💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 005
  • 792
  •   1
Отговори
# 750
.Но според мен не е гаф на продукцията, по-скоро искат да изненадат участниците и зрителите  по някое време

Е щото България е Америка и няма начин да не се разбере. Какво ще ни изненадват. Смешници. И Димо ...тая година всичко щяло да бъде честно 🤮
Май много бързо отговорих че ще гледам предаването...

# 751
Рибарите имат потенциал, но нямат отбор в момента.

# 752
  • София
Привет радвам се да се "видим" пак. За сега все още нямам фаворити, ще видя по-нататък. Струва ми се, че ловците ще си имат проблем с личното его на някои от тях, при рибарите също.

# 753
Тия какво се дърлят? Не виждат ли, че Николай иска да спи?

# 754
Напълно съм съгласна с вас. Просто казах че е някаква схема с умисъл, а не че ще успеят Grinning. Слаба, много при това, но ще изчакам и ще видя. Започвам да си мисля, че Екатерина е сложена там, за да ги накара да си говорят сами.

# 755
  • Испания
Ха!

# 756
Лукс, лукс, но пак са по двама в легло. Доста тъпо

# 757
Добре ли видях - Ивана и Димитър в едно легло Joy

# 758
рускинчето как не легна при друго момиче, ей, руски пинизи

# 759
  • София
Таз девойка що си легна в леглото със суичър? Май беше студентката от Йейл от ловците. Не им запомних имената на всички... Може и да греша коя е.

# 760
Какви късметлии... точно като кибрита миналата година

# 761
Добре ли видях - Ивана и Димитър в едно легло Joy
Тя си каза, че ще спи при някого от тях (и погледна момчетата), защото я е страх от буби. Много ме кефят такива жени дето се натиснат и после казват, че я харесвали много и затова 🙄

# 762
  • Испания
"Спя си аз и ставам... И навесът със се мене." /Екатерина/ Закачила го е с метлата.

# 763
След въдицата, очаквам и тиган и бутилка олио да излезе от храсталака. Може и брашно за овалване на рибката

# 764
Таз девойка що си легна в леглото със суичър? Май беше студентката от Йейл от ловците. Не им запомних имената на всички... Може и да греша коя е.

тя беше, може да й е студено

Катето,, нещо саботаж?
Тая корда малко беше, направо един кош с риба да им бяха оставили

Общи условия

Активация на акаунт