💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 024
  • 792
  •   1
Отговори
# 555
Първият отбор на рибарите са тотал щета... направо отчайващо.
Едно от условията на кастинга да не е било страховити джуки и силиконови бомби за жените? Последният отбор най ми допадна сякаш, но ми се струва, че другите ще ги отвеят. И защо само те бяха с мокър кибрит и всичко им беше мокро?

# 556
  • Испания
Скрит текст:
Първият отбор на рибарите са тотал щета... направо отчайващо.
Едно от условията на кастинга да не е било страховити джуки и силиконови бомби за жените? Последният отбор най ми допадна сякаш, но ми се струва, че другите ще ги отвеят.
И защо само те бяха с мокър кибрит и всичко им беше мокро?

Пристигат по различно време /или така трябва да изглежда/. Докато стигнат до плажа, на който ще спят, завалява дъжд.

Промото за утре: https://www.facebook.com/watch/?v=315230016398962&notif_id=1 … ch_follower_video

# 557
  • Sofia
Догледах и аз току що.
Имената им още не помня,та само отгоре-отгоре ще споделя първи впечатления.
Доста от образите се припокриват с тези от първи сезон.Само втори Юлиян обаче не виждам.
От мъжете ми харесаха пилота,жандармериста и доктора,а от жените май само актрисата за сега.

Малко неравноправни ми се струватс условията им на плажа за първата нощ-едни на пясък,други на камъни...

Надявам се от жътварите и ловците да има що-годе прилични плувци,че рибарите като ги гледах как плуват повечето жабешката.. ooooh!Но пък поне  плуваха успоредно на брега,та нямаше опасност от удавени. Mr. Green

п.п.Ралица за сега май се ядва,очаквах да е по зле.

# 558
  • София
Сега го догледах, че не можах в реално време. Интересни екземпляри има. На мен винаги ми е важна и другата част, не само игрите. Не говоря за лагери, стратегии и тактики, а характерите на участниците. Някои се чудя как са се озовали там. Визитките им в страницата на предавянето във фейса допълват част от пъзела. Интересни филми са дали някои за описание на живота си. 50 нюанса сиво и Американски психар 👀

# 559
През цялото време бях с усещането, че каскадьорката е участвала и другаде (допълнителните й мигли са ме накарали да я запомня). От Инстаграм линковете видях, че се подвизава с името Ванеса Сиймор и явно при Гала е имала интервю.

Пак в Инстаграм се забелязва силна активност на балерината почти през цялото лято с малка пауза, та не бих се изненадала да е сред първите отпаднали.

Защо нямаше видео визитки за всички или аз съм пропуснала?

# 560
  • Испания

„Игри на волята: България“: Новите капитани оглавиха племената

Гледайте „Игри на волята: България“ всеки понеделник от 20:00 ч.от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

# 561
  • София
Много моля следящите профилите на участниците в социалните мрежи да споделят информацията в скрит текст. Част от пишещите в темата предпочитаме да не знаем какво ще се случи. Благодаря!

# 562
  • София
През цялото време бях с усещането, че каскадьорката е участвала и другаде (допълнителните й мигли са ме накарали да я запомня). От Инстаграм линковете видях, че се подвизава с името Ванеса Сиймор и явно при Гала е имала интервю.

Пак в Инстаграм се забелязва силна активност на балерината почти през цялото лято с малка пауза, та не бих се изненадала да е сред първите отпаднали.

Защо нямаше видео визитки за всички или аз съм пропуснала?
Малко по-нагоре написах, че участваше в Х Милионер търси съпруга, предлагаше се за съпруга на Тодор Славков.

# 563
  • София
Епизод 1 

6.9.2020  за компютри

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 564
  • София
Добре де, защо на мен ми се струва, че така като гледам програмата, няма да има студиа?!?

# 565
  • Sunshine state
На мен студиата не ми бяха особено интересни и честно казано ми е все тази.
Ваня е била при Гала и сестра ми каза, че още тогава се е впечатлила от нея.

# 566
  • София
Нямах представа, че новият сезон започва днес - сега го гледам онлайн. Много се радвам, че най-сетне има риалити, което да гледам, последният път, в който гледах българска телевизия беше именно финалът на първи сезон. Имам положителна нагласа за новия сезон, единственото по-скоро негативно засега, е че бих предпочела да няма нови водещи, и то двама.

# 567
  • Варна
Записвам се. Да видим дали ще ми е интересно, като нямам познат в този сезон...

# 568
  • София
Леле, колко много сте изписали. Simple Smile
Изгледах. На първо четене една идея по-добре от сезон 1. Говоря цялостно погледнато от визитките и визиите на участниците.
Водещите са добре, поне не дразнят като за начало.
Отново голям гаф с визитките. Този Лазаринов няма ли си първо име? И защо нищо не дадоха за него? Също не дадоха визитки и на Екатерина от Рибарите, на Сюзън от Жътварите и на Ваня от Ловците. Но за този Лазаринов дори и 5 секунден клип нямаше?! Тотал щета, Тупарев, тотал щета. Вижте във Фермата как се представят участниците!

Като отбор съм една идея повече за Ловците спрямо Жътварите, но и двата отбора се ядват. Рибарите са много зле с едно изключение, жалко за момчето, че попадна там. Но пък миналата година на прима виста зелените траки също бяха много зле ама се представяха повече от прилично в отборните игри и бяха нещо като вечно вторите.

Ето и на кои ще симпатизирам по отбори и кои ме издразниха

Рибари
симпатии: Ивайло пилота ; Мая докторката по биофизика
антипатии: Христа крокодила ; Иван мениджъра ; Екатерина ски интрукторката

Жътвари
симпатии: Владислав жандармериста ; Любо - инженер и влогър ; Елена - актриса
антипатии: Ивана компаньонката и Митко актьорчето нарцис

Ловци
симпатии: Милен фармцефта (бивш лекар) ; Пламен дартаняна (брей какъв джентълмен) ; Ваня каскадьорката ; Йоана политоложката ; Ева танцьорката
антипатии: Тошко жиу-жицуто

Още съм в потрес от Ивана и Тошко. :о

Иначе от симпатичните ми участници,
Елена я виждам да стигне далеч. Много ми харесва, ама много. Ваня също е скрит фаворит за нещо голямо.
Ева ме трогна с визтката си, а и е много рядко да се срешне жена, която да тренира борба... Интересен участник.
Мая и Йоана не са спортистки, но са жени с които с удоволствие бих общувал и им стискам палци.
От мъжете, ми е рано още. Но има силни единици. Иво, Влади и Милен. Комплексни, добре подготвени.
Пламен и Любо също са опасни. С Митко трябва да се внимава, че изглежда хитър и коварен.

Но още ми е рано за по-обстойни прогнози. Не сме видели почти нищо от никой все още.

Относно любимото ми плуване, нормално е Иво да ги отнесе, все пак е бивш спасител. Но отново като ги гледам как плуват ми стана лошо. Но явно понеже са рибари, само на тях им дадоха вода като препятствие. Жътварите ровеха все едно в почвата, а ловците мятаха по плочки, все едно мятат на лов за храна. Примерно нещо такова бе като замисъл.

Днес логично победата трябва да е за червени или жълти.

# 569
  • Испания
Този Лазаринов няма ли си първо име?

Има човекът, но виж как всички го запомниха защото точно той е представен само с фамилия. Собственик на моден бранд. Рекламен и/или продуцентски трик.

https://www.facebook.com/igrinavoliata/photos/a.866320390407090/ … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт