Лаковe за нокти - 140

• 27 827
  • 727
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Честито на рожденчките.

# 121
Честит празник, Долче❤ Бъди здрава, щастлива и обичана❤

# 122
  • Варна
Нямат нужда от бяла основа, или поне моите. Предполагам знаеш че новата версия на Джапанката е по оранжева.
От кой сайт ще поръчваш?
От ибей ук. Знам, че има разлика в цвета между новия и стария, но в конкретната обява не е уточнено коя версия е.

# 123
  • Prismatica Aerie
Честит рожден ден, Долче! Birthday Flowers Hibiscus
Елислава, честит ти рожденик! Tada

Агент, провалих се с Водката, но пък се вдъхнових да я сложа! Heart Дано и го направя, че нещо все ме спира, като посегна към червен лак.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 19:16 от Catalano

# 124
Долче, здрава и щастлива бъди! 🌸🌼🌸
Елислава, честит рожден ден и на твоето момче! 💐

# 125
  • Измир
Dolce, честит рожден ден!  Бъди жива и здрава и все така цветна.
Леми,  чайната е доста стара и нетрайна. Даже вече смених показалеца и средния пръст с черен лак. Бяла основа не е нужна.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 20:30 от olgarita

# 126
Долче, честит празник!

Елислава, и на вас.
Каталано, ще чакам да покажеш Водката Simple Smile

# 127
Долче, за малко да те изпусна! Да си здрава и да имаш поводи само за готини емоции! Flowers Bouquet Birthday

Агент, от телефона се взирах, викам си има нещо тука Smile

# 128
  • София
Весели празници на всички празнуващи Tada
От мен това - номер 704. Ако не ми харесваше цвета и нанасянето като масло, отдавна да се е запознал с кофата, защото по-твърда четка никога не съм срещала Blush

# 129
Долче, честито и от мен 🌹 обявила съм те за най-позитивната съфорумка, все така да е 😀
За Чайната, имам Gelaze Flip Flop Fantasy, съвсем различно е като цвят, но пак е хубаво и съответно мъчително за нанасяне 😀

# 130
Нещо не комбинирах добре цветовете. Очаквах цветето да изпъкне повече 😑 Накрая матнах останалите и толкоз 😁

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 23:03 от Бенчита

# 131
  • София
Малко неони. Естествено, на живо цветът въобще не е толкова невинен Wink Отдолу съм сложила бял мат на Флормар, но отдавна го няма. Забелязах, че върху матов лак (или основа, имам една матираща основа на СНБ, която също вече не се предлага) всички по-капризни лакове се нанасят като най-кротък крем

# 132
Вчера случайно мярнах в едно магазинче новите лакове на ГР:

# 133
Lemy, къде е това магазинче?

Аз все посягам за City Colour, но не са ми много летни цветовете, които намирам, и се отказвам. Другите сезони ще ги пробвам Grinning

# 134
Елмайра, на Руски паметник, ул. 20 април 13, в безистена. Но като гледам повечето цветове са есенни.

Общи условия

Активация на акаунт