Не искам да съм лош пророк, но мъжете имат по-голям шанс. Стискам палци поне в последната тройка да има жена.

Третият отбор е с най-подготвени участници според мен.

И един въпрос ми хрумна, може и да съм го пропуснала, когато са обяснявали, но на мен ми харесваше в първия сезон как участниците бяха разделени в отбори според някакви качества- стратези, силни и умни май бяха. А сега не разбрах имаше ли такива критерии или е било произволно?

ПС: Никой нищо не каза за хитрата студентка по право дето я питаха кой е по-добър и тя избра управителя, а той в никоя игра не победи и накрая капитанът им е пилота. Кой за Бога определя себе си като "аз съм много хитра затова ще стана следовател"- пази боже.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 19:59 от papincetoOo

# 633
  • Испания

И един въпрос ми хрумна, може и да съм го пропуснала, когато са обяснявали, но на мен ми харесваше в първия сезон как участниците бяха разделени в отбори според някакви качества- стратези, силни и умни май бяха. А сега не разбрах имаше ли такива критерии или е било произволно?

Нищо не казаха по този въпрос. Както и в първия сезон. Там нито умните бяха умни, нито красивите - красиви.

# 634
  • Sofia
Приятно гледане 😊

# 635
  • Испания
Подобно.

Зад ловците се видя каравана.

# 636
  • София
Как ги намират само тези запалки, хех Wink

# 637
Ще им върви по вода Simple Smile
За добре дошли във формата Simple Smile

# 638
И в този сезон имаме 'близначки' по точно 'близнаци' 😂
Пламен и Лазаринов ми изглеждат еднакво

# 639
  • София
Лелеей, пак намериха запалки на плажа.

# 640
  • София
Аз така и не разбрах защо единствено този отбор нямаха спални чували, а само мокри одеала?!?

# 641
  • Испания
Е, нееееееееееее. Не искам да гледам подобни аматьорски гафове. От началото започнаха пак.

# 642
Иван менажира Sweet Bar and Grill в кв Младост и Редута.
Хайде, да не ви изпусна. Гледам с голям интерес, въпреки миналия сезон 😆
Управителя - много здрав ( има ли инфо коя верига менажира 🤪) , пилотчето кефи на първо четене.

# 643
  • Испания
Каква беше тази реплика на Екатерина, че не било за хвалба това, че Иван е работил толкова години по корабите! Да ѝ се чуди човек.

# 644
Лагерите осветени за по-добра работа на камерите ...

Общи условия

Активация на акаунт