Лаковe за нокти - 140

• 27 842
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Аууу, като гарга съм обаче, все бляскавите си набелязах + едно розово. Чакам отзиви как са Simple Smile

# 136
  • Измир
Ето и от мен едно среднощно изпълнение
Ревлона е от парфюмираната серия. В розовото има лилав блясък и наистина мирише на рози.

# 137
Ехаааа olgarita, страхотно ОМБРЕЕЕЕ Heart Eyes Браво!

# 138
Олга, много хубав маникюр и чудна преливка. Heart Eyes

# 139
Lemy мерси за снимките, харесах си 2-3 глитъра и бих взела някой, ако и наживо ми допаднат (че не ми трябват е ясно Grinning), обикновен крем или желе на ГР съм се зарекла да не купувам, дефектните им и рошави четки ме дразнят ужасно. Май и някакъв нов топ има на снимката, ако някой го пробва - да сподели.

# 140
Олтарита, страшен цвят😍 А, преливката е прелест😍 С гъбичка ли я прави?

# 141
Момичета на път съм тотално да се откажа от лакирането у дома. Нищо не издържа повече от ден,а чисто физически не мога всеки ден да отделям по час за лакиране. Този лак го направих, за да ми ходи на цветето, което си купих вчера 😄🌸. Ии ако и този път се излюспи за ден просто подавам оставка от позицията си на лична маникюристка. 😄

П. П. Да ви покажа и новата ми красота...

# 142
Абе много странно!!! Двата ми последни лака издържаха по седмица и сега като се замислих, съм взела погрешка на мама основата която е старата формула на Евелин 8в1. Тя пък взела моята и ми се оплака колко бързо и паднал лака Grinning Dizzy Face Дали е случайност или наистина са прецакали Евелин, не знам ... Thinking

# 143
Благодаря, Леми, наблизо ми е и ще мина да ги видя на живо, че съм любопитна.
Атрактив, и аз преди имах същия проблем - лаковете едвам ми издържаха два дни. Сега докарвам до 4-5, което още ми е невероятно. И то без значение от марките (макар че още си има марки, които при мен са по-малко издръжливи). Мисля, че е до състояние на организма в момента, хормони и т.н. но не знам какво е решението...

# 144
  • При децата ми
Скрит текст:
Ето и от мен едно среднощно изпълнение
Ревлона е от парфюмираната серия. В розовото има лилав блясък и наистина мирише на рози.

Аууу, страхотно омбре!! Heart EyesКак го направи?

Честити да са рожденичките! Живи, здрави и много обичани!:hibiscus:Flowers Four Leaf CloverBirthday

Лейди, имам един въпрос към теб, ама не е за лакове?Simple Smile
Скрит текст:
Зеленият панталон от снимката от къде е? Много мой цвят!

# 145
Идея за дамите с повечко глитъри Simple Smile

Да не ви подвеждам момичета, но снимката е от инстаграм, качих я от телефона и не уточних, че е от нета Hug Мисля да го изпробвам и аз обаче.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:59 от Tual 🤍

# 146
Аз с малко закъснение, благодаря за новата тема на Миленка!
Поздрави на рожденичките, да сте здрави и успешни и с много лакови придобивки!
И влизам с един въпрос. Отдавна искам да си купя лазни лакове на O.P.I да ги видя как са при мен на трайност, та да питам поръчвали ли сте си от този сайт - https://opi-bg.com/pages/present/13
Не ми изглежда много надежден, та затова да питам Simple Smile И ако не, да препоръчате някой друг. Гледах още един - Вивиан Козметикс..

# 147
Блъд, пазарувала съм и от двата магазина, от първия от офиса им, от втория онлайн, всичко е било точно.
Джулс, Олгарита, Бенчита, страхотни лакове сте показали.
Елмайра, магазина е първия вляво, като влезеш в безистена, до него има и железария. Между другото имаше и от бързосъхнещия топ на ГР.

# 148
  • Измир
Туал,  страшно красиво.  Обожавам такива нокти.
Благодаря на всички за похвалите. Радвам се че ви хареса омбрето Blush . С гъбичка за гримиране го направих. Отдолу има бяла основа. Смесих общо 3 лака, като най-тъмният е основният, с който съм лакирана.

# 149
Благодаря, Леми! Ще се възползвам, че има разни по 8-10лв и да ги пробвам Simple Smile
Олгарита, и аз да те похваля, наистина си се справила перфектно с омбрето Heart Decoration

Общи условия

Активация на акаунт